Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

dün 55.8 idim bu sabah 55.7 :) ve bahsetmiştim annem gelecek diye annem kızıyor bu ne bu kadar zayıflamışsın diye ama kendisininde kilo sorunu var :) ve bu gün itibari ileonuda saymaya başladık bu gün annem tartıldı 94.0 yarın kaç gelecek bakalım benimle beraner annemde sizlerle 20 gün misafir katılımcı olacak :)

ve en keyif aldımgım bildirim böyle yazınca büyük bir zevk alıyorum eminim takip edenlerde merakla bu çizelgeyi takip ediyorlar
24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4
03 ocak 56.2
04 ocak 55.8
05 ocak 55.7

herkese günaydın anneniz hoş gelmiş sizinde gözünüz aydın.kadıncağız zaten 20 gün gün kalacakmış onuda lokmaları sayılarak mı geçirecek :) yazık valla:) şaka bir yana 20 gün aslında çok iyi bir zaman ayça hanımın tavsiyelerini dinleyip anlamak için iyi zaman kendi evinde de rahatça yapabilir.bende anneme ve ablama anlatıyorum ama annem arada kaçırıyor ama yine de güzel kilo veriyor ilk başladığında 112 kiloydu şimdi 104kilo neyse bugün itibariyle 84,7gr.ne demişler 100gr. olsun yağlardan olsun:)

bu sabah 1 büyük kupa limonlu yeşil çay,yarım greyfurt,2 dilim ekmek ,peynir,5 zeytin ara öğün sütlü kahve öğlen yarım greyfurt,zeytinyağlı kereviz,salata,yoğurt, kereviz patatesli olduğu için ekmek yiyemiyorum.ikindi acıkmazsam yemem akşam yarım greyfurt,zeytinyağlı barbunya,salata bir de neden bu kadar çok greyfurt yediğimi merak ederseniz ayça hanımında söylediği gibi yağ yakımında çok faydalı ondan daha 2 gün oldu başlayalı faydasını görürsem paylaşırım.

evet canım ya sorma bende çekiniyorum aslında kadın misafir geldi ondada lokmalarını saymak olmayacak ama onun iyiliği için kendie çok istiyor ben anlattıkça durmadan çok yemiyorum aslında ama neden olmuyor diyor ama ayça hanımın dediği gibi küçük küçük lokmaların farkına varmadan çok atıştırıyor bunu demiyorum ama anne az yemekte mantıklı değil ne yediğimiz önemli diyorum dün lahana çorbası yaptım anneme yemeklerden öne içeceğiz ben sorun değil de annem yemekte aşırıya kaçabiliyor en azından önceden çorbaı bir kase içersekki bu çorba ekmek yerinede geçmiyorçünkü yağ un falan olmadığı için annem motive olsun diye dün netten iyiy fikir programını izletiyorum anneme ben anlatınca etkili olmuyor çarşambalarıda takip et diyorum anneme ayça hanımı bakalım ne olacak

Son düzenleme:
bu sabah 56.7 geldim dün aşırı yedim diyorum ama yediklerimi değerlendiriyorum çok aşırı yediğim bir şeyde yok ama özel günümdeyim belki ondan diyerek teselli buluyorum sabah 56.7 geldiğim için bu sabah lahana çorbası içtim öğlen koyu bir ayran ve beyaz leblebi mandalina akşamada anneme eşlik etmek için lahana çorbası kocaman bir kase yogurtlu havuç salatası ve az bir şeyde akşem yemeği annem ne pişirirse artık yine çayn yanındabiraz kayısı kurusu ve iki ceviz yerim bakalım yarın sabah kaç geleceğim ha bu arada annem sabah aç karna tartılmayı unuttuğu için onun kilo bildirimini yarın yazacağım

yazık kıyamam kadına diyete başlar başlamaz birde o tatsız tuzsuz lahana çorbası valla kadıncağız geldiğine pişman olacak:)tabiki şaka da ama gerçekten de o çorba çok fena bir şey bende yaptım hatta ablama da tavsiye ettim.o da yaptı.ama yaptığımıza yapacağımıza pişman olduk.bir daha tövbe onun yüzünden lahanadan nefret ettim.zaten tiroid sorunum olduğu için yiyemiyorum.zaten yiyebilsem de yiyesim yok artık.

bende aranıza katılıyorum,bütün yazıları okudum.çok beğendim, harikasınız.sizi örnek alarak zayıflamak istiyorum ama gaza ihtiyacım var:)bana yardımcı olun kızlar...

ben 165 boy 57 kiloyum 53 falan istiyorum... 3232 yapıyım diyorum...sizce?

Son düzenleme:

tarifini verirmisiniz...

hoş geldiniz bende 57 den hiç inemeyeceğimi sanıyordum şu anda 55lerdeyim hedef 55 di ama şimdi hedef 53:)aslında çevremdekiler kızıyorlar yeter diye ama ben kenime çok dar gelen kıyafetler adım iki tane dar kesim 38 hatta biri 36 beden gömleklerim var yeni ve onların içine girmeye çalışıyorum çevremdekiler yeter dediğinde bende evetya çok kilo verdim diyorum ee gömlekler olur artık diyorum bir deniyorum dar geliyor o zaman anlıyorum daha vermem gereken kilom olduğunu bu beni çok motive ediyor tavsiye ederim ha birde burda paylaşımda bulunmak beni gaza getiriyor ben bir şeyler yazarken altta görüyorum ki ziyaretçi sayısı 4- 3 diyor yani demmekki birileri merakla okuyor nasıl kilo veriliyor kaç kilodan kaça inmişler diye ve o gizli arkadaşları burda motive etmek beni mutlu ediyor hiç tanımadığım insanları motive etmek gibi garip bir sorumluluk oluştu kendimde çok kiloverme mücedalelerinde bulunduğum için elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum:)

ya aslında herkes çok kötü olduğundan bahsediyor ama ben güzel buluyorum içine lahana bol nane kuru kekik pul biber kimyon biraz salça ve et bulyon kullanıyorum ve içine limon sıkarak yediğimde keyif alıyorum tabiki sürekli hiç bir şey yemeden yani sadece lahana diyetinde kullanmış olsam bıtkınlık getiriyor ama bu şekilde öğünlerden önce tükettiğimde sıkıntı yok annemde beğendi ama bilemiyorum banamı öyle diyor artık :) akşam kek yaptım tabiki ekmek ve yağ hakkımı bir dlim kekte kullandım annemede bir dilim getirdim ama insan çekiniyor anne istersen bir dilim daha getireyim diyorum garibim yok yeter diyor aslında şöyle 2-3 kilo veri verse moral bulup keyifle yapacak ama bakalım

selalmaz arkadaşım, senin bu geldiğin durum bu azmin varya zaten beni buraya üye yapan sebep o oldu. evet merakımdan okuyordum. sonra dedimki benimde arkadaşlarım olsun, sevinç veya moral bozukluğu durum ne olursa olsun aynı şeyleri yaşadığım, benimle aynı kaderi paylaşan, konuştuğumda anlayabilecek arkadaşlarım olsun...ve işte aranızdayım...evet sabah işe gelirgelmez hemen merakla açtım acaba ne demişler diye:))

Evet hergün yediklerim ve kilom hakkında paylaşımda bulunmaya çalışacağım. ama dediğim gibi ben 3232 mi yapayım, ayça kaya kendide öle yapıyormuş. zaten ben aman aman çok yiyen birisi değilim, haaa yesem yerim...potansiyel var yani dee..:)
ben kendimi bildim bileli hep diyetteyim zaten ve 1-2 haftadır 3232 yi uygulıyorum denilebilir bilem...sorun yaşamıyorum.

siz neyi yapıyorsunuz genelde 4232 okuyorum...

kitabı olan arkadaşlarım beni yönlendirebilirlermi? ben hangi aralıktayım...165 boy 57 kilo hatta bu sabah tartıldım tamtamına 56,3 idim dün akşam baya aç yattım ondandır belki...

herkese günaydın sabah tartıldım ve 84,5 gr.çok mutluyum sakın deli falan demeyin çünkü benim için o 200gr.'mın bile o kadar değeri varki.inanın insan gr.bile verse motive oluyor.yaptıklarımın işe yaradığını görünce seviniyorum.

sevgili dilekcik sen zaten olayı çözmüşsün bence böyle devam et zaten fazla da bir kilon yok çok kısa sürede verebileceğine inanıyorum

dilekcik senin yazdığın giib bende hemen bakıyorum birileri paylaşımda bulunmuş falan ama en çok ben konuşuyorum burda galiba sosyal hayatımdada olduğu gibi:) canım kitap elimin altında değil şu anda çok sevdiğim birisine hediye ettim bundan dolayı senin rakamların hakkımda bir bilgim yok ama ayça hanım belirlediğiniz rakamlarla kilo veremiyoranızaynı randa eksiltip yada doymuyorsanız aynı oranda arttırabilirsiniz diyordu sen bi dene bakalım nasıl olacak kilolarımız hemen hemen aynı ama benim boyum 1555 lerde falan yani kitap elimdeyken kendim için uygun olan rakamın 42323 olduğunu haturlıyorum ve bu orandada beslendiğim zaman kiloo verebiliyorum sende devam et bakalım3232 den

tabiki canım 200 gr ne demek aynı bile gelsem moralim bozulmuyor artık bneim çünkü burda paylaştıgım çizelgeye bakarsak bir süre aynı kiloda 4-5 gün kalıp sonra tık tık indiğim oluyor fazla bile çıkabiliyoruz benim dün 56.7 gelip bu gün 55.8 gelmem gibi buda yediklerimizi nasıl abartıp abartmadığımızı gösteriyor devam durmak yok

benim önümde daha uzun bir yol var sizin kilolar gittikten sonra ne yapıcam bilmiyorum kendi kendime nasıl yazcam çabuk ayrılmayın bari

gerçek bir samimiyet kurulduktan sonra insan sanalda olsa büyük bir destek alabiliyor merak etmebizimde o kadar kısa sürmez sürse bile biliyoruzki ayça hanımın dediği gibi biz diyet yapmıyoruz yediklerimizi sayıyoruz istediğimiz kiloya insek bile yediklerimizin sadece sayısı artabilir aynı ölçüde devam etmemiz ve neyi nasıl tüketiyoruz paylaşalım ki mutfağımızda yeni çeşitler yeni tatlar oluşsun ama haklısın belki istediğimiz kiloya ulaşınca bu kadar sık olmayabilir paylaşımlarımız ama bu süreç içinde dilekcikte olduğu gibi yeni arkadaşlar katılır aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…