Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

gunaydın kızlar ,Aydasu barısmıssın ,sevındım ,hakkında hayırlısı olur ınsallah cnım opuyorumnanaktan

ben bugun kötuyum kızlar ,hıc bırsey yapmak ıstemıyorum elim ayagım kalkmıyor yerınden

anlatıp rahatlamak ıstıyorum ,uzun olabılır okumyaın ıstersenız :gitme:

dün eşimle gezmeye cıktık tam eve gelirken gece 11 saat bu arada ,Canakkale yolu üzerinde ki herkes bu yolu kullanır ,yanı İzmir den İstanbula ya da Çanakkale yanı komyonlar tırlar yolcu otobuslerı
her araba bu yoldan gecer ,neyse

evımıze döncegimiz yolda bu işlek yolda kaza olmuş,ama ne kaza

gidip bakalım dedım tanıdık bırı olmaz ınsallah dıye dua ettım cok kı cok gıdıp bakmayız oyle ızlemeyız kazaları hıc ,bu sefer gıdelım dedım ,zaten ortalık ana baba günü ,polisler ,itfaiye,ambulanslar..

gittik baktık bı ara pert resmen o kadar kötü kı anlatamam ,direksıyon fılan havada kalmıs ezılmıs araba

dıger araba bmw ,heryerden hava yastıgı acılmıs zaten ,

baktık esım dedı bu bızım evın orada kı arabaya benzıyor ,hanı toyota var ya fılan

dedım bılmıyorum ,esım yakına gıttı kı zaten eskı gazetecı kendısı herkes tanıyor ,
baktı ama gormemış bırsey Allahtan görmemiş,
sonra bız fazla durmadık gerı geldık eve ama içimiz nasıl böyle ,

süreklı kazadan konuşuyoruz ,nasıldır parçalanmısmıdır fılan kı bmw sahıbı anında toz olmuş kaçmış,

nasıl yakalanmadı fılan konustuk hep ,eve gelince arabayı park edıcez önce o arabaya baktık burada mı dıye ,baktık yok ..

eve cıktık bzım evden de gorunuyor kaza yerı ,konusuyoruz hala sonra dedı o arabayı o adam sattı mı acaba ,dedım o araba yöneticinin arabasımı dedıgın evet dedı yok dedım satmadı sabah gordum ben o adamı ,dedım hem öyle olsa bıle şimdiye burada feryat fıgan kopardı herkes sakin ..

esımde adamı öldürdük hemen dedi ,Allah rahmet eğlesin dedik ,tam içeri gecerken

karsı apartmandan bı feryat ,Eyvah dedım ,indik aşagıya ,duyduk ki o adam

ben başladım ağlamaya ,eşim de kötü oldu kaza yerıne gıttık tekrar arabayı kaldırmıslardı zaten

esım arkadaslarıyla gorustu ,adam ölse daha iyiydi soldan carpınca sag cama yapısmıs demısler o kdar kötüymüş,

Adamın esı hastanede claısıyordu adam karısını hastaneye bırakmıs eve dönerken kaza olmuş..

KAyınvlaıdemın yanına gıttık gece 12 de o da hastane de calısıyor ,konustuk fılan .

eve geldık agladım ,aklımdan atamadım ,şok oldum

ve en cok ıcımı bu kadar yaralayan şey ,
bız o adamla tartısmıstık ,bı kıralık yer ıcın
adamın ses tonu yüksekmıs
bagırınca kavga oluyormus gıbıydı ,esımle tartısınca eşimde karsında cocuk yok bagırma fılan demıstı
adam gıbı cek kenara konus tüm mahalle bızı ızlıyor fılan demıstı ,
sonra bız o adamla olan o yer ısını bosverdık yer onun degıl sıtenındı ama bu da yönetıcı oldugundan şte.

sonra bı hafta oldu bu olay olalı ,adamla esım aasansörde karsılasmıs ,adam esımden özür dılemıs
kusura bakam ben yanlıs anladım o yuzden boyle bır tartısma cıktı fılan
olsun demıs esım olmayacagı varmıs ,esım helal et hakkını demıs hakkın gırdıysem fılan ,
adamda helallık ıstemıs oyle bıttı ,sonra tekrar helallık ıstedı bızden

adamı ınsallah kırmamısızdır ,adam ınsallah gönlü kırık gıtmemıstır bıze ,bogazımda düğüm

keske aramızda boyle bı tartısma gecmemıs olsaydı o kadar üzgünüm ki altımızda oturuyorlar evde aglayıs fılan dayanamıyorum aglıyorum bende ,off sabır versın cok zor :gitme:

Günaydın canım..

Bende cok üzüldüm acıkcası güzel haberler getireceğini düşünüyordum, yanılmısım..

Sumak, içim acıdı okurken, tanımıyorum ama gözlerim doldu..
heleki böyle bir durum yasamıssınız, birde helallik istenmiş..
allahım sen büyüksün..
cok normal etkilenmen canım..
allah sabır versin ailesine, sevenlerine..
cok zor cook kimsenin basına vermesin ALLAH

kımseden ses cıkmıyor sımdı cogu kişi bilmıyor bıle ,

sanırım yıkamaya gıttıler ,dayımı kaybettım ben ıkı ay önce onun şokunu tam anlamıyla atlatamamısken

sımdı bı de bu ,sanırım cenaze bugun kalkar ,oglen ..

cıkıp gıdıcem evden o saatte ne cenaze arabası gorebılırım ne de feryatları ,dayanamam sanırım

cok etkılendım Naz ,sureklı ınsallah kalbı kırık degıldır fılan dıyorum kı en son baskası o gencın yerınde olsa kavga ederdı benle efendı cocukmuş fılan demıs ,

ya bılmıyorum ,çok degısık haldeyım ,aglamaklı süreklı

Allah gunahlarını affetsın :gitme:

Bence de uzaklas canım..
Cık annen yakınsa yanına git anlat içindekileri, üzüntünü biraz rahatlarsın..
Malesef birde ölümün bu kadar yakınımızda olması insanı daha da bir üzüntüye sürüklüyor..
her an sevdiklerini kaybedebilme korkusu da ekleniyor..
ve gözünün önünden gitmiyordur eminim adamın halleri..
durma canım orda..
ne diyim sabırlar diliyorum yakınlarına..
Daha zor bişe olamaz hayatta heralde ölümden öte:1no2:

sumak çok üzüldüm okurken tüylerim diken diken oldu
haklısın bu kadar etkilenmekte allah ailesine sabır versin
ne diyelim mekanı cennet olsun

sumakcım, üzülme, nerden bilecektiniz böyle olacağını?
helallik de almışsınız üstelik.
ama kaza yerine bakmasaydınız keşke ya, gözünü kapatsan aklına gelecek şimdi.
bence Yasin oku, yada bol bol fatiha oku. sonuçta şu anda onun ihtiyacı olan tek şey bu...
hem için de rahat eder.

Sumak başınız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin komşunuzun
siz olayı sonradan tatlıya bağlamışsınız o nedenle kendini kötü hissetme bence
ama bol bol dua et hem onun ihtiyacı var hem de sen kendini daha iyi hissedersin
inşallah çabuk atlatırsın ben de çok etkilenirim böyle durumlardan
Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Günaydın arkadaslar...
sumakcım kendını kotu hıssetme ne olur...
insanız...
neler yasamıyoruz kı...
ustelık tatlıya bağlamıssınız...
küs deolabılırdık onemlı olan nıyetımız...
elbette cok hassas bır konu...
ölüm bu...
hele kı olaylar bu kadar yakın mesafeden cereyan edınce uzulmemek elde degıl...
Allah günahlarını affetsın...
İnşallah sen de bugun daha ıyısındır...

merhaba canım...

yok canım malesef...
çok kararsızım karar veremiyorum malsef..
sen naptın daha iyisin inşallah...

merhaba canım...

yok canım malesef...
çok kararsızım karar veremiyorum malsef..
sen naptın daha iyisin inşallah...

Yasananları hazmetmeye calısıyorum desem yalan...
Zamana bıkaktım canım...
Ama ıyıyım...
Pes etmek yok...
Aşk galıp geldi...

Daha önce almıs olma ıhtımalın vardır muhakkak ama esofman takımı guzel bır hedıye olabılır...
Biz de uzun yıllar bırlıkte oldugumuz ıcın hedıye konusunda ben de cok sıkıntı cekerım
...

herşeyin hayırlısı için dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden canım...
ama hepimiz seninleyiz emin ol...
inşallah herşey düzene girecek... biz de çok kavgalarla gürültülerle evlendik.. inşallah sonu bizimkine benzemez canım...

canım bebişlerle çarşıya çıkamıyorum ya netten sipariş vercem... o yüzden beğenemiyorum bi türlü..

Öyle maicim...
yer gök dua üstüne kurulu...
Hayırlısı olsun demekten baska care yok...
Sızın son kotumu be tatlım?

Bu arada es dost yok mu yakınında falan kıyamam ya hedıye ıcın olmasa bıle ınsanın hava olmaya ıhtıyacı olur...
Allah yardımcın olsun...

yok canım malesef.. bi kayınvalidem var... ama zaten eşim izin vermez...:1no2:
canım geleceği göremiyoruz malesef.. şu an için evet çok kötü durumumuz ama ilerde belki de bu günlerimizi arayacağız kim bilir.. artık hiç birşey istemiyorum tek rabbim evlat acısı vermesin yeter....

Herkesın evınde neler olup bıtıyor degıl mı...
Hıc aklıma gelmez dı bırgun boylesıne herseyı paylasacagım...
Yuvandan huzur eksık olmasın canım...
Evlatlarınla, esınle bırlıkte ınsallah...

heyyyy herkesler nerde yaaaa... çabuk bıktınız herhalde... bundan sonra hergün yoklama alalım.. gelmeyeni cezalandıralım...

ayy eşime bundan almak istiyorum ben... harika bişey yaaa... 2200 tork motor gücü var... ama aşırı pahalı hayatta alamam..1400 lira... bunun ucuzunu bilen var mı... 250-300 civarı.. eşim buna kesin bayırlırr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…