Aydasu'nun Çeyizleri :)

Olsun bak sabit bir gelirin varmış en azından...
Sorma benim de başıma dert o kredi, af çıkacak falan diyorlardı ama son durum ne bilmiyorum...
Her ay ufaktan da olsa başla istersen...
Hiç başladın mı?

yok be cnm af falan çıkmadı ödüyoruz paşa paşa.. başladım ufaktan bi şeyler alıyorum hoşuma gidenleri falan ama öle derli toplu bi şeyim yok..

yeni aldıkların da çok güzelmiş cnm çay setin çok şık.. baharat takımını da birinde daha görmüştüm daha önce çok beğenmiştim aynı model yemek takımıyla çok şık duruyo.. güle güle kullan..

aydasu canım bikaç gün önce sanırım yazmıştım buraya bir şeyler ama sitedeki sorunlardan dolayı silinmiş sanırım...

güle güle ,huzurla mutlulukla kullan aldıklarını..çok keyifle baktım hepsine...senin çeyizlerine bakmak duygulandırdı beni...:31:

benim 6 aydan az bir zaman kaldı düğünüme ama seninkilerin 3 te 1i kadar anca var çeyizim...:27:

yok be cnm af falan çıkmadı ödüyoruz paşa paşa.. başladım ufaktan bi şeyler alıyorum hoşuma gidenleri falan ama öle derli toplu bi şeyim yok..

yeni aldıkların da çok güzelmiş cnm çay setin çok şık.. baharat takımını da birinde daha görmüştüm daha önce çok beğenmiştim aynı model yemek takımıyla çok şık duruyo.. güle güle kullan..

Bir ara öyle diyordu haberlerde ama fos çıktı galiba :50:
Ben daha ödemeye de başlamadım üstelik bi kaç ay daha çeyiz için çalışıp, eksikler tamamen bittikten sonra da krediye başlayacam artık...
Offff offf :14:

Ben de çok beğenerek aldım canım, çok teşekkür ederim...

güle güle kullanınn

Çok teşekkür ederim... :66:

aydasu canım bikaç gün önce sanırım yazmıştım buraya bir şeyler ama sitedeki sorunlardan dolayı silinmiş sanırım...

güle güle ,huzurla mutlulukla kullan aldıklarını..çok keyifle baktım hepsine...senin çeyizlerine bakmak duygulandırdı beni...:31:

benim 6 aydan az bir zaman kaldı düğünüme ama seninkilerin 3 te 1i kadar anca var çeyizim...:27:

Canımmmm :38:
Silinmiş demek, görmedim çünkü ben...
Allah razı olsun tatlı arkadaşım, daha iyileri senin olsun inşallah...
Eşinle birlikte mutlu mutlu kullanmak nasip etsin Rabbim...

Yaa ben çok mu abartmışım çeyiz olayını, kafam karıştı bak :27:

hepsi çok güzeller rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin maşallah şimdiden herşeyini almışsın ne güzel en iyisini yapmışsın evlenincede rahat edersin şu eksik bu eksik demezsin rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin:93:

ne güzel yaa bitmiş sayılır çeyizin.ben de hem öğrenim kredimi ödüyorum hem de bi kaç parça bi şeyler almaya çalışıyorum çeyiz için.düğün temmuz ya da eylülde.evim şehir dışında olacağı için çok yüklenmiyorum şimdilik. biraz daha bişi aliim, sergilicem burda görürsünüz :9:

hepsi çok güzeller rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin maşallah şimdiden herşeyini almışsın ne güzel en iyisini yapmışsın evlenincede rahat edersin şu eksik bu eksik demezsin rabbim hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin:93:

Teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun...
O günler gelsin de inşallah keyfini sürelim... :10:

ne güzel yaa bitmiş sayılır çeyizin.ben de hem öğrenim kredimi ödüyorum hem de bi kaç parça bi şeyler almaya çalışıyorum çeyiz için.düğün temmuz ya da eylülde.evim şehir dışında olacağı için çok yüklenmiyorum şimdilik. biraz daha bişi aliim, sergilicem burda görürsünüz :9:

Teşekkür ederim :16:
Sorma ben de başlayacam öğrenime ama yaklaştıkça kasılıyorum :14:
Allah'a şükür epey yol katettim çeyizde, darısı başınıza inşallah arkadaşım...
Heyecanla bekliyoruz o zaman senin çeyizleri de :10:

Benim nikahımda eylülde Allah'ın izniyle ve ben de şehir dışına gelin gideceğim ama illaki alınıyor, el,mden geldiğince kullanmayacağım şey almadım...
Rabbim hepimize afiyetle kullanmayı nasip etsin...

Rabbim mutlu bir hayat versin inşallah
maşallah güle güle kullan canım :)

hepsi birbirinden guzelmis canim Allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin, patikleri ben de merak ettim bu arada giyilmis halini en kisa zamanda gorebiliriz insallah :))

hepsi birbirinden guzelmis canim Allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin, patikleri ben de merak ettim bu arada giyilmis halini en kisa zamanda gorebiliriz insallah :))

Çok teşekkür ederim...
Haklısınız hala koyamadım patiğin giyilmiş halını... :22:

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. Hepsi birbirinden güzel

Amin canım, inşallah
Çok tesekkur ederım...

Sanırım baştan sona en beğenerek sizin çeyiz başlığınıza baktım ben. =)
Ne kadar güzeller.Yalnızca çoook eksik olduğunu tokat gibi çarptı suratıma bu başlık. :18::1:
Allah iyi günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin hepsini. =]​

Güle güle kullanın sağlıkla inşallah. Hepsi çok güzel :)

Back
X