- Konu Sahibi KarKralicesi
- #1.321
Bu başta verilen listedekilerin yarısını bile yemediğim halde kilo alıyorum. bu kadar yesem, ben ayda değil 10 kg vermek 20 kg alırım, kesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu başta verilen listedekilerin yarısını bile yemediğim halde kilo alıyorum. bu kadar yesem, ben ayda değil 10 kg vermek 20 kg alırım, kesin.
çok özür dilerim ama mantıklı biri ayda nasıl 10 kilo verir kendine bunu nasıl yapar anlayamıorum.
başlayacak olan varsa arkadaş arıyorum kendime birlikte yapmak için.
yrn başlıyorum bende bakalım:)
Kızlar hala devam mı listeyle beraber zayıflamaya? Benim de ayda 7-8 kg civarı vermem lazım. :)
Kızlar hala devam mı listeyle beraber zayıflamaya? Benim de ayda 7-8 kg
bende varım kızlar
başlangıç kilom : 70
hedef : 58
boyum : 1.64
yaşım : 24 olacak gelecek ay)
bu diyet kafama çok yattı inşallah veririm. haziranda düğünüm var iki ayda 12 kilo verebilirmıyım acaba haftada 5gün de bir saat yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça evde bacak hareketi yapıyorum masabasi ışte çalışıyorum basen ve bacak problemim var daha farklı önerisi okan varsa lütfen yazsın haydi rast gele
bende varım kızlar
başlangıç kilom : 70
hedef : 58
boyum : 1.64
yaşım : 24 olacak gelecek ay)
bu diyet kafama çok yattı inşallah veririm. haziranda düğünüm var iki ayda 12 kilo verebilirmıyım acaba haftada 5gün de bir saat yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça evde bacak hareketi yapıyorum masabasi ışte çalışıyorum basen ve bacak problemim var daha farklı önerisi okan varsa lütfen yazsın haydi rast gele
bir haftada normal bi insan kac kilo verir[/QUOT
sanırımiki kilo verir
bu listede günlük alınması gereken kalori miktarı ne kadar acaba ??