Söylediklerinizin hepsini anlıyorum. Galiba farklı dünyaların insanısınız tamamen. Yani sizin yaşamınız aile yapınız bambaşka onunki daha başka. Bu durumda ortak bir noktada buluşmanız gerekir yani tamamen sizin istedikleriniz yada tamamen onun istedikleri olmamalı.Elbette denedim ama bu onun için sorun değil, mutlu bu halden ben degilim dedigimde de kendince biseyler yapiyo ama bi süre o da eğreti duruyor. Onun disinda esim çok kibar, cocuguna karşı asiri ilgili. Bu tavırlarının altinda anne baba tutumu oldugunu düşünüyorum, sevmeyi ve sevilmeyi bilmiyor. Hep ailesi hastalikla mucadele etmiş benimle gercek anlamda ilgilendigi tek konu hasta olmam. Anne ve babasının evliliğini yasamak istiyor kadin hizmet eder,erkek çalışır izin günlerinde evde dinlenir mantigi var. Suan ailemin yanındayım gayet keyifli vakit geciriyoruz inanin esimle yasayamadigim hayati hala anne babamla yasiyorum oyleyse neden evlendim diyorum. Hizmetçisi gibi hissediyorum kendimi. Bu sekil ifade ettigimde çok üzüldü eve döndüğümüzde coşkulu bi hayat yasayacakmisiz oyle diyo ama inanmıyorum çünkü uzakta olmamiza ragmen mesajlasayim konuşayım yok. Konustugumuzda da hep cocuk, kızım, kızımız
Haklısınız, teşekkür ederimSöylediklerinizin hepsini anlıyorum. Galiba farklı dünyaların insanısınız tamamen. Yani sizin yaşamınız aile yapınız bambaşka onunki daha başka. Bu durumda ortak bir noktada buluşmanız gerekir yani tamamen sizin istedikleriniz yada tamamen onun istedikleri olmamalı.
Olur olmaz orasını bilemiyorum ama eşinize bir kez daha şans verin hani farklı olacak demiş ya gider bakarsınız gerçekten aman aman bir değişim olursa iş değişir ama olmazsa sen bana böyle demiştin hiç çaba harcamadın eğer aile terapisinize gitmezsek iş kötüye gidecek bilgin olsun gibisinden bir göz dağı verebilirsiniz. Çünkü onun bu durumu normal karşılaması, görmezden gelmesi, görmezden gelince siz susacaksınız böyle devam edecek sanması bencillik gibi görünüyor. Hem siz sadece kendinizi değil ailenizi düşüyorsunuz bu durumda eşinizi adım atmaya biraz zorlayabilirseniz fena olmaz gibi görünüyor.
Ayrıca sürekli adım atın çaba harcayın diyorum ama yani geriye dönüp baktığınızda ben her şeyi yaptım rahatlığı olabilsin diye. Şimdilik bunlar aklıma geliyor genede en iyi yolu siz bileceksiniz.
Evet aslinda öyle, hala bekar hayatinda gibi yaşamak istiyor her konuda ama. Kendimi ifade etmem cok rahatsiz ediyor onu surekli şikayetçi olmamdan dem vuruyor. Gerçekten insanin esiyle tatil yapmasi, birlikte vakit gecirmesi, gezmesi,yatakta mutlu olmasi nasil bisey cok merak ediyorum.Sizin öyle çok sıkıntınız var ki neresinden başlansa bilemiyor insan. Eşiniz sizi benimsememiş gibi önce bunu çözmeniz lazım, birbirinizi sevip benimsemeden gerisinin içinden çıkmanız imkansız. Arkadaşlar da demiş terapi almanız öncelikli görünüyor
Hazır olmadan zorla evlendirilmiş gibi çok üzücüEvet aslinda öyle, hala bekar hayatinda gibi yaşamak istiyor her konuda ama. Kendimi ifade etmem cok rahatsiz ediyor onu surekli şikayetçi olmamdan dem vuruyor. Gerçekten insanin esiyle tatil yapmasi, birlikte vakit gecirmesi, gezmesi,yatakta mutlu olmasi nasil bisey cok merak ediyorum.
Eşim 38 yasinda, ben 33Hazır olmadan zorla evlendirilmiş gibi çok üzücü
Gonderdim yazılı nasil sevişilir, evlilikte cinselligin önemi, hatta dini boyutuna kadar olan yazıları gönderdim gözümün içine soka soka bak siliyorum diyordu. Büyük tartışma yaşadık hatta esyalari topladim gidiyordum geldi agladi annesi yogun bakimdaydi bi de siz birakmayin falan filan surekli duygu sömürüsü. Gercekten köhnelesiyorum artik, ben boyle bi insan degilim hak etmiyorum bu muameleyi.Okurken ben şiştim. Bu erkeklere topluca şap yedirdiler herhalde. Çocuktan önce de sırf birliktelik külfet geldiği için erken uyuyordu bence. Hani bir seyi zorla yapacakken uyku bastırır ya, mesela ders calışacağımız zaman deli gibi uykumuz gelir onun gibi. Şimdi çocuk olunca nasılsa çocuk oldu kafasında rahat takılıyor.
Sizlik hiçbir şey yok bence. Siz daha ne yapacaksınız her şeyi denemişsiniz, okuyup araştırmış ve uygulamışsınız. Odunluk, ruhsuzluk, içi geçmişlik eşinizde. Bu halleri sizin de içinizin geçmeye başlamasına sebep olmuş. O böyle davranmasa, size kendinizi kadın gibi hissettirse emin olun o baştan çıkma dediğiniz seyi çok rahat yaşarsınız ama sonunu baştan bilip, kaygıyla başlayınca odaklanamıyorsunuz.
Vallahi açık açık konuşun, hep bu örneği veriyorum ama benim bir arkadasım ilk 3 yıl kadar orgazm nedir bilmiyormuş, zaten muhafazakar bir kızdır. Eşi hep kendi isteklerine odaklanıp kısa sürede hiç sevmeden, dokunmadan öküz gibi davranıyormuş. Arkadaşım da araştırmış sizin gibi, videolar izlemiş vs Sonra eşine de göndermiş o işteyken. Demiş bak böyle böyle olmalı. Sen bana hiç böyle davranmıyorsun, ben de kadın gibi hissetmek istiyorum. Eşi o zamandan beri çok değişmiş ve şu an gayet mutlu olduklarını söyledi. Günlük hayatlarına bile yansıdı, boşanacaklardı bundan önce kaç kez ayrıldılar.
Siz de çekinmeyin ister sözlü, ister yanınızda yokken mesaj atın derdinizi anlatın. Ben kadınlığımı yaşamak istiyorum bu şekilde mutlu değilim deyin. Ufaktan bir göz dağı verin yani. Ne derdi varsa gitsin çözmeye çalışsın bu şekilde ömür geçmez
Bir yerden sonra libidon ölecek bu genç yaşta kendin ihtiyar gibi hissetmeye başlayacaksın. Libido insanı genç tutan bir şey. Sorunu neymiş? Bir ara düzelmiş sonucta istediğin şeyleri yapmış, sana da izin vermiş. Sonra ne olmuş? Benden mi soğudun diye sordun mu hiç?Gonderdim yazılı nasil sevişilir, evlilikte cinselligin önemi, hatta dini boyutuna kadar olan yazıları gönderdim gözümün içine soka soka bak siliyorum diyordu. Büyük tartışma yaşadık hatta esyalari topladim gidiyordum geldi agladi annesi yogun bakimdaydi bi de siz birakmayin falan filan surekli duygu sömürüsü. Gercekten köhnelesiyorum artik, ben boyle bi insan degilim hak etmiyorum bu muameleyi.
Bir yerden sonra libidon ölecek bu genç yaşta kendin ihtiyar gibi hissetmeye başlayacaksın. Libido insanı genç tutan bir şey. Sorunu neymiş? Bir ara düzelmiş sonucta istediğin şeyleri yapmış, sana da izin vermiş. Sonra ne olmuş? Benden mi soğudun diye sordun mu hi
Gerçekten çok üzücü, hayatına böyle devam etmek istediğine emin misinGonderdim yazılı nasil sevişilir, evlilikte cinselligin önemi, hatta dini boyutuna kadar olan yazıları gönderdim gözümün içine soka soka bak siliyorum diyordu. Büyük tartışma yaşadık hatta esyalari topladim gidiyordum geldi agladi annesi yogun bakimdaydi bi de siz birakmayin falan filan surekli duygu sömürüsü. Gercekten köhnelesiyorum artik, ben boyle bi insan degilim hak etmiyorum bu muameleyi.
Etmek istemiyorum tabiki yapılabilecek tüm çabayı gosterip karar vereceğim. Ama cok zor bi karar olacak kucuk bebeğim varGerçekten çok üzücü, hayatına böyle devam etmek istediğine emin misin
ereksiyon ya da erken boşalma problemi var mı eşinizinMesela erkenden kızımı uyutuyorum birlikte vakit gecirelim diye ama o telefon elinden düşmüyor. Bi defasinda yanina gittim kolunun altina girdim, sarıldım,cok guzel kokuyorsun diye boynunu falan öpüyorum tepki yokertesi gun kavga edince söylediğimde ben anlamadim ki iliski istedigini diyo ben mi tuhafim? Bi d fa acikca teklif ettigimde de sabah iş var demişti en sin ailemin yanina gelecegim zaman da hic yapmadik bi ay oldu teklif dahi etmiyosun dedigimde de yorgunsun surekli diyo. Bi defa duş aldim bak saclarim mis koktu diyorum, koklasana dedigimde tamam kokusu buraya da geliyo diyo ama boyle itici degil hani anlamiyo ne demek istedigimi.
Bunu anlayamiyorum işte. Cok sık olmasa da bazen sönüyor. Benle ilgilenmeye çalıştığında çoğunlukla sönmüş oluyor ama birlesme durumunda oyle bi problem yaşamadık. Bi defa cok uzun tuttu, ben rahatsiz oldum sonrasinda vajina disinda beze bile oluşmuştu. Bence biz sevişmeyi bilmiyoruz.ya da benim istedigim gibi olmuyo etkilenmiyorumereksiyon ya da erken boşalma problemi var mı eşinizin
Hic iki gunde bi olmadi. İliskiden bisey anlamasam da yapmak istedim çünkü deneye yanila buluruz, bisey olur belki etkilenirim diye ama yokAyda1 hic normal degil. Ben suan riskli gebeligim var o nedenle uzak durmak zorundayiz ( yakinlasma oluyor tabiki ). Normal sartlarda 2 gunde bir oluyor bizde.. 2 kizim olmasina ragmen... insallah duzelir
Cok uzuldum cnmHic iki gunde bi olmadi. İliskiden bisey anlamasam da yapmak istedim çünkü deneye yanila buluruz, bisey olur belki etkilenirim diye ama yok
İçerideyken sönerse ereksiyon problemi, içeri girdikten sonra çok kısa sürede boşalıyorsa erken boşalma, ön sevişme sırasında sönmesi çok anormal değil.Bunu anlayamiyorum işte. Cok sık olmasa da bazen sönüyor. Benle ilgilenmeye çalıştığında çoğunlukla sönmüş oluyor ama birlesme durumunda oyle bi problem yaşamadık. Bi defa cok uzun tuttu, ben rahatsiz oldum sonrasinda vajina disinda beze bile oluşmuştu. Bence biz sevişmeyi bilmiyoruz.ya da benim istedigim gibi olmuyo etkilenmiyorum
Denemedim hiç, teklif ettigimde öyle fantazilerim yok demisti ustunde durmadim ama benim hatam keşke deneseymisim kendim icinCok uzuldum cnm
Ins duzelir.. guzel kiyafetler giyinmeyi denedinmi belki
O sekilde biseyler olur