Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

bebekkafa ben de anlıyorum senı ınsallah evlenırsınız de kurtulursunuz o dertten

bız 8 senenın sonunda kurtulabıldık sempatiksalakcinni

bebekkafa ben de anlıyorum senı ınsallah evlenırsınız de kurtulursunuz o dertten

bız 8 senenın sonunda kurtulabıldık sempatiksalakcinni

hayy maşşallahhhakannehir

Allah ayırmasın .....

inşallah canım...bi 8-9 ay var bizim....çok değil aslında ama çok geliyo işte...:çok üzgünüm:

tam tarihte belli değil henüz ama seneye kaldığımız kesin....

Sizleri Durumumla Sıkmak İstemiyorum Sonuçta Kafa Dağılsın Diye Geldik Buraya..

Face Buldum Başka İsimle Onun Resimleriyle Dolu Ve Hep Kızlar Ekliydi.. Ne Gibi Kızlar Olduğu Malum.. mafoldumben
Utanıyorum Çünkü Ailem Dahil Tüm Çevre Evleneceğiz Gözüyle Bakıyolardı Zaten Başımdan 1 Söz Geçti Benim..
Uzun Zaman Sonra İlkkez Birine Güvendim Ve Sonu Malum.. İnanın Evden Çıkmıyorum Çıkamıyorum..
Nefretle Bakıyorum Tüm Erkeklere :a015:
Tşk Ederim Arkadaşlar Desteğiniz İçin.. Allah Razı Olsun Hepinizden

canım peki kabul etti mi durumu yoksa inkar etti mi?
ben konduramıyorum çünkü senin anlattığın kadarıyla düzgün bi adamdı
ne gerek duyarlar ki böyle bi şeye anlamıyorum ya

canım peki kabul etti mi durumu yoksa inkar etti mi?
ben konduramıyorum çünkü senin anlattığın kadarıyla düzgün bi adamdı
ne gerek duyarlar ki böyle bi şeye anlamıyorum ya

Hiçbişey Diyemedi Kekeledi ki Bi Nevi Kabullendi.. Hoşçakal Diyebildi Attığım Msj a Ne Kadar Komik Dimi

iyi bari inkar edip daha da komik duruma düşmemiş
köpek gibi pişman olucak herşeyi mahfettiğine ama iş işten geçti artık
en umulmadık adamlar bile nasıl yapıyorlar bunu gözlerini kırpmadan anlamıyorum
canım günlükte okudum arkadaşlarınla buluşacakmışsın bence de çık hava al biraz
burda daha da kötü olursun..gidin kafanızı dağıtın biraz

canım yaa valla sorarsan çok sevinirim.. ucuz bi yer değil de arabanın markasını sorarsan çok sevinirim.. çünkü ben internetten alacağım istanbulda değilim... hepsi burada.com dan alacağım...

şekerim kocama istediğin arabayı gösterdim. eğer yeni başlayan biri ise araba hem çok güçlü, hem çok büyük hem de pahalı olduğunu söyledi. o aracı kullanıma hazır hale getirmek 1500tl'yi bulurmuş. hilalhobyland.com sitesindeki elektrikli arabalara bakmanı tavsiye etti. marka olarak da traxsas slash diye bir marka varmış. onu önerdi. umarım işine yarar. opuyorumnanaktan

çok sağol canım... evet çok pahalı alamam zaten ben de daha uygun fiyatlı bişiler bakıyorum... çok çok teşekkür ederim canım... hemen bakıyorum verdiğin siteye...

Bana ulaşabileceği tüm yolları kapattım zaten yeni eve taşındık burayıda bilmiyo..

çok sağol canım... evet çok pahalı alamam zaten ben de daha uygun fiyatlı bişiler bakıyorum... çok çok teşekkür ederim canım... hemen bakıyorum verdiğin siteye...

verdiğim siteden uygun fiyatlı olarak strada xt veya strada sc düşünebilirsin. bunların fiyatları biraz daha uygun olurmuş. eğer siteyle görüşüp almaya karar verirsen benimle irtibata geçebilirsin. eşimin o sitede tanıdığı varmış yardımcı olabilirmiş

hay Allah yaa...boşver canım üzme kendini...değmezzz...bazen yanlış kişilere güvenilebiliyor işte....hayat bu...zamanın çözemiyeceği hiç bişey yok....üzülmen doğal şimdi ama zamanla geçer emin ol...kaç yaşındasın canım?

Haklısın Cnm her şerde bi iyilik arayan biri olduğum için Rabbim herşeyin en iyisini bilir..
Bunlarıda yaşamam gerekliymiş yaşadım.. Ama atlatırım atlatmak zorundayım çünkü örnek olmam gereken 2 tane kardeşim var :1rolleyes:
26 yaşındayım cnm.. Tşk ederim ilgine ayrıca :1hug:

Gülçincim ya şok oldum okuduklarıma :gitme:
daha geçen açılan topicte kutluyorduk seni :gitme:
canım ya hayırlı değilmiş demekki,
çok geç olmadan farketmen de çok büyük bir şans senin için.
Nolur üzmemeye çalış kendini, ailene sımsıkı sarıl, onlar seni çok seviyor biliyorsun dimi?
Dua et canım, balık baştan kokarmış.
Verilmiş sadakam varmış diyip geçeceksin,
bizler hep yanındayız unutma olur mu a.s.

Canım Benim Tşk Ederim.. Evet Allah'tan Gerçek Yüzünü Erkenden Görebildim..
Sanki Şeytan Dürttü Böyle Bi Aramaya Girdim Nasıl Oldu Bende Anlamadımki kafamçokkarıştı
Neyse Artık Yenilerine Bakıcaz Geçecek Bitecek Herşey.. sempatiksalakcinni
Deliliğe Vurdum İşi Bakalım :jeyyar:

Kıyamam :1hug:
Tabi ki yenileri gelecek hayırlısı gelsin yeterki canım,
ne demışler gidene gelene aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Kıyamam :1hug:
Tabi ki yenileri gelecek hayırlısı gelsin yeterki canım,
ne demışler gidene gelene aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

En zorunu bu sabah yaptım aileme durumu anlatarak Allah tan bişey demedibizimkiler

:lepi:

ailen senin iyiliğini ister canım ki senin onlara olan düşkünlüğünüde biliyorlar
Allah bozmasın :Saruboceq:
bundan sonra mutluluk kapını çalacak inşallah :Saruboceq:

ailen senin iyiliğini ister canım ki senin onlara olan düşkünlüğünüde biliyorlar
Allah bozmasın :Saruboceq:
bundan sonra mutluluk kapını çalacak inşallah :Saruboceq:

İnşallah Canım İnşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…