• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

Bu başta verilen listedekilerin yarısını bile yemediğim halde kilo alıyorum. bu kadar yesem, ben ayda değil 10 kg vermek 20 kg alırım, kesin.

Bu başta verilen listedekilerin yarısını bile yemediğim halde kilo alıyorum. bu kadar yesem, ben ayda değil 10 kg vermek 20 kg alırım, kesin.

Canım işte yemediğin için veremiyorsundur. bu listede kesinlikle gerekli olan her besin grubu var yapmasıda kolay seçenek sunuyor. benim diyetisyenim az beslenidğin için kilo veremiyorsun demişti.bende bir türlü başlayamadım bu diyete ama kesinlikle yapmayı istiyorum. bir türlü hazır olamadım

2 ay öncesine kadar bi ajansta modellik yapıyordum fakat çok kilo aldığım için ara verdim. 2 aydır diyete başlayamadım. Boyum 1.68 kilom 52... Biliyorum gayet normal diyeceksiniz ama annemin diyetisyen arkadaşı fazla kilosu yok dedi.
45 kilo olmam lazım.. Bu diyetle 2 ayda 7 kilo verebilir miyim??

Bir ayda 10 kilo verilir arkadaslar.. Bu kilosu cok fazla olanlar icin daha mumkun... Haftada 2,5 kilo vererek 1 ayda o hedefe ulasilir. tabiki hergun spor yapma sartiyla.. ama cidden zor.. Ve tabiki bunyeden bunyeye degisiyor.. Ayrica burdaki diyet listesi gayet saglikli.. ac kalma gibi bir ihtimal yok.. onemli olan gunluk kalori ihtityacini gecmemek.. duzenli spor, ve gec vakit yemekten uzak durmak..

[SUB][/SUB]arkadaşlar merhaba.bu sitenin daimi üyesiyim:)okumadığım katılmadığım diyet başlıkları kalmadı diyebilirim.bu diyetin gerçek adı amerikan kalp vakfı diyetidir.kesinlikle sağlıklı bir diyettir.ben gebelik şekerine yakalanmıştım.epey bir süre geçmedi doktor kesinlikle zayıflamam gerektiğini söyleyince diyet serüvenim başladı.en son olarak hastanenin endokronloji servisinde muayene oldum doktor diyetisyene yönlendirdi.diyetisyen ölçümlerime göre diyetini yazdı.ve inanın bu diyetten hiç amahiç farkı yok.sadece sabah kahvaltıda peynir 2kibrit kutusunu dilersen bire indirip yanında yumurta yiyebiyorsun.öğlen ve akşam harfiyen aynı.ki ben şunu söyleyebilirim.ayça kayanın diyetide bununla hemen hemen aynı onda iki seçenek var sadece ilk seçenek bu diyetle çok benzer ikindi farklıdır sadece.lütfen bakınız.ayrıca karatayada yakındır.yakın diyorum ayçakayanın ki kadar değil.karatayın mantığında ekmek yok.bu diyette sadece dilim ekmek ler var.ve sabah kahvaltısı karatayın bir klasiktir.onda bolca çerez yiyebilirsiniz ben hepsini denedim ama en son olARAK hastane doktoru bu diyeti verdiği için buna başlayacağım.yarın ilk günüm ilacı kesmek ve insilüne başlamamak için zayıflamam şart.ben aslında işin mantığını kavradım.ve eminim sizde benimle hem fikirsiniz.
mantık1=bol su
mantık2=unlu mamuller yasak
mantık3=ŞEKER yasak.
mantık4=öğün atlanmayacak
mantık=spor yada hareketle desteklenecek
bütün bunları bilip yapmamak sorunumuz sigaranın zararını bilipte bırakamamak gibi..
ayrıca doktoruma bu diyetin kaç kilo verdirdiğini sorduğumda:kiloya göre değişir 100kilonun zayıflama hızıyla 70 kilonun ki bir değildir ama bu diyetida sporla destekler kaçamak yapmassan hafta2 yada 2,5kilo verirsin dedi.buda ayda 10kiloya yakın demek oluyor.not:gittiğim hastane devlet hastanesidir.

bende katılıyorum yarın sizlereee
ayda 10 kilo vermem lazım, toplam 32 kg vermem lazım zaten göbeğim bacağım aldı yürüdü, çok üzülüyorum, psikiyatra gidiyorum ilaç kullanıorum, doktor da zaten sınırlayıcı değil bol seçenekli diyetler yap kendini kısıtlama dedi, bi de bi arkadaş düğün öncesi bu diyeti harfiyen uyguladı günde 20 dk yürüdü ayda 12 kilo verdi, şok olduk kaldık....

bu arada boyum 1.62 kilom 86 :/

Kızlar hala devam mı listeyle beraber zayıflamaya? Benim de ayda 7-8 kg civarı vermem lazım. :)

bende varım kızlar
başlangıç kilom : 70
hedef : 58
boyum : 1.64
yaşım : 24 olacak gelecek ay ;))
bu diyet kafama çok yattı inşallah veririm. haziranda düğünüm var iki ayda 12 kilo verebilirmıyım acaba haftada 5gün de bir saat yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça evde bacak hareketi yapıyorum masabasi ışte çalışıyorum basen ve bacak problemim var daha farklı önerisi okan varsa lütfen yazsın haydi rast gele

bende varım kızlar
bu diyet kafama çok yattı inşallah veririm. haziranda düğünüm var iki ayda 12 kilo verebilirmıyım acaba haftada 5gün de bir saat yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça evde bacak hareketi yapıyorum masabasi ışte çalışıyorum basen ve bacak problemim var daha farklı önerisi okan varsa lütfen yazsın haydi rast gele

bir haftada normal bi insan kac kilo verir

bende varım kızlar

Canımm birlikte başlayabiliriz benim haziran da nişanım var :)
67 kiloyla başlıyorum yarın baslayabiliriz motivasyon olur çok fena :)

Back
X