- Konu Sahibi BlackSwann
-
dün 55.8 idim bu sabah 55.7 :) ve bahsetmiştim annem gelecek diye annem kızıyor bu ne bu kadar zayıflamışsın diye ama kendisininde kilo sorunu var :) ve bu gün itibari ileonuda saymaya başladık bu gün annem tartıldı 94.0 yarın kaç gelecek bakalım benimle beraner annemde sizlerle 20 gün misafir katılımcı olacak :)
herkese günaydın anneniz hoş gelmiş sizinde gözünüz aydın.kadıncağız zaten 20 gün gün kalacakmış onuda lokmaları sayılarak mı geçirecek :) yazık valla:) şaka bir yana 20 gün aslında çok iyi bir zaman ayça hanımın tavsiyelerini dinleyip anlamak için iyi zaman kendi evinde de rahatça yapabilir.bende anneme ve ablama anlatıyorum ama annem arada kaçırıyor ama yine de güzel kilo veriyor ilk başladığında 112 kiloydu şimdi 104kilo neyse bugün itibariyle 84,7gr.ne demişler 100gr. olsun yağlardan olsun:)
bu sabah 56.7 geldimdün aşırı yedim diyorum ama yediklerimi değerlendiriyorum çok aşırı yediğim bir şeyde yok ama özel günümdeyim belki ondan diyerek teselli buluyorum sabah 56.7 geldiğim için bu sabah lahana çorbası içtim öğlen koyu bir ayran ve beyaz leblebi mandalina akşamada anneme eşlik etmek için lahana çorbası kocaman bir kase yogurtlu havuç salatası ve az bir şeyde akşem yemeği annem ne pişirirse artık yine çayn yanındabiraz kayısı kurusu ve iki ceviz yerim bakalım yarın sabah kaç geleceğim ha bu arada annem sabah aç karna tartılmayı unuttuğu için onun kilo bildirimini yarın yazacağım
yazık kıyamam kadına diyete başlar başlamaz birde o tatsız tuzsuz lahana çorbası valla kadıncağız geldiğine pişman olacak:)tabiki şaka da ama gerçekten de o çorba çok fena bir şey bende yaptım hatta ablama da tavsiye ettim.o da yaptı.ama yaptığımıza yapacağımıza pişman olduk.bir daha tövbe onun yüzünden lahanadan nefret ettim.zaten tiroid sorunum olduğu için yiyemiyorum.zaten yiyebilsem de yiyesim yok artık.
bende aranıza katılıyorum,bütün yazıları okudum.çok beğendim, harikasınız.sizi örnek alarak zayıflamak istiyorum ama gaza ihtiyacım var:)bana yardımcı olun kızlar...
ben 165 boy 57 kiloyum 53 falan istiyorum... 3232 yapıyım diyorum...sizce?
yazık kıyamam kadına diyete başlar başlamaz birde o tatsız tuzsuz lahana çorbası valla kadıncağız geldiğine pişman olacak:)tabiki şaka da ama gerçekten de o çorba çok fena bir şey bende yaptım hatta ablama da tavsiye ettim.o da yaptı.ama yaptığımıza yapacağımıza pişman olduk.bir daha tövbe onun yüzünden lahanadan nefret ettim.zaten tiroid sorunum olduğu için yiyemiyorum.zaten yiyebilsem de yiyesim yok artık.
selalmaz arkadaşım, senin bu geldiğin durum bu azmin varya zaten beni buraya üye yapan sebep o oldu. evet merakımdan okuyordum. sonra dedimki benimde arkadaşlarım olsun, sevinç veya moral bozukluğu durum ne olursa olsun aynı şeyleri yaşadığım, benimle aynı kaderi paylaşan, konuştuğumda anlayabilecek arkadaşlarım olsun...ve işte aranızdayım...evet sabah işe gelirgelmez hemen merakla açtım acaba ne demişler diye:))
Evet hergün yediklerim ve kilom hakkında paylaşımda bulunmaya çalışacağım. ama dediğim gibi ben 3232 mi yapayım, ayça kaya kendide öle yapıyormuş. zaten ben aman aman çok yiyen birisi değilim, haaa yesem yerim...potansiyel var yani dee..:)
ben kendimi bildim bileli hep diyetteyim zaten ve 1-2 haftadır 3232 yi uygulıyorum denilebilir bilem...sorun yaşamıyorum.
siz neyi yapıyorsunuz genelde 4232 okuyorum...
kitabı olan arkadaşlarım beni yönlendirebilirlermi? ben hangi aralıktayım...165 boy 57 kilo hatta bu sabah tartıldım tamtamına 56,3 idim dün akşam baya aç yattım ondandır belki...
selalmaz arkadaşım, senin bu geldiğin durum bu azmin varya zaten beni buraya üye yapan sebep o oldu. evet merakımdan okuyordum. sonra dedimki benimde arkadaşlarım olsun, sevinç veya moral bozukluğu durum ne olursa olsun aynı şeyleri yaşadığım, benimle aynı kaderi paylaşan, konuştuğumda anlayabilecek arkadaşlarım olsun...ve işte aranızdayım...evet sabah işe gelirgelmez hemen merakla açtım acaba ne demişler diye:))
Evet hergün yediklerim ve kilom hakkında paylaşımda bulunmaya çalışacağım. ama dediğim gibi ben 3232 mi yapayım, ayça kaya kendide öle yapıyormuş. zaten ben aman aman çok yiyen birisi değilim, haaa yesem yerim...potansiyel var yani dee..:)
ben kendimi bildim bileli hep diyetteyim zaten ve 1-2 haftadır 3232 yi uygulıyorum denilebilir bilem...sorun yaşamıyorum.
siz neyi yapıyorsunuz genelde 4232 okuyorum...
kitabı olan arkadaşlarım beni yönlendirebilirlermi? ben hangi aralıktayım...165 boy 57 kilo hatta bu sabah tartıldım tamtamına 56,3 idim dün akşam baya aç yattım ondandır belki...
herkese günaydın sabah tartıldım ve 84,5 gr.çok mutluyum sakın deli falan demeyin çünkü benim için o 200gr.'mın bile o kadar değeri varki.inanın insan gr.bile verse motive oluyor.yaptıklarımın işe yaradığını görünce seviniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?