Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4
03 ocak 56.2
04 ocak 55.8 ANNEM
05 ocak 55.7 -94.0
06 ocak 56.7 -tartılmadı
07 ocak 55.8 -93.3

Bu gün neler yedim ve yiyeceğim
sabah bir yumurta haşlaması bir dilim ekmek biraz acılı sos
öğlen bir bardak koyu ayran beyaz leblebi bir avuç kadar
az önce kaçamak yaptım eşimle aynı okuldayım kantinden eti cin almış hadi ye dedi e hadi yiyeyim dedim onu yadimonu yediğim için akşamki şekerli türk kahvemi şekersiz tüketeceğim
akşama annem büüyk ihtimalle bamya pişirecek bir tabak yerim yanında yogurtla akşamda meyve hakkımız yerim akşam tüketeceğim için meyve hakkımı meyve olarak kivi tercih edebilirim inş planım böyle

bu menü ile beyaz leblebi sabah ki ekmek ve yediğim eti cin ile 4 tahıl hakkımı
sabahki yumurta ve akşamki yemekteki et ile 2 et hakkımı
öğlenki ayran akşam yemeğindeki yogurt ile 3süt hakkımı
akşam tüketeceğim meyve ile 2meyve hakkımı kullanmış oluyorum

Son düzenleme:
selalmaz bişey sorcam, dikkat ediyorum genelde öğlen ayran ve leblebi yiyorsun...neden böyle yapıyorsun. sanki akşama saklıyorsun hakkını böle anladım.

bende aksine gün içinde iyi yiyip akşamları daha az yiyorum. ayça kayanın sitesini takip edersen oda öle diyor.ben akşam yemeğimi 19.30 gibi yiyebiliyorum. önceden 21.30-22.00 gibi bir meyve yer ve 00.00 gibi yatardım ama şimdi ayça hnm. akşam yemekten sonra özellikle meyve yasak ama genel olarak da hiçbirşey yemeyin diyor. ben artık öle yapacağım, zor oluyor çayı kurukuru yemek ama bakalım ilk bu akşam deneyeceğim. dün akşam spordan eve geldiğimde saat 20.30 du mesela ben bir kase salata ve 1 bardak ayran içtim o kadar yani meyvemi yemedim.

sabah...2 hurma,1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta...1T+1E+1M
öğlen....1 dilim ekmek,içinde 1 yk.haşlanmış nohut ve 2 kuşbaşı et olan yağsız karallahana yemeği,1 çb.ayran....1T+0.5 E+1S
ikindi....1 çb.ayran,yarım elma...1S+0.5 M
akşam...öğlenle aynı,salata,yoğurt galiba....1T+0.5 E+1 S

kalan yarım elmamı yesemmi akşam bilemiyorum...

böylece 3232...

inşallah bozmam

bende güne yeşilçayla başladım.kahvaltımı 2 kaşık yoğurda 3 kaşık yulaf ezmesi 3 kayısıyla yaptım.1 tahıl+1 süt+1 meyve ara öğün yapmadım.öğlen 4 kaşık tavuk sote+4 kaşık bulgur pilavı+2 kaşık yoğurt yedim.1et+2tahıl+1süt ikindide sütlü kahve 1süt akşam yemeği 4 kaşık tavuk sote,2 kaşık yoğurt yedim.1et+1süt yani 3 tahıl+2et+1meyve+3süt ile günü kapattım.bazen ayça hanımın dediği 5333'ü tamamlayamıyorum.bugün olduğu gibi ama zaten oda söylemişti.doyduğunuz anda sayıyı tutturmak için fazla yemeğe gerek yok diye.tabiki bu hergün aynı olmuyor.

öğretmenim öğlen okuldaki yemekler hem güzel olmuyor hemde dışardaki yağlı yemkeleri yemektense evdeki bildiğim sağlıklı yemeğimi yemeyi tercih ediyorum hesaplayarak yediğim için en ideali öğlen ayran ve çayı çok içtiğim için beyaz leblebi içimi bastırıyor hemde okul kantininde abur cubura yönelmemiş oluyorum careyi böyle buldum:)
sabah genelde haşlanmış yumurta falan olunca et hakkımdan çalmış oluyorum benim akşam yemeği saat 4buçukta oluyor genelde yani geleneksel akşam yemeği saati değil 4 bucukta yediğim yemeklerdede tıkabasa yemiyorum zaten genelde yanında mutlaka kurtasıcı bir salata yad yogurtlu salata falan oluyor akşam az yediğim için akşam çayı hem şekersiz hemde tek başına çekilmez oluyor ben genelde küçük bir kaseyenerdeyse sayarak koyduğum kayısı kurumu yani 3tane falan veceviz içi olan yağ hakkımı kullanıyorum falan hem ağır bir akşam atıştırması değil hemde aclık hissimi giderioyr bazen bunları yemez isem sütlü kahvemi içiyorum ha birde yazın vişne ve kiraz kurutmuştum çayla süper oluyordu tabiki gene onlarında bir sınırı olmalı onalrı bitirdim bu yaz daha fazla kurutacağım özellikle vişne:)

yarın ki menüm belli oldu yarın annem sulu hamur köftesi deriz ondan yapacak yani bu demek oluyor ki büütn gün içindeki 4 tahıl hakkımın hepsini akşam yiyeceğim bir tabak tam dolu olmayan hmaur köftesinden kullanacağım :) bu demek oluyorki sabah bir yumurta ekmeksiz belki biraz çorba öğlen gene ayran ve meyve hakkımı kullanırım okulda akşamda akşam yemeğinde bol salatalı tahıl hakkımı kullanıyrım kabaca yarın ki beslenme düzenim böyle olaak inş.

annenizde yediklerinize uyum sağlayabildi mi?benim annem hala zorlanıyor.bazende kaçırıyor.zaten çok sıkıştımı off kendimi o kadar sıkamam deyip çıkıyor işin içinden.

annenizde yediklerinize uyum sağlayabildi mi?benim annem hala zorlanıyor.bazende kaçırıyor.zaten çok sıkıştımı off kendimi o kadar sıkamam deyip çıkıyor işin içinden.

vallahi gün içinde göremiyorum ama akşam yemeğinde dediklerimi yapıyor ama insanın anneside olsa onu yeme bunu ye denmiyor akşam çayın yanında babama iki dilim kek annemede 1 dilim getirdim kendim almadım yesene anne dedim ben gündüz hakkımı kullandım dedi:)yemedi yazık yarın akşam yemeği tahıllı olacağı için çaktırmadan ben yarın ekmek yemem diyorum akşam hamur köftesi yiyecem diyorum bilmem mesajı alıdımı :) yarın ayça kaya günü trt de izle dedim anneme şu anda sıkıntı yok ama bakalım birde beni zayıflamış görünce motive oldu galiba şöyle bir 4 kilo falan verse daha iştahlı yapar ama bakalım inşolacak

Son düzenleme:

olur olur merak etme zaten insanın damak tadı 21 günde yenileniyormuş annen 1 günle kaçırıyor:)şaka ama alıştığı zaman kendisi yemek istemeyecek zaten.insanın alıştığı şeylerden vazgeçmesi çok zor ama ne yapalım katlanıyoruz.benim durumum zaten tam işkence kızlara börek,kek yapıyorum yiyemiyorum.çikolata alıyorum uzaktan bakıyorum.inanırmısın 2 yaşındaki kızım bile öğrendi markete girdiğimizde annne çikolata yasak dimi diyor.önceleri çok zor oldu ama inan şimdi alıştım.

günaydın bugün güne yeşil çayımla başladım.ardından 3 kayısı 1 yumurtayla yaptığım içine nane,kekik,pulbiber ve 1 yemek kaşığı lor koyduğum omlet yaptım.2 dilim ekmek yedim.yani 2tahıl+2et+1meyve hakkımı kullandım.ara öğünde annemle ablam gelecek sütlü kahve içeriz.yani 1süt hakkımıda ara öğünde kullanırsam 1 hakkım kalıyor.öğleni daha bilemiyorum ama akşam salata balık var.bu arada dün 84,5 'düm.bugün 84,4 az ama olsun hiç vermemekten iyidir.

kıyamam sana((( evet ayşecim insan isterse herşeye alışıyor, bazen zor geliyor ama işin ucundaki hedefini düşününce şöyleki herkesin aaa çok zayıflamışsın demesi, istediğin kıyafeti giymen...inan bunlar o çikolatadan bilem güzeell...seni de çok azimli görüyorum ve başaracağına inanıyorum. hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. bugün ayça günü izleyelim...

günaydın şekerler...

bende selalmaz gibi başlıyorum

07.01.2013....56.3
08.01.2013....56.1

bu gün gene 55.7 geldim 5 gündür takılıp kaldım genelde inip inip 6 gün bir kiloda sabit kalıyorum sonra tekrar inişe başlıyorum bakalım bu defa nasıl olacak

sabah....2 hurma,1 dilim ekmek,2-3 yaprak maydanoz, dereotu, akşamda spor öncesi yiyeceğim için kokusu bari olsun diye yediğim tadımlık yarım kk.peynir ((...1T+0.5 E+1M

öğlen....4 yk nohut ( bildiğim kadarıyla kitabı olanlar uyarsın 4 yk nohut=1T+1E bu yüzden ekmek yok(( yeşillik,1 çb.ayran....1T+1 E+1S

ikindi....1 çb.ayran...1S

akşam(18.00) spor öncesi...1 dilim ekmek içinde 1 lokma peynir ve yeşillik....1T+0.5 E

akşam(20.30) spor sonrası eve gelince...1 kase salata,2-3 kşk. yoğurt....1 S

1 meyve hakkım var belki onuda akşamki salatamın üstüne nar taneleri koyarım veya 1 meyve de eksik olsun canım...

böylece 3231...olur....

inşallah yarın 55 li rakamlar görürüm...

görürsün görürsün canım ben şu anda 55 lerdeyim hala inanamıyorum bazen kendime ben şimdi 55 kilomuyum diyorum o kadar yıl kilolarla uğraştım ki rüya gibi geliyor 55 bu arada kaç yaşındasın çoluk çocuk çalışıyormusun merak ettim :)

canım 33 yaşındayım, bekarım, istanbuldayım....(bi yarışmacılara başarılar demem eksik kaldı:))) ben aslında teknik lise yapı ressamlığı öğretmenliği mezunuyum. ama ülkemizde ihtiyaç yokmuşşşş o yüzden 1999 dan beri öğretmen alımı yapılmadı. zaten mesleğim özel sektöre çok müsait. mesela ben özel bir mimarlık şirketinde plan proje çizimi yapıyorum, çoğu arkadaşım kendine şirket bile kurdu...

sende eşinle öğretmenmişsin, ne öğretmenisin canım, hangi okul...

biz bayanalr biraz meraklı oluyoruz değil m evet canım bende 29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim 2 çocuk annesiyim falan :) ben kastamonda görev yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…