Öncelikle merhabalar yeni üyeyim ama uzaktan takip edip okuyanlardanim. Eşimle evleneli 1.5 yil olmak üzere 5 aylik bi bebeğim var. Birbirimizi cok tanimadan evlendik bunu ben de sorguluyorum. Ailelerin tanismasi,nişan,düğün, hamilelik, doğum eşimin ailesi yüzünden burnumdan geldi en güzel anlarımi inanin hatirlamak dahi istemiyorum. Zaten dogum surecimde esimle cok ciddi tartismalar yaşamıştık yine ailesi yüzünden. Aranizda umursamasaydiniz diyenler olacaktir ama inanin olmuyo olmadi. Evliligin ilk zamanlari cok cok super bi cinsel hayatimiz yokmus bunu buralardan okudukca farkettim esim cinselliğe düşkün degil galiba. Ben okuyup ogrendikce merakim ve ilgim artmaya başladı bunu ona soyledigimde acayip bozulduğu oldu hatta cok kötü tartistigimizda oldu. Bilmiyoruz ikimizde ogrenelim dedigimde geri cevirdi ona attigim yazilari dahi okumadi cok ayip seylermis. Ayip dedigi de cinselligin evlilige etkisi olan yazilar asla ayrintili bi cinsel icerik yoktu. Neyse baktim bu sekil anlamiyo burdan okuyup ogrendiklerimle kontrolu ben elime aldim oral dahi yaptim hosuna da gitti o da bana yapti ama yine de bende kıpırtı olmadi olmuyo. İliskiye hep stresle basladim bu defa sonuca ulasacak miyim diye ama nafile. Son zamanalrda da keyif dahi almamaya basladim dokunmasi vs etkilemiyo gibi kendimi veremiyorum nasil anlatsam oyle bastan çıkmıyorum (cok afedersiniz). Yine de arastirmaya devam ettim ama esim ayda bi en fazla iki defa yaklasmaya basladi. Hergun yorgun uykusuz ama bu yorgunluk kronik. Paylasimlarimiz dahi o kadar az ki bi araya gelince edecek muhabbetimiz yok hep ben konusuyorum. Evliligin ilk zamanlari bile isten eve gelmesini dort gozle beklerdim gelir yemek yer koltukta uyuyakalirdi inanin suan dusununce cok üzülüyorum simdi cocuk oldu gec saatlere kadar tv telefon basinda oturuyor. Bunu ifade ettigimde o zamanalr yorgun oldugunu ama simdi uykusunun gelmedigini söylüyor. Hic evli gibi hissedemiyorum. Bi haftadir ailemin yanindayim hic evlenmemis gibiyim cogu zaman aklima dahi gelmiyo. İçim cok dolmus kusura bakmayin uzun oldu. Neler yapabilirim iliskimizi canlandirmak icin onerilerinize acigim
Son düzenleme: