Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

woooww geliyo ha, şööle ağzını yüzünü bi dağıt aklı başına gelsin sempatiksalakcinni
:roflol:

yok canım benim estağfurullah. çalışmalara başlamadık daha, üzülmedim o yüzden yani. dr kist varken olmaz dedi sadece.
ballı sirkeye geçen salı başlamıştım 1.6 kg vermişim. ama spor da var, diyette var. sirkenin etkisi var mı o yzüden bilemiyorum. tadına alıştım ama ben sirkeyi çok sverim.

amin canım Allah herkese yardım etsin, kötülüklerden korusun canım...
evet galiba benim doğurganlığım fazla...kaydirigubbakcemile3 aslında çok sık olmasada olağan bişey çünkü iki kardeş arası 1 yaş olan çok kişi var.. benim de 1 yaş olacaktı ama erken doğum olunca böyle oldu...

ben de sevmem çay kahve tatlı... benim herşeyim kola... bana kola ver başka bişey istemem...

tamam ölçüler normal. hatta ben tatlı kaşığıyla ölçerim şekerli sevdiğim için. zevkler tartışılmazmış işte. küçükken bizi de korkuturlardı kahve içme kararırsın diye, içmeden yaşayamayan biriyim ama beyaz tenliyim. yalancılar yaaaaaaşakkıdı

hımmm tamam canım üzülmüştüm ben e pot kırdım diye...
inşallah en kısa zamanda nur yüzlü tmbik uslu bi bebeişin olur.. benimkiler çok yaramaz da... kaydirigubbakcemile3 herkese böyle dua ediyorum...
rabbim isteyen ve gerçekten hakeden herkese versin inşallah...
kimseye aratmasın yokluğunu aısını göstermesin...

yei başlamışsın ama sen sirkeye... ben devm edeyim yine kullanan bir çok kişi çok memnun olduğunu söylüyo çünkü...
bu arada spor dediniz de ben callenetics yapıyorum... kesinlikle en az 1 beden inceltiyo.. şiddetle tavsiye ederim...başta zorlanıyosunuzama sonra alışınca kolay oluyo...

kızlar ben kaçtım biraz örgü öreyim... :hulya:
gelin şalı yapıyorum kızın düğününe az kaldı yetişmicek böyle giderse...:hulya:

aminnn, yalnız fazla tombiş olmasın normal olsun, onada ballı sirke içirmek zorunda kalmayayım -tatlicadiarzu-
callenetics? ilk defa duydum.

:roflol::roflol:

aaa yok canım benim kız daha 1 yaşında... ben sipariş yapıyorum dışarı... gelin kızın demek istemiştim anlatım bozukluğu olmuş... kaydirigubbakcemile3 ben sizden küçüğümdür belki de 22 yaşındayım:smiley-cool:

küçüksün evet, sen abla de bana -tatlicadiarzu-
2 çocuk, kızın düğünü falan diyince büyüksün sandım :)
kolay gelsin canım, ben kaçar

yaw inceleyeyim dedim topiği bulamadım maibeyaz, evet hem bebek, hem kist, hem diyet için tam bana göre zemuszemus

wbluebluew ahh eskiden benim de yoktu, hey gidi hey. günaydın cnm

yok canım ben almaya başlayınca tutabilene aşk olsun ama vercem diyeyim kimse bana yemek yediremez en büyük avantajım tatlıyla aram hiç iyi değildir

tunaydın kızlarr ,buralardaydım ama bı turlu yazamadım

koca evde olunca hıc bır ıs yapılmıyor yaa

daha geçen gün evde yalnız sıkılıyorum diyene bak :)
gerçi bende yapamıyorum dersaneye gittiğim zamanlar bile akşam o varken bişey yapamıyodum, ayak altında duruyodu -tatlicadiarzu-
bu arada aydasu buluşmuştur nişanlısıyla aşka vermiştir kendini şimdi :asigim:

Son düzenleme:

:asigim:
ne dıyım ben sımdı...
az once gonderdım...
kızdık, bagırdık, sucladık, hep ıstedıgım seyı yaptım...
neden dedım madem bu kadar kararlıydın neden bana bunu hıssettıremedın de bu noktaya getırdık dıye kızdım, vurdum gogsune hıncımı alana kadar...
ağlastık...
özlemıstık...
son gunumuz yarın...
kenetlenecegız...
kader mı...
ser sandıgımızda da yokmudur bır hayır...
belkı de bır sınav...

gözlerim doldu senağlama

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım her şerde vardır bir hayır
oda bu ayrılıkta eminim anladı kıymetini
artık daha da sahip çıkacakj sana
anladıki aydasu sevsede vazgeçebilecek kadar da gururlu
inşallah ömür boyu mutlu olursunuz
oh olsun iyi oldu erkek milletine arada bir yapacaksın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…