- Konu Sahibi BlackSwann
-
selalmaz bişey sorcam, dikkat ediyorum genelde öğlen ayran ve leblebi yiyorsun...neden böyle yapıyorsun. sanki akşama saklıyorsun hakkını böle anladım.
bende aksine gün içinde iyi yiyip akşamları daha az yiyorum. ayça kayanın sitesini takip edersen oda öle diyor.ben akşam yemeğimi 19.30 gibi yiyebiliyorum. önceden 21.30-22.00 gibi bir meyve yer ve 00.00 gibi yatardım ama şimdi ayça hnm. akşam yemekten sonra özellikle meyve yasak ama genel olarak da hiçbirşey yemeyin diyor. ben artık öle yapacağım, zor oluyor çayı kurukuru yemek ama bakalım ilk bu akşam deneyeceğim. dün akşam spordan eve geldiğimde saat 20.30 du mesela ben bir kase salata ve 1 bardak ayran içtim o kadar yani meyvemi yemedim.
annenizde yediklerinize uyum sağlayabildi mi?benim annem hala zorlanıyor.bazende kaçırıyor.zaten çok sıkıştımı off kendimi o kadar sıkamam deyip çıkıyor işin içinden.
vallahi gün içinde göremiyorum ama akşam yemeğinde dediklerimi yapıyor ama insanın anneside olsa onu yeme bunu ye denmiyor akşam çayın yanında babama iki dilim kek annemede 1 dilim getirdim kendim almadım yesene anne dedim ben gündüz hakkımı kullandım dedi:)yemedi yazık yarın akşam yemeği tahıllı olacağı için çaktırmadan ben yarın ekmek yemem diyorum akşam hamur köftesi yiyecem diyorum bilmem mesajı alıdımı :) yarın ayça kaya günü trt de izle dedim anneme şu anda sıkıntı yok ama bakalım birde beni zayıflamış görünce motive oldu galiba şöyle bir 4 kilo falan verse daha iştahlı yapar ama bakalım inşolacak
olur olur merak etme zaten insanın damak tadı 21 günde yenileniyormuş annen 1 günle kaçırıyor:)şaka ama alıştığı zaman kendisi yemek istemeyecek zaten.insanın alıştığı şeylerden vazgeçmesi çok zor ama ne yapalım katlanıyoruz.benim durumum zaten tam işkence kızlara börek,kek yapıyorum yiyemiyorum.çikolata alıyorum uzaktan bakıyorum.inanırmısın 2 yaşındaki kızım bile öğrendi markete girdiğimizde annne çikolata yasak dimi diyor.önceleri çok zor oldu ama inan şimdi alıştım.
sabah....2 hurma,1 dilim ekmek,2-3 yaprak maydanoz, dereotu, akşamda spor öncesi yiyeceğim için kokusu bari olsun diye yediğim tadımlık yarım kk.peynir((...1T+0.5 E+1M
öğlen....4 yk nohut ( bildiğim kadarıyla kitabı olanlar uyarsın 4 yk nohut=1T+1E bu yüzden ekmek yok(( yeşillik,1 çb.ayran....1T+1 E+1S
ikindi....1 çb.ayran...1S
akşam(18.00) spor öncesi...1 dilim ekmek içinde 1 lokma peynir ve yeşillik....1T+0.5 E
akşam(20.30) spor sonrası eve gelince...1 kase salata,2-3 kşk. yoğurt....1 S
1 meyve hakkım var belki onuda akşamki salatamın üstüne nar taneleri koyarım veya 1 meyve de eksik olsun canım...
böylece 3231...olur....
inşallah yarın 55 li rakamlar görürüm...
görürsün görürsün canım ben şu anda 55 lerdeyim hala inanamıyorum bazen kendime ben şimdi 55 kilomuyum diyorum o kadar yıl kilolarla uğraştım ki rüya gibi geliyor 55 bu arada kaç yaşındasın çoluk çocuk çalışıyormusun merak ettim :)
selam arkadaşlar bende sizinle birlikte kilo verebilirmiyim
canım 33 yaşındayım, bekarım, istanbuldayım....(bi yarışmacılara başarılar demem eksik kaldı:))) ben aslında teknik lise yapı ressamlığı öğretmenliği mezunuyum. ama ülkemizde ihtiyaç yokmuşşşş o yüzden 1999 dan beri öğretmen alımı yapılmadı. zaten mesleğim özel sektöre çok müsait. mesela ben özel bir mimarlık şirketinde plan proje çizimi yapıyorum, çoğu arkadaşım kendine şirket bile kurdu...
sende eşinle öğretmenmişsin, ne öğretmenisin canım, hangi okul...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?