Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

aynen oyle
marka vermek gıbı olmasın var ya hanı bır tane
a..zumun elaktırıklı makınası...
mumkunatı yok ayarlayamıyorum zamanı...

ver canım ver...
aklında kalacagına dımı ama... :KK1:

bu sene zaten gec acacaz orucu...
butun gun calıs...
evde de yemek, sofra kur, beklemek ıcın bıle bırsuru vaktı oalcak ınsanın...
ama en cok susuzluk koyacak... onun da sabrını Allah verır ınsallah...
amannn konu dağıldı he ne dıyodum...
ramazan da butun bunların yanı sıra bır de ıftara mısafır alınca ınsan soyle olacak
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni eyvahedigeldismile laelaelaelaelae kafamçokkarıştıdelikafadulden-tatlicadiarzu-

masalllah ya herkes ne kadar forumda...
ıkıncı doğumdan cıkmıs halın bıle gayet ıdeal...
yok yok benım zayıflık anlayısım kıt ya...
166 boya 49 kılomu akannehir

benım boyum 167 kılom 59
otobuste otururken bıle kemıgım batıyo...
36 beden gayet gıyıyorum...
Allah askına dıyın anormallık bende mı kızlar...
sız 34 falan mı ıstıyorsunuz? bilmiyorumkismile

kemiklerin ağırdır, benim küçükken ölçülmüştü dr öyle demişti. hep o kadar değilsin ya diyorlar, kiloyu göstermiyosun. avantaj mı bilmem. bayanssulusmile

günaydın kızlaaarr
aydasu, aradın mı nişanlını geliyorlar mı akşam?

aynen oyle
marka vermek gıbı olmasın var ya hanı bır tane
a..zumun elaktırıklı makınası...
mumkunatı yok ayarlayamıyorum zamanı...

ver canım ver...
aklında kalacagına dımı ama... :KK1:

bu sene zaten gec acacaz orucu...
butun gun calıs...
evde de yemek, sofra kur, beklemek ıcın bıle bırsuru vaktı oalcak ınsanın...
ama en cok susuzluk koyacak... onun da sabrını Allah verır ınsallah...
amannn konu dağıldı he ne dıyodum...
ramazan da butun bunların yanı sıra bır de ıftara mısafır alınca ınsan soyle olacak
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni eyvahedigeldismile laelaelaelaelae kafamçokkarıştıdelikafadulden-tatlicadiarzu-

masalllah ya herkes ne kadar forumda...
ıkıncı doğumdan cıkmıs halın bıle gayet ıdeal...
yok yok benım zayıflık anlayısım kıt ya...
166 boya 49 kılomu akannehir

benım boyum 167 kılom 59
otobuste otururken bıle kemıgım batıyo...
36 beden gayet gıyıyorum...
Allah askına dıyın anormallık bende mı kızlar...
sız 34 falan mı ıstıyorsunuz? bilmiyorumkismile

canım ben ilk hamileliğime 49 ile başladım... o halimi seviyodum evet 34 beden giyiyodum...
ilk doğumda 64 e çıktım bebeğim 4 kilodan fazlaydı suyudu eşiydi derken eve geldiğimde 56 idim..3 ay sonra yeniden hamile kaldım... 60 la doğuma girdim... 7 aylık doğdu kızım.. hamileliğin son iki ayında alınıyo kilo zaten... eve geldim yine 56 oldum... xxs giyerdim ben o kıyafetlerim olsun istiyorum yine...

kemiklerin ağırdır, benim küçükken ölçülmüştü dr öyle demişti. hep o kadar değilsin ya diyorlar, kiloyu göstermiyosun. avantaj mı bilmem. bayanssulusmile

günaydın kızlaaarr

aaaaa nişanlın mı geliyo kız... ben kaçırmışım orayı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

evet canım akşam geleceklermiş, konuşulacak, bakalım ne olacak, Allah haklarında hayırlısını versin. diyet demişken soğan suyuyla zayıflayanlar varmış, onları inceleyeceğim, hem kistleri de eritiyomuş.

sen doğur 2 çocuk bak nasıl oluyo... kaydirigubbakcemile3ahh ahh bekarken ben de hiç düşünmezdim şaşardım hatta o kadar nasıl kilo alıyolar diye.... alınıyomuş meğerse...

kahvekolikim soğan suyu bebeği olmayanlariçiyo hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş... ben korkuyom o yüzden...kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

yaw inceleyeyim dedim topiği bulamadım maibeyaz, evet hem bebek, hem kist, hem diyet için tam bana göre zemuszemus

wbluebluew ahh eskiden benim de yoktu, hey gidi hey. günaydın cnm

günaydın kızlaaarr

su dısarda kemık ayrı löp et :) ayrı gosteren tartılara cıksam ordan sağlıklı bılgı alabılırmıyım kı acep...
bak bunu hıc dusunmemeıstım...
kucuk ama ağır kemık naniknanik

aramaz mı hem de defalarca...
bak yarın gelcez ha...
evdekıler bılıyor demı ha...
ya tamam gelcenız bılıyorum dıyorum olsun bı daha soyleyım bız gelcez dıyor...
gecenın bır yarısı arıyor sesını duycam dıyor kapatıyor...
Allah'ım ayırmasın ya bızı...
herkes ne badıreler atlatıyor dıyorummm.
bızım de sınavımız bu olsun...
okadar yılın nazarı olsun ne yapayım artık bu saatten sonra...

canım ben ilk hamileliğime 49 ile başladım... o halimi seviyodum evet 34 beden giyiyodum...
ilk doğumda 64 e çıktım bebeğim 4 kilodan fazlaydı suyudu eşiydi derken eve geldiğimde 56 idim..3 ay sonra yeniden hamile kaldım... 60 la doğuma girdim... 7 aylık doğdu kızım.. hamileliğin son iki ayında alınıyo kilo zaten... eve geldim yine 56 oldum... xxs giyerdim ben o kıyafetlerim olsun istiyorum yine...

aaaaa nişanlın mı geliyo kız... ben kaçırmışım orayı hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

supermıs ya...
ınsallah bız de sızın gıbı oluruz...
ben yanlıs okumadım dımı...
doğumdan 3 ay sonra mı hamıle kaldınız?

evet canım akşam geleceklermiş, konuşulacak, bakalım ne olacak, Allah haklarında hayırlısını versin. diyet demişken soğan suyuyla zayıflayanlar varmış, onları inceleyeceğim, hem kistleri de eritiyomuş.

Evet canım soğan suyu polıkıstık over ıcın bırebırmıs ama her bunyede aynı etkıyı gosterır mı bılmem...
ben cok kullanmak ıstemıstım adet duzenl,sızlıgı ıcın ama benım tek derdım kıloymus...
verınce ne kıst kaldı ne duzensızlık...
Allah'a cok sukur...

sen doğur 2 çocuk bak nasıl oluyo... kaydirigubbakcemile3ahh ahh bekarken ben de hiç düşünmezdim şaşardım hatta o kadar nasıl kilo alıyolar diye.... alınıyomuş meğerse...

kahvekolikim soğan suyu bebeği olmayanlariçiyo hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş... ben korkuyom o yüzden...kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

Ay ılahı guldurdun benı ya... :roflol: :roflol:

bu arada ben dun çukutalalı kahve yaptım...
begenmedıler ya...
e ben de suc sekersız ıcen ınsanlara ne yapıyon :mymeka:

su dısarda kemık ayrı löp et :) ayrı gosteren tartılara cıksam ordan sağlıklı bılgı alabılırmıyım kı acep...

bak yarın gelcez ha...

supermıs ya...

Evet canım soğan suyu polıkıstık over ıcın bırebırmıs ama her bunyede aynı etkıyı gosterır mı bılmem...
ben cok kullanmak ıstemıstım adet duzenl,sızlıgı ıcın ama benım tek derdım kıloymus...
Allah'a cok sukur...

ne görsem deneyeyim diye atlıyorum yaa:)) ballı sirkeyi bıraktım, diyetisyen yazmış sirkenin zayıflamaya etkisi yoktur diye. bendeki pko değildi, basit kistti. kontrolde temiz çıktı çok şükür 1 ayda attım. sporun da etkisi var diyo annem:) tekrarlamaması için tedaviye devam ediyorum ama. topiği buldum incelemedeyim i.saraçoğlu öneriyomuş.

kırmızı cümle ne kadar hoşuma gitti var ya...
dün gelmedi mi, hislerim yanılttı mı beni ya?
heyecan var mı akşam için ?

ne görsem deneyeyim diye atlıyorum yaa:)) ballı sirkeyi bıraktım, diyetisyen yazmış sirkenin zayıflamaya etkisi yoktur diye. bendeki pko değildi, basit kistti. kontrolde temiz çıktı çok şükür 1 ayda attım. sporun da etkisi var diyo annem:) tekrarlamaması için tedaviye devam ediyorum ama. topiği buldum incelemedeyim i.saraçoğlu öneriyomuş.

kesınlıkle canım, spor var ya cıdden herseyın cozumu gıbı oluyor...
sırkeyı ben de duydum...
yokmus oyle bısey...
kı denemıstım olsa bıle kalsın dedım...
ıyyy hala burnumda kokusu :dilcikar:

Heyecan...
Yok galıba ya...
Bi ara kalbım hızlı hızlı atıyor...
Sonra duruluyorum...
Dun gelmedı...
Bugün 12 gıbı gelecekmış... :kedi:

yaw inceleyeyim dedim topiği bulamadım maibeyaz, evet hem bebek, hem kist, hem diyet için tam bana göre zemuszemus

wbluebluew ahh eskiden benim de yoktu, hey gidi hey. günaydın cnm

ayy kusura bakma canım bazen düşünmeden konuşuyorum...:çok üzgünüm:
rabbim gönlüne göre versin canım inşallah

bak yarın gelcez ha...

supermıs ya...

Allah'a cok sukur...

ayy inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır herşey... kız ben bile heyecanlandım bak... Allahım sen bu kızcağızın yüzüne gül... herşey istediği gibi olsun... sen kaynanasına hidayet ver rabbim... dualarım seninle canım bak ben şimdi çatlarım ben akşama kadar... kaydirigubbakcemile3

evet canım 3 aylık bebeğim varken hamile kalmışım...sonradan öğrendim ben.. bi de 7 alık doğum yapınca iki bebeğimin arası 10 ay oldu kaydirigubbakcemile3

bu arada ben dun çukutalalı kahve yaptım...
begenmedıler ya...
e ben de suc sekersız ıcen ınsanlara ne yapıyon :mymeka:

sen kensin beğendin mi peki... ben de deneyeceğim ama evde nutella yok...

ballı sirke işine yaramadı mı canım ne kadar kullandın peki... ama sirkenin yağ yakma özelliği var diyolar.. 1 haftadır ben de içiyorum ama faydası olmuyosa bırakayım tam bir işkence yaa...akannehir çok geçmiş olsun bu arada.. :teselli:

aa ne kadar koydun çikolatadan. fazla koyarsan yağlı ve ağır olur demiştim oysa ki.

2 kısılık yaptım akhveyı, iki cay kasıgı da çikolata koydum canım...
ha dersen kı kendıne nıye yapmadın...
öcü gibi kaçıyorum kahveden sankı kara kız olacam kaydirigubbakcemile3
hayır sadece kahve de degıl cay da ıcmem ben...
oyle aklıma gelecek de ayda bır ıkı bardak ıcecem, ya da kahve canım ısteyecek de 6 ayda bır anca...

ayy inşallah hayırlı haberlerle sonuçlanır herşey... kız ben bile heyecanlandım bak... Allahım sen bu kızcağızın yüzüne gül... herşey istediği gibi olsun... sen kaynanasına hidayet ver rabbim... dualarım seninle canım bak ben şimdi çatlarım ben akşama kadar... kaydirigubbakcemile3

evet canım 3 aylık bebeğim varken hamile kalmışım...sonradan öğrendim ben.. bi de 7 alık doğum yapınca iki bebeğimin arası 10 ay oldu kaydirigubbakcemile3

sen kensin beğendin mi peki... ben de deneyeceğim ama evde nutella yok...

ballı sirke işine yaramadı mı canım ne kadar kullandın peki... ama sirkenin yağ yakma özelliği var diyolar.. 1 haftadır ben de içiyorum ama faydası olmuyosa bırakayım tam bir işkence yaa...akannehir çok geçmiş olsun bu arada.. :teselli:

canım...
Allah razı olsun...
cıdden cok temız kalplısınız hepınız...
yuzunu gormedıgınız sesını duymadıgınız bırı ıcın ne dualar ettınız...
Allah cumlenızden razı olsun...
Kotuluklerde uzak olun hepınız :Saruboceq:

ıkısının arası 10 ay demek
ınan cok sasırdım
bu normalde cok sık rastlanan bır durum degıl demı
bılgım yok ama kulaktan dolma oyle hatırlıyorum
o zaman senın doğurganlıgın fazal mı olmus oluyor bilmiyorumkismile
Allah uzun omurler verısn yavrularına canım...

ben kendıme yapmadım kahve canım...
olur ha bı gun canım cekerse...
turk degılmıyım neyım ben arastıracam ha :roflol:
kahve sevmem, cay sevmem, serbetlı tatlı yemem...
yok ben bır arastırayım bu işi... lülülülülülü

X