Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

ohh iyi olmuş akıllanmışlar artık işte.
tarih belli mi peki? ne dendi ?

seneye 9. ay inşallah canım
hayırlısı bakalım

...selam kızlarrr...:KK3:
kahvekolik hamişmisin kız... rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...:nazar:a.s.
eee kaç aylık anlat kız heycanlandım bak:ecrin_bebek:

aydasu çok sevindim canım... sen de inşallah bi an önce kurarsın yuvanı.... rabbim sana da hep mutluluk kapıları açsın inşallah canım...:nazar::1hug:

cok sağol canım ıyı dıleklerın ıcın
Allah herkese yuvasında huzur mutluluk versın

aydasuuuuuuuuuuuu ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

nasıl utandımm,ya ben burayı unutmuşum kuşumm yaaaa:mymeka: kendi kendime yaptım bunu...

canım nasılsınnn?? biraz okudum kadarıyla iyisin...seneye eylülmüş düğün,oh gözün aydın:1hug: bizimde mayısta inşallahh....

herkese selam bu arada....daha sık uğrıycam buraya sözzzolumunekankayizsmile

zaten bi uzunca konuşma fırsatı yakalayamadık aydasucum yaa:KK43:(

aydasuuuuuuuuuuuu ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

nasıl utandımm,ya ben burayı unutmuşum kuşumm yaaaa:mymeka: kendi kendime yaptım bunu...

canım nasılsınnn?? biraz okudum kadarıyla iyisin...seneye eylülmüş düğün,oh gözün aydın:1hug: bizimde mayısta inşallahh....

herkese selam bu arada....daha sık uğrıycam buraya sözzzolumunekankayizsmile

zaten bi uzunca konuşma fırsatı yakalayamadık aydasucum yaa:KK43:(

bebekimmm Şeniz
olsun canım ne yapalım zor gunumde hep yanımdaydınız
dostlar zor gunde bellı olurmus Allah razı olsun canım

evet canım Allah nasıp ederse ıste sonbaharda nıkahımız
senın de bıse kalmamıs surda aklinialirimsmile
hayırlısı ıns

evet ya bır turlu denk getıremedık halbukı ınan konuscak cok sey var kaydirigubbakcemile5
canım

goruselım emı opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

bebekimmm Şeniz
olsun canım ne yapalım zor gunumde hep yanımdaydınız
dostlar zor gunde bellı olurmus Allah razı olsun canım

evet canım Allah nasıp ederse ıste sonbaharda nıkahımız
senın de bıse kalmamıs surda aklinialirimsmile
hayırlısı ıns

evet ya bır turlu denk getıremedık halbukı ınan konuscak cok sey var kaydirigubbakcemile5
canım

goruselım emı opuyorumnanaktan

görüşelim canım benim...olumunekankayizsmile

bişey kalmadı evet ama yinede zaman geçmiyor..kolay geçsin diye hemde kendim için bişeyler yapıcam...aralıkta spora başlıycam yine,birde resim kursu düşünüyorum....kurs olmasa bile resim yapacağım kesin de kursa gidip ilerletmekte istiyorum...bakalım..

görüşelim canım benim...olumunekankayizsmile

bişey kalmadı evet ama yinede zaman geçmiyor..kolay geçsin diye hemde kendim için bişeyler yapıcam...aralıkta spora başlıycam yine,birde resim kursu düşünüyorum....kurs olmasa bile resim yapacağım kesin de kursa gidip ilerletmekte istiyorum...bakalım..

nasıl ozendım anlatamam canım
rahat rahat halledıyorsundur ıslerını
spor ısını harıka dusunmussun hem keyıf alırsın hem gelın olcaz ya aklinialirimsmile
:kedi:
spor yaptıgım gunlerı oyle ozledım kı
sabah kalkardım 1,5 saat yururdum hergun ama sonra gel kahvaltı yap, dınlen aksam oryantal kaydirigubbakcemile2
pof sımdı aynaya bakmaya vaktım yok laelaelaelaelae

annemle vakıt gecırmek ıstıyorum mafoldumben
dolmusum yıne bebekım :2:

işe ne zaman son versem bılemedım oyle kararsızım kı bilmiyorumkismile

nasıl ozendım anlatamam canım
rahat rahat halledıyorsundur ıslerını
spor ısını harıka dusunmussun hem keyıf alırsın hem gelın olcaz ya aklinialirimsmile
:kedi:
spor yaptıgım gunlerı oyle ozledım kı
sabah kalkardım 1,5 saat yururdum hergun ama sonra gel kahvaltı yap, dınlen aksam oryantal kaydirigubbakcemile2
pof sımdı aynaya bakmaya vaktım yok laelaelaelaelae

annemle vakıt gecırmek ıstıyorum mafoldumben
dolmusum yıne bebekım :2:

işe ne zaman son versem bılemedım oyle kararsızım kı bilmiyorumkismile

amaan özenecek ne var canım yaa,bende sana,senin gibi çalışanlara özeniyorum...:çok üzgünüm:

sporu bende özledim yaa...bu yaşıma kadar yapmamıştım hiç,annemin o kadar söylemesine rağmen...ama nişanlım acayip gaza getirdi beni:KK1: kendisi hep yapıyor,bende ondan imrenip başladım geçen kış gerçekten alışkanlık yapıyormuş...

ha fazla kilolu olduğumdan değil haa,sırf hareket iyi geliyor,vücut sıkılaşıyor falan diye....hayatımda ilk defa geçen kış 60a çıkmıştım...sporla 54 e düştüm işte biliyosun bahsetmiştim....şimdi 55 im...3 kilo daha versem ya da 4 süper olacak....boshayallersmile

platesede başlamıştım geçenlerde...sen benim başıma geleni bilmiyorsun di miakannehir
plates bantları alerji yaptı,acillik oldum,serum yedim falan...konu açmıştım burda hatta geçenlerde ama görmedin sanırım....nasıl üzüldüm bilsen...plateste yapmak istiyorum çünküü:çok üzgünüm:

niye işi bırakacaksın ki canım??

çenem düştü sanırımbilmiyorumkismile

amaan özenecek ne var canım yaa,bende sana,senin gibi çalışanlara özeniyorum...:çok üzgünüm:

sporu bende özledim yaa...bu yaşıma kadar yapmamıştım hiç,annemin o kadar söylemesine rağmen...ama nişanlım acayip gaza getirdi beni:KK1: kendisi hep yapıyor,bende ondan imrenip başladım geçen kış gerçekten alışkanlık yapıyormuş...

ha fazla kilolu olduğumdan değil haa,sırf hareket iyi geliyor,vücut sıkılaşıyor falan diye....hayatımda ilk defa geçen kış 60a çıkmıştım...sporla 54 e düştüm işte biliyosun bahsetmiştim....şimdi 55 im...3 kilo daha versem ya da 4 süper olacak....boshayallersmile

platesede başlamıştım geçenlerde...sen benim başıma geleni bilmiyorsun di miakannehir
plates bantları alerji yaptı,acillik oldum,serum yedim falan...konu açmıştım burda hatta geçenlerde ama görmedin sanırım....nasıl üzüldüm bilsen...plateste yapmak istiyorum çünküü:çok üzgünüm:

niye işi bırakacaksın ki canım??

çenem düştü sanırımbilmiyorumkismile

aaaaa :1shok:
inan haberım yok canım ya cok gecmıs olsun
demek kı cok hassas bır yapın var ay kıyamam ya :teselli:
plates cok zor ama cok terletıyor ya sempatiksalakcinni

yafrum 55 gayet ıyı bır rakam napcan daha verıp de valla ben cok zayıf olmayı sevmıyorum eccuk ele gelcek soyle aklinialirimsmile :KK1:
eger normalse kılon hıc verme canım sporla sıkılasır vermıs gıbı bır goruntu olur zaten

biliyorsun canım tayıncıyız ve evlenınce ısı bırakmak zorundayım bu yuzden
artık memlekete donusum zor oldugu ıcın de aılemle ne kadar vakıt gecırsem o kadar kar benım ıcın :gitme:
hemen degıl tabı canım nıkaha 4-5 ay kala ısten cıkıp herseyımı rahat rahat yapmak, annemın elının lezzetını ogrenmek, doya doya annemle gezmek ıstıyorum ıstıyorum :eek:

bakalım artık hayırlısı canım

aaaaa :1shok:
inan haberım yok canım ya cok gecmıs olsun
demek kı cok hassas bır yapın var ay kıyamam ya :teselli:
plates cok zor ama cok terletıyor ya sempatiksalakcinni

yafrum 55 gayet ıyı bır rakam napcan daha verıp de valla ben cok zayıf olmayı sevmıyorum eccuk ele gelcek soyle aklinialirimsmile :KK1:
eger normalse kılon hıc verme canım sporla sıkılasır vermıs gıbı bır goruntu olur zaten

biliyorsun canım tayıncıyız ve evlenınce ısı bırakmak zorundayım bu yuzden
artık memlekete donusum zor oldugu ıcın de aılemle ne kadar vakıt gecırsem o kadar kar benım ıcın :gitme:
hemen degıl tabı canım nıkaha 4-5 ay kala ısten cıkıp herseyımı rahat rahat yapmak, annemın elının lezzetını ogrenmek, doya doya annemle gezmek ıstıyorum ıstıyorum :eek:

bakalım artık hayırlısı canım

yaa işte öyle canım yaa valla ödüm korktu ölücem sandım:KK1: ne biliyim hiç başıma gelmemişti bugüne kadar böyle bişey...

anlıyorum canım evet en iyisi 4-5 ay kala bırakman,çok sıkışırsın yoksa....
55 iyi ama benim ideal kilom 52 canım...1,63boyum..52 tam iyi oluyor yani...gerçi dediğin doğru spor sıkılaştırdığı için baya ince görünüyor insan...ben sporu bıraktığımdada bu kilodaydım ama şuankinden daha ince görünüyordum...birde geleceğe yatırım yapıyorum canım,malum hamile kalınca kilo alınıyor ne kadar zayıf olursam o kadar iyi yani...sempatiksalakcinni

göbek olayı çok gıcık yaa...ne yapsan gitmiyo...ama plates çok etkili bu konuda da...offf ebru şallının lastiklerinden alıp denemek istiyorum bide...çok istiyorum çünkü platesi..boshayallersmile

yaa işte öyle canım yaa valla ödüm korktu ölücem sandım:KK1: ne biliyim hiç başıma gelmemişti bugüne kadar böyle bişey...

anlıyorum canım evet en iyisi 4-5 ay kala bırakman,çok sıkışırsın yoksa....
55 iyi ama benim ideal kilom 52 canım...1,63boyum..52 tam iyi oluyor yani...gerçi dediğin doğru spor sıkılaştırdığı için baya ince görünüyor insan...ben sporu bıraktığımdada bu kilodaydım ama şuankinden daha ince görünüyordum...birde geleceğe yatırım yapıyorum canım,malum hamile kalınca kilo alınıyor ne kadar zayıf olursam o kadar iyi yani...sempatiksalakcinni

göbek olayı çok gıcık yaa...ne yapsan gitmiyo...ama plates çok etkili bu konuda da...offf ebru şallının lastiklerinden alıp denemek istiyorum bide...çok istiyorum çünkü platesi..boshayallersmile

1,63 boya 55 kılo ıyı ama madem yatırım yapacaksın o zaman tamam bebekim kaydirigubbakcemile5

bir ara fitnes a gidiyordum dedim bir gün de denemek için platese gireyim
o oldu zaten bı daha gıremedım :KK1:
topun ustunde bı o yana bır yana en son yerde buldum kendımı :roflol:
etkılımı hem de nasıl :roflol:

yavv burası niye böyle durgunlaştıı :KK59:

nasılsın canımm?nası gidiyor hazırlıklar? bende çok yoğunum,resim kursuna başladım birde iki arada bi derede...1 ay oldu...haftanın 3 günü kurstayım:KK53: ve 4 saat sürüyor...çok sevkli ama spora gidemiyorum onun yüzünden:KK43:(

bu arada sigarayı bıraktım,şu saat itibariyle 6.güne girmiş bulunuyorum...

topiğimi görmüşsündür belki....neyse öptümm seni canımm:KK71:

yavv burası niye böyle durgunlaştıı :KK59:

nasılsın canımm?nası gidiyor hazırlıklar? bende çok yoğunum,resim kursuna başladım birde iki arada bi derede...1 ay oldu...haftanın 3 günü kurstayım:KK53: ve 4 saat sürüyor...çok sevkli ama spora gidemiyorum onun yüzünden:KK43:(

bu arada sigarayı bıraktım,şu saat itibariyle 6.güne girmiş bulunuyorum...

topiğimi görmüşsündür belki....neyse öptümm seni canımm:KK71:

Bebekim, kuzum :KK16:
Takip ediyom ben seni merak etme :KK9:
Hepiciğinden habarım var :KK1:
İstikrarlı bir şekilde ilerliyorsun sigara konusunda canım...
Darısı babamın ve kardeşimin başına inşallah...

Resim kursu da ne güzel olmus ya...
Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsundur demi...
Bi bakmışsın nikah günü gelmiş çatmış ki zaten epey de az gununuz kalmıs :KK23:
Ev tutma, eşya olaylarına girdiniz mi? Gerçi onlar için vakit var ama...

Ben daha hiç bir hazırlığa başlamadım canım ya, iş güç akşam güç atıyorum kendimi eve zaten çeyiz tamamlamaktan başka yapabilecek bişeyim yok şu aşamada...
Bizim daha 8,5 ay falan var...
Nisan mayıs gibi tarih alacaz, asıl heyecan o zaman başlayacak sanırım, daha bişe anlamadım :KK6:

Evet bebekim ya görüşelim, zaman buldukça buluşalım burda yivrim :KK23:

Bebekim, kuzum :KK16:
Takip ediyom ben seni merak etme :KK9:
Hepiciğinden habarım var :KK1:
İstikrarlı bir şekilde ilerliyorsun sigara konusunda canım...
Darısı babamın ve kardeşimin başına inşallah...

Resim kursu da ne güzel olmus ya...
Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsundur demi...
Bi bakmışsın nikah günü gelmiş çatmış ki zaten epey de az gununuz kalmıs :KK23:
Ev tutma, eşya olaylarına girdiniz mi? Gerçi onlar için vakit var ama...

Ben daha hiç bir hazırlığa başlamadım canım ya, iş güç akşam güç atıyorum kendimi eve zaten çeyiz tamamlamaktan başka yapabilecek bişeyim yok şu aşamada...
Bizim daha 8,5 ay falan var...
Nisan mayıs gibi tarih alacaz, asıl heyecan o zaman başlayacak sanırım, daha bişe anlamadım :KK6:

Evet bebekim ya görüşelim, zaman buldukça buluşalım burda yivrim :KK23:

eneeee bak seennnn,gizli gizli takıp ediyomuş beni dee hiçç sesini çıkarmıyomuuuşşş:KK19:
gızz insan 2 kelime bişicik yazar topikimeee,desteğim,arkandayım,yürü be goçççumm şeklinde falann:KK53:

valla bende şaştım kaldım azmime,inadıma...aman nazar değmesinnn:nazar:

yook canım yaa ne ev tutması,eşyası....daha hiçbişey yok ortada...çok az zman kaldı ama duraklama dönemindeyiz biz halaa...nişanlımlada dalga geçiyrouz bazen biz düğünden çıkıp öle ortada kalıyomuşuz fln diye:KK1:

amaan hallolacak bişekilde işte,hayırlısı bakalım....hiiiç düşünmek istemiyorum bunları yoksa sigara içesim geliyooooo:KK53:

öyle işte kuşumm...uğrarım ben arada buralara...msndede bi denk gelemedik haaaa:KK53:

neyse öptümm datlummmm:KK71:

eneeee bak seennnn,gizli gizli takıp ediyomuş beni dee hiçç sesini çıkarmıyomuuuşşş:KK19:
gızz insan 2 kelime bişicik yazar topikimeee,desteğim,arkandayım,yürü be goçççumm şeklinde falann:KK53:

valla bende şaştım kaldım azmime,inadıma...aman nazar değmesinnn:nazar:

yook canım yaa ne ev tutması,eşyası....daha hiçbişey yok ortada...çok az zman kaldı ama duraklama dönemindeyiz biz halaa...nişanlımlada dalga geçiyrouz bazen biz düğünden çıkıp öle ortada kalıyomuşuz fln diye:KK1:

amaan hallolacak bişekilde işte,hayırlısı bakalım....hiiiç düşünmek istemiyorum bunları yoksa sigara içesim geliyooooo:KK53:

öyle işte kuşumm...uğrarım ben arada buralara...msndede bi denk gelemedik haaaa:KK53:

neyse öptümm datlummmm:KK71:

Datluummm, girip girip okuyorum anca, icraata dökülecem yakındır :KK23:

Bu işler böyle demek ki, durup durup herşey bir anca olacak...
Heyecan ne safhaha peki canım :KK76:

Cidden msnde de denk gelemiyoruz, sen gece kuşusun demi :KK9:
Ben o ara sütümü içmiş yatmış oluyom bebekim :92:

Datluummm, girip girip okuyorum anca, icraata dökülecem yakındır :KK23:

Bu işler böyle demek ki, durup durup herşey bir anca olacak...
Heyecan ne safhaha peki canım :KK76:

Cidden msnde de denk gelemiyoruz, sen gece kuşusun demi :KK9:
Ben o ara sütümü içmiş yatmış oluyom bebekim :92:

ivit ivitt icraata geçtin sonunda efferiimm:KK53:

canım valla heyecan da yok şimdilik yaf...yani ara ara düşününce anaa az kaldı fln diyorum,bi panikliyorum,hüzünleniyorum annemlerden ayrılıcam diye,heyecanlanıyorum da ama ara sıra oluyor yani sürekli bi heyecan durumu yok henüz...sanırım ev falan yerleşirken iyice basar stres heyecan daha ortada bişey yok ya,hayal gibi geliyor o yüzden...

msne gündüz hiç girmiyorum ama gece de girmiyorum çok uzun zamandır,çok nadir girdim son zamanlarda o yüzden denk gelmiyoruzdur canım...:)
karşılaşırız inşallahh bi gün:KK53:

X