Bazen içerdeyken sönüyor evet. Egilimi oldugunu bile düşünmüyorum telefonu bile cocuk modunda kullanyor adam cinsellige de kapali ki. Cok yoruldugumu hissediyorum.İçerideyken sönerse ereksiyon problemi, içeri girdikten sonra çok kısa sürede boşalıyorsa erken boşalma, ön sevişme sırasında sönmesi çok anormal değil.
İstediğinde uzatabiliyorsa bu erken boşalma problemi olmadığı anlamına gelir.
Çok özür dileyerek söyleyeceğim eşinizin cinsel tercihinden emin misiniZ
Afrodizyak etkili gıdalar verin bir süre, eğer buna rağmen size yaklaşmazsa son söylediğimi değerlendirmenizi tavsiye edebilirim ancak
Evet insan once kendi icin yapmali cnm inan kendini cok iyi hissediyosunDenemedim hiç, teklif ettigimde öyle fantazilerim yok demisti ustunde durmadim ama benim hatam keşke deneseymisim kendim icin
Aramiz duzelirse deneyeceğim mutlakaEvet insan once kendi icin yapmali cnm inan kendini cok iyi hissediyosun
Ekonomik özgürlüğünüz varsa nerede trak orada bırak demenizi tavsiye edebilirim ancak siz elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ama dönüt yoksa boşa kürek çekmek anlamsız, kimse çektiniz sabrettiniz diye madalya takmayacak size, mutsuz anne mutsuz aile ve mutsuz çocuk demektir. Burada sizin durumunuzda olup boşanan çok insan var, bunun için boşanılır mı diye düşünmeyin, bunun yoksunluğu sizi üzüyorsa boşanılır. Allah yardımcınız olsun, emeğinizin karşılığını alın inşallahBazen içerdeyken sönüyor evet. Egilimi oldugunu bile düşünmüyorum telefonu bile cocuk modunda kullanyor adam cinsellige de kapali ki. Cok yoruldugumu hissediyorum.
Cok teşekkür ederim bakalim süreç ne gösterecekEkonomik özgürlüğünüz varsa nerede trak orada bırak demenizi tavsiye edebilirim ancak siz elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ama dönüt yoksa boşa kürek çekmek anlamsız, kimse çektiniz sabrettiniz diye madalya takmayacak size, mutsuz anne mutsuz aile ve mutsuz çocuk demektir. Burada sizin durumunuzda olup boşanan çok insan var, bunun için boşanılır mı diye düşünmeyin, bunun yoksunluğu sizi üzüyorsa boşanılır. Allah yardımcınız olsun, emeğinizin karşılığını alın inşallah
Mesela dün tartıştık tamam yine basladin oendi kendine kavga et kapatiyorum dedi kapatti telefonu on dk sonra evin fotoğrafını atti. Boyle yani alakasiz sacma sapan bisey olmamış hic tartismamisiz gibi konusalim istiyo. Ama sorun çözülmüyor, hep hali altina supruluyo.10 dk sonra sacma sapsn ilişki kuruyo demişsiniz. Nasıl yani? Açar mısınız
İnanin ten uyumumuz mu yok diye dahi araştırdım. Kabul etmek mi istemiyorum, olmayani oldurmaya mi calisiyorum bilemedim ki? Az önce konusmak istedi icimden gelmedi sebebini sordu tipki buraya yazdığım gibi yazdım cevap vermeye bile tenezül etmiyoTen uyumu yok, adamda ıstek yok kı sızı kıskırtsın, ayrıca bunlar olsa bıle ısın ıcıne bıraz renk katmak gerekır ama bunlar olsaydı..
Bu saatten sonra ınsan degısmez. Ya deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın. Yanı boyle bır adamla hayat gecırmeye deger olmadıgını gordugunden konu actıgını varsayıyorum. Bak, ten uyumu oyle bırsey kı cogu zaman, senın bırsey yapmana gerek kalmadan kendılıgınden bırbırıne akıyorsun, karısıyorsun, bırlesıyorsun, tamamlanıyorsun. Sızde ten uyumu olmadıgına yemın edebılırım ama ıspatlayamam. Adam da ıstek yok bıkere ne ten uyumu tanrı askınaİnanin ten uyumumuz mu yok diye dahi araştırdım. Kabul etmek mi istemiyorum, olmayani oldurmaya mi calisiyorum bilemedim ki? Az önce konusmak istedi icimden gelmedi sebebini sordu tipki buraya yazdığım gibi yazdım cevap vermeye bile tenezül etmiyo
Çok üzücü gerçekten, bi insanın elinde ziyan oluyorum... Yok yani hayatimda yok, hissedemiyorum. Bazi sabahlar ben nerdeyim diye uyaniyorum, bazen eşimi cocugumu bırakıp oylece cekip gidesim geliyor. Depresyona girdim ciddi ciddiBu saatten sonra ınsan degısmez. Ya deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın. Yanı boyle bır adamla hayat gecırmeye deger olmadıgını gordugunden konu actıgını varsayıyorum. Bak, ten uyumu oyle bırsey kı cogu zaman, senın bırsey yapmana gerek kalmadan kendılıgınden bırbırıne akıyorsun, karısıyorsun, bırlesıyorsun, tamamlanıyorsun. Sızde ten uyumu olmadıgına yemın edebılırım ama ıspatlayamam. Adam da ıstek yok bıkere ne ten uyumu tanrı askına
Sekssız evlılık, evlılık degıldır. Ayrılın, boyle hayat gecmezÇok üzücü gerçekten, bi insanın elinde ziyan oluyorum... Yok yani hayatimda yok, hissedemiyorum. Bazi sabahlar ben nerdeyim diye uyaniyorum, bazen eşimi cocugumu bırakıp oylece cekip gidesim geliyor. Depresyona girdim ciddi ciddi
Son bi aile terapistine gidip karar vericemSekssız evlılık, evlılık degıldır. Ayrılın, boyle hayat gecmez
Gıdın bakalım belkı bır sonuc alırsınız. Sızınkı cınsel makaleye bıle sıddetle karsı oraya nasıl gıdecek ben onu anlamadımSon bi aile terapistine gidip karar vericem
Bi defa kabul etmişti hem oandemi hem bebegimin çok küçük olmasindan dolayi ertelemistik tekrar gundeme getiricemGıdın bakalım belkı bır sonuc alırsınız. Sızınkı cınsel makaleye bıle sıddetle karsı oraya nasıl gıdecek ben onu anlamadım
Anlamıyor değildir anlamazdan gelmiştir. Bir erkeğin boynunu open bir kadından tahrik olmaması, bunu anlamaması ne mümkün. Hasta falan olması lazım ya da ağır stres altında. Açık açık teklif edince de sabah is var demiş adam. 1.5 yıllik evlisiniz hiç normal değil. Anne babasını kaybetmesi çok mu etkiledi diyeceğim ama başında da böyleydi diyorsunuzMesela erkenden kızımı uyutuyorum birlikte vakit gecirelim diye ama o telefon elinden düşmüyor. Bi defasinda yanina gittim kolunun altina girdim, sarıldım,cok guzel kokuyorsun diye boynunu falan öpüyorum tepki yokertesi gun kavga edince söylediğimde ben anlamadim ki iliski istedigini diyo ben mi tuhafim? Bi d fa acikca teklif ettigimde de sabah iş var demişti en sin ailemin yanina gelecegim zaman da hic yapmadik bi ay oldu teklif dahi etmiyosun dedigimde de yorgunsun surekli diyo. Bi defa duş aldim bak saclarim mis koktu diyorum, koklasana dedigimde tamam kokusu buraya da geliyo diyo ama boyle itici degil hani anlamiyo ne demek istedigimi.
İs var diye reddetmesi 3 aylık evliyken, digerleri kayıptan sonra evet. Bu konuyu konustuktan sonra daha da sogudu ya benim ifade tarzim rahatsiz etti ya da bilmedigim sebebi var. Acikca sorduğumda da sorun yok diyo. İnanin bildigimi unutuyorum ve kendimden supheleniyorum kendimi sorguluyorumAnlamıyor değildir anlamazdan gelmiştir. Bir erkeğin boynunu open bir kadından tahrik olmaması, bunu anlamaması ne mümkün. Hasta falan olması lazım ya da ağır stres altında. Açık açık teklif edince de sabah is var demiş adam. 1.5 yıllik evlisiniz hiç normal değil. Anne babasını kaybetmesi çok mu etkiledi diyeceğim ama başında da böyleydi diyorsunuz
Kendinizden niye şüpheleneceksiniz ki ne konuda mesela? Evlenmeden önce bir şeyler yasamış mıydınız?İs var diye reddetmesi 3 aylık evliyken, digerleri kayıptan sonra evet. Bu konuyu konustuktan sonra daha da sogudu ya benim ifade tarzim rahatsiz etti ya da bilmedigim sebebi var. Acikca sorduğumda da sorun yok diyo. İnanin bildigimi unutuyorum ve kendimden supheleniyorum
Hayir yaşamadım. Kendimden şüphelenmem iyice paranoyak olup adami mi darliyorum manasinda demek istedimKendinizden niye şüpheleneceksiniz ki ne konuda mesela? Evlenmeden önce bir şeyler yasamış mıydınız?
Evlendikten sonra mı değişti acaba dedim ama öncesini bilmiyorsunuz haliyle. Kendinizden şüphe edeceğiniz hiçbir şey yok. Bence çok sabırlı bile davranıyorsunuz. Ben olsam çoktan ufak bir cinnet çıkmıştı. Ne istiyorsun derdin ne diye sorardım. Beni mi beğenmiyorsun, bir derdin, sağlık sorunun mu var? Bilmediğim başka bir şeyler mi var ne yani diye sorardım. Siz onun eşisiniz sonuçta size anlayamayacak da kime anlatacak. Size olan sevgisinden emin misiniz peki, yani şüphe edeceğiniz başka bir durum oldu mu hiç başka bir kadın vsHayir yaşamadım. Kendimden şüphelenmem iyice paranoyak olup adami mi darliyorum manasinda demek istedim