- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
Kızlar merhabalar,
Nihayet çok istediğim meme büyütme operasyonum mutlu sonla noktalanmış bulunmakta Heyecanlı ve ağrılı günleri ameliyat sonrası hatırlamak istemediğim için detayları paylaşamadım sizlerle. Artık daha iyi olduğuma göre hastane anılarımı yazabilirim
Sabah tam 7'de kızımla Acıbadem Fulya hastanesine girdik O saatte olmasına rağmen danışmadaki görevli güler yüzle karşıladı bizi. 08.30'da Barış Çakır ile ameliyatım olduğunu söyledim buyurun bekleyin haber verelim dediler aradan bir dakika geçmedi odamızın hazır olduğunu Doktor gelene kadar istirahat edebileceğimizi bildirdiler. Oda beş yıldızlı otel konforundaydı. :116: Biraz sonra hemşireler geldi Damar yolunu açacağız uzanın dediler. Ben hiç sevmedim damar yolu açma kısmını Keşke onu da anestezi olunca yapsalar. Neyse damar yolum açıldı ameliyat giysilerini giydim hazır beklerken Saat 8'e doğru doktorum geldi :116: Çizimler yaptı kendimi bir ara tuval gibi hissettim. Sonrasında hemşire elime ipot tutuşturdu bunu dinleyin rahatlarsınız dedi ve gerçekten etkili oldu meditasyonu yaşamıma katmayı düşünüyorum Saat 9 hemşireler geldi yatakla birlikte ameliyathaneye götürdüler Anestezi uzmanı ile tanışma faslı sormak istediğiniz bir şey var mı dedi; hiç bir şey duymayacağım değil mi dedim duymayacaksınız dedi. Duyduğum, İsmimle bana seslenen bir bayan sesi Ay.... hanım beni duyuyor musunuz? sürekli aynı tekrar zar zor gözümü açtım her şey bitmişti Ne hissediyorsunuz diye sordu boğazım acıyor çok üşüyorum dediğimi hatırlıyorum. Hemen ayaklarımdan sıcak hava verildiğini hissettim Aklıma ilk gelen kızım merak etmiştir haber verir misiniz diyeceğim fakat sonrasında yine derin uyku, odaya getirilişimi hiç hatırlamıyorum. Kızımın ekrandan takip ettiğine göre 12.30' da ameliyatım bitmiş 14.00' da odaya getirmişler beni. Canım doktorum Akşam geldi kontrolleri yaptı Benim ziyaretçiler ablam eşim geldi Zor da olsa bir baktım sabah olmuş Gülen bir yüzle doktorum geldi çıkabilirsin dedi. Reçeteyi getirdiler, bir makbuz daha Barış Bey'in çiçeğini çıkışta alabilirsiniz dedi. Ay dedim ben onu yerim en ince ayrıntıyı bile düşünmüş Çiçeğimi aldıktan sonra eşim ve kızımla birlikte hastaneden ayrıldık. Her konuda çok memnun kaldığım bir sonuç oldu... Umarım herkes benim kadar şanslı olur hayallerine iyi bir süreç ve sonuçla kavuşurlar. Destekçim süreç arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize. Herkese 2013 Yılında önce sağlık mutluluk huzur, Sonrasında herkesin kalbinde olanı yaşamasını dilerim. Sevgiler :116: Öpücüklerimle
Geçmişler olsun sevindim senin adına darısı olmak isteyen arkadaşların başına
Barış bey yakışıklı bulduğum doktorlar arasında ( evliyim ama hoş bir yapısı var) çıkardığı başarılı ameliyatlarda mutlu sonuçlarda çok
ve çiçek olayına bayıldım ne kadar ince bir davranış daha önce kendi doktorum da dahil hiç duymadım kimseden
Son düzenleme: