Aydasu'nun Çeyizleri :)

Sanırım baştan sona en beğenerek sizin çeyiz başlığınıza baktım ben. =)
Ne kadar güzeller.Yalnızca çoook eksik olduğunu tokat gibi çarptı suratıma bu başlık. :18::1:
Allah iyi günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin hepsini. =]​

Çok teşekkür ederim, zevklerimiz uyuşmuş demek :34:
Allah razı olsun, siz de inşallah bütün eksiklerinizi gönlünüze göre tamamlar, huzur içinde kullanırsınız... :71:

Bunları da hafta sonu aldım...
Tekli olanlardan iki takım yaptım pembe pembe :6:

$14[1].webp

Aydasu şekerim senin mutfak tamam bana da el at ya valla ben neyi nasıl alcağıma karar veremiyorum. Her gördüğümü beğeniyorum :10:

Aydasu şekerim senin mutfak tamam bana da el at ya valla ben neyi nasıl alcağıma karar veremiyorum. Her gördüğümü beğeniyorum :10:

Pisim yeni gördüm canım mesajını :30: kusuruma bakma...
Hemen el atalım canım...
Öncelikle muhakkak ama muhakkak bir çeyiz listesi oluşturman gerekiyor ki gereksiz yere alışveriş yapmamış olalım...
Sıfırdan mı başlayacaksın?
İstersen sana kendi çeyiz listemi gönderebilirim...

Pisim yeni gördüm canım mesajını :30: kusuruma bakma...
Hemen el atalım canım...
Öncelikle muhakkak ama muhakkak bir çeyiz listesi oluşturman gerekiyor ki gereksiz yere alışveriş yapmamış olalım...
Sıfırdan mı başlayacaksın?
İstersen sana kendi çeyiz listemi gönderebilirim...

Sıfırdan başlicam canım. Annem de bir liste yapalım diyor ama aklıma yazacak hiçbirşey gelmiyor. Seninkini paylaşırsan çok memnun olurum. Yarın bir arkadaşımla porselen ve nevresim bakmaya gideceğim. Gidip gidip bakıyorum ama bana hepsi birbirinden güzel görünüyor :9: Ay hepsini mi alsam napsam :10::12::52:

Sıfırdan başlicam canım. Annem de bir liste yapalım diyor ama aklıma yazacak hiçbirşey gelmiyor. Seninkini paylaşırsan çok memnun olurum. Yarın bir arkadaşımla porselen ve nevresim bakmaya gideceğim. Gidip gidip bakıyorum ama bana hepsi birbirinden güzel görünüyor :9: Ay hepsini mi alsam napsam :10::12::52:

Kız dur dur :9:
Allah iyiliğini versin...
İhtiyacın kadar al canım, gercekten hele o nevresım takımları var ya 20 tane alsa ınsan banamısın demez...
Ama bır sınır koy kendıne emi :1:
Ben aksam cıkarayım benım lısteyı yarın sana gonderırım pisim...

Kız dur dur :9:
Allah iyiliğini versin...
İhtiyacın kadar al canım, gercekten hele o nevresım takımları var ya 20 tane alsa ınsan banamısın demez...
Ama bır sınır koy kendıne emi :1:
Ben aksam cıkarayım benım lısteyı yarın sana gonderırım pisim...

Çok saol canım inan makbule geçecek. Bir yandan hiçbirşeyle uğraşmak gidip bakmak seçmek istemiyorum, üşeniyorum ama diğer yandan hepsi güzel görünüyor. Kararsızım ben :31: Sen bakma bana nevresim filan hepsinden birer ikişer alacağım. Şimdiki herşey kaliteli eskimek bilmiyor. Az alcam ki eskidikçe yeni modellerden desenlerden de çıktıkça alabileyim

aydasu canım çeyizin çok güzel
ALLAH güle güle güle güle kullanmanı nasip etsin bitanem
mutluluk huzur dolsun yuvan (dilenci duası gibi oldu:27:)
ama merakla patiğin giyilişini görmek için sonuna kadar baktım yok bekliyoruz ama :69::69::78:

aydasu canım çeyizin çok güzel
ALLAH güle güle güle güle kullanmanı nasip etsin bitanem
mutluluk huzur dolsun yuvan (dilenci duası gibi oldu:27:)
ama merakla patiğin giyilişini görmek için sonuna kadar baktım yok bekliyoruz ama :69::69::78:

Böyle duaya can kurban canım :70:
Allah razı olsun :16:
Haklısın ihmal ettim patik konusunu...
Hafta sonu çıkartayım da giyeyim :10:

çok beğeniyorum bu güllü kalıpları ama hala silikon kalıplara sağlık açısından ısınamadım malesef:(

çeyizleriniz çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun...
Kayınvalidemin de böyle düşüneceğini tahmin ettiğimden en kısa zamanda silikon olmayanlarından almam lazım :10: :9:

Aydasu hanım huuuu. Hani bana vaad ettiğin liste? Bekliyorum bak unutma, gerçi ben unutturmam :6:

Amaninnn :18: :18:
Yakalandık :10:
Kuzum, sana öyle bomba bir liste yapıyorum ki dudağın uçuklucak :53:
Yok artık bu kadar da detay olur mu dersen bozuşuruz ha :63:
Akşam gönderecem listeyi yavfum bekle beni :10:

Amaninnn :18: :18:
Yakalandık :10:
Kuzum, sana öyle bomba bir liste yapıyorum ki dudağın uçuklucak :53:
Yok artık bu kadar da detay olur mu dersen bozuşuruz ha :63:
Akşam gönderecem listeyi yavfum bekle beni :10:

Heycanla bekliyorum :10:
Aydasu listeye neler koyacak :12:
Pisipisi bu işin içinden nasıl çıkacak :52:
Hepsi ve daha fazlasııııııııııııı
AZ SONRA :37::52::52::52:

Elektrikli süpürgemiz, baş ucu sürahimiz, günlük çay bardaklarımız, mor kapaklı saklama kaplarımız aynıymış yeni fark ettim geçen hafta aldım ben de :)
Güle güle kullanalım :)

Son düzenleme:
Boşalt kız şu posta kutunu.
Dünden beri sana msn adresimi yollamaya çalışıyorum.
Ya da sen bi daha yolla bana.
Benim koca kafa ikna oldu sonunda

Aydasucum ceyizlerini goremiyorum ben
bir hevesle girmistim topice
bir gul kaliplarini birde sebze suzgecini gordum :26:
sorun bendemi acaba
ama ne olursa olsun zevkine guveniyorum
onlari gule oynaya mutlulukla huzur saglikla kullanin
opuyorum seni

Back
X