Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

canım ya..
aydasu cok duygulandım..
iyi yaptın..
böylede olmalı..
içinizdeki hersey dısa vurulmalı ki sonra sorun olmasın..
sonra da aglasmıssınız..
allah bu baglılıgınızı hiç bozmasın..
cok ama cok mutlu oldum senin mutluluguna

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım her şerde vardır bir hayır
oda bu ayrılıkta eminim anladı kıymetini
artık daha da sahip çıkacakj sana
anladıki aydasu sevsede vazgeçebilecek kadar da gururlu
inşallah ömür boyu mutlu olursunuz
oh olsun iyi oldu erkek milletine arada bir yapacaksın bunu

ewet bu cok önemli..
ne kadar gururlu oldugunu anladı..
bundan sonra seni kıracagı zaman tekrar tekrar düşünecek ve bunu yapamayacak..
zaten belli oda seni cok seviyor..
ki 9 yıl gibi bir zaman birimi var..
ben zaten tatlıya baglanacagının hissini tasıyordum içimde..
allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın

ahh ahh ben de duygulandım... Allah hiç ayırmasın sizi mutluluğunuz huzurunuz bozmasın inşallah...hihoyyyt

ben de ilk okuduğum andan itibaren bu bitmemeli dedim hatırlıyosan... çok sevindim canım inşallah rabbim tamamına erdirir...

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kırmızı alrmmmm
kızlar bana akıl verin yaa... eşimin doğum günü yaklaşmışşş ben daha hiç bişi almadım...ohaoldumsmile iki bebekle çarşıya çıkamıyom netten alıcam sizce ne alayım bana fikir verin noluurrrr....
acayip panik yaptım ben nasıl unuttum bunu yaaa...delikafadulden

maibeyaz, bizim de evlilik yıldönümümüz ama; netten bişiler bakimm dedim dee hem içime sinen bişe olmadı hemdee fiyatlar tavan görmeden ebatını filan..
carsıdan almak en mantıklısı sanırım..

sürpriz konusunda fikri olan varsa benim de ihtiyacım var..

:asigim:
ne dıyım ben sımdı...
az once gonderdım...
kızdık, bagırdık, sucladık, hep ıstedıgım seyı yaptım...
neden dedım madem bu kadar kararlıydın neden bana bunu hıssettıremedın de bu noktaya getırdık dıye kızdım, vurdum gogsune hıncımı alana kadar...
ağlastık...
özlemıstık...
son gunumuz yarın...
kenetlenecegız...
kader mı...
ser sandıgımızda da yokmudur bır hayır...
belkı de bır sınav...

:çok üzgünüm:

bi an gözümün önüne geldiniz öyle.....

nişanlın için özellikle iyi oldu bu süreç bence...seni kaybetme korkusu edindi...

bak ne diycem belkide bu olaylar olmasaydı evlendiğinizde hani şu benim dediğim konu olacaktı..ailesine karşı seni yeteri kadar savunamayacak,ezdircekti...ama bu olaylardan sonra artık daha sahiplenen hakkını savunan biri olacak karşında...işte bu da bi hayırdır canım...

hayatta herşeyin bi sebebi vardır....boshayallersmile

:asigim:
ne dıyım ben sımdı...
az once gonderdım...
kızdık, bagırdık, sucladık, hep ıstedıgım seyı yaptım...
neden dedım madem bu kadar kararlıydın neden bana bunu hıssettıremedın de bu noktaya getırdık dıye kızdım, vurdum gogsune hıncımı alana kadar...
ağlastık...
özlemıstık...
son gunumuz yarın...
kenetlenecegız...
kader mı...
ser sandıgımızda da yokmudur bır hayır...
belkı de bır sınav...

kızzz tüğlerim tiken tiken olduuu. şu akşam da sizin istediğiniz gibi sonuçlansın inşallah da sınavı alnınızın akıyla vermiş olun. dualarım seninle aileni ve seni üzemesin bi daha o insanlar :Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kırmızı alrmmmm
kızlar bana akıl verin yaa... eşimin doğum günü yaklaşmışşş ben daha hiç bişi almadım...ohaoldumsmile iki bebekle çarşıya çıkamıyom netten alıcam sizce ne alayım bana fikir verin noluurrrr....
acayip panik yaptım ben nasıl unuttum bunu yaaa...delikafadulden

erkeğe de hediye almak ne zordur yaa. saat alabilirsin her baktığında aklına gelmiş olursun böylece.

canlarım...
işlerım yenı bıttı, gece gerı donebılecegım sıze tek tek...
dularınızı esırgemeyın...
sımdı cıkıyorum...
Allah'a emanet olun...

maibeyaz, bizim de evlilik yıldönümümüz ama; netten bişiler bakimm dedim dee hem içime sinen bişe olmadı hemdee fiyatlar tavan görmeden ebatını filan..
carsıdan almak en mantıklısı sanırım..

sürpriz konusunda fikri olan varsa benim de ihtiyacım var..

canım benim dışarı çıkma ihtimalim hiç yok... hem buraları hiç bilmiyorum hem de iki bebeğim var kız yürüyemiyo zaten oğlan da uzun yol yürüyemez... netten başka çarem yok...:1no2:

kızzz tüğlerim tiken tiken olduuu. şu akşam da sizin istediğiniz gibi sonuçlansın inşallah da sınavı alnınızın akıyla vermiş olun. dualarım seninle aileni ve seni üzemesin bi daha o insanlar :Saruboceq:

erkeğe de hediye almak ne zordur yaa. saat alabilirsin her baktığında aklına gelmiş olursun böylece.

evet saat süper fikir ama geçen sene babalar gününde almıştım...

canlarım...
işlerım yenı bıttı, gece gerı donebılecegım sıze tek tek...
dularınızı esırgemeyın...
sımdı cıkıyorum...
Allah'a emanet olun...

hadi canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah...a.s.

şimdi kızlar ben size bir hediye sölerdim ama neyse:asigim::kedi::kedi:

burda okumuştum sanırım arkadaş kocasına gelmeden önce her yeri kırmızı güllerle donatmış resimlerini koymuş heryere mükemmelde bir sofra

illa hediye diyorsanız parfüm olabilir gömlek olabilir yastık siparişi verebilirsiniz ikinizin resmi olduğu aynı şekilde saat yaptırabilirsinizi duvar saatı veya masa saati iş yerine götürür dur aklıma geldikçe yazcam

ben de gül yaprakları serpicem yatağımıza
her yere notlar bırakıcam
en son yatağa yatıcam kendime kurdelalar bağlıcam:roflol::roflol:
ama yine de bi hediye de almak lazım...

ayın 26 sında da evlilik yıldönümümüz var ama ozaman bişey almıcam... bi pasta yeter...

şimdi kızlar ben size bir hediye sölerdim ama neyse:asigim::kedi::kedi:

burda okumuştum sanırım arkadaş kocasına gelmeden önce her yeri kırmızı güllerle donatmış resimlerini koymuş heryere mükemmelde bir sofra

illa hediye diyorsanız parfüm olabilir gömlek olabilir yastık siparişi verebilirsiniz ikinizin resmi olduğu aynı şekilde saat yaptırabilirsinizi duvar saatı veya masa saati iş yerine götürür dur aklıma geldikçe yazcam

hepsini yaptım desem..
hatta benden fikir olsun isteyenlere..
kapıdan yatak odasına mumlar döşemiştim ve heryere sevgi mesajları..

canım benim dışarı çıkma ihtimalim hiç yok... hem buraları hiç bilmiyorum hem de iki bebeğim var kız yürüyemiyo zaten oğlan da uzun yol yürüyemez... netten başka çarem yok...:1no2:

evet saat süper fikir ama geçen sene babalar gününde almıştım...

hadi canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah...a.s.
ben ilk hediye denizine baktım ama cerceveden baska bişe beğenmedimbilmiyorumkismile
gecen sene yastık üzerine resmimizi hediye etmiştim gercekten cok güzeldii..
ama bu sene aklıma bişe gelmiyor..değişik bişiller istiyorum

X