- Konu Sahibi BlackSwann
-
kıyamam sana((( evet ayşecim insan isterse herşeye alışıyor, bazen zor geliyor ama işin ucundaki hedefini düşününce şöyleki herkesin aaa çok zayıflamışsın demesi, istediğin kıyafeti giymen...inan bunlar o çikolatadan bilem güzeell...seni de çok azimli görüyorum ve başaracağına inanıyorum. hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. bugün ayça günü izleyelim...
biz bayanalr biraz meraklı oluyoruz değil m evet canım bende 29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim 2 çocuk annesiyim falan :) ben kastamonda görev yapıyorum
aslında çoğu bayan gibi bende bekarken 58 60 kilodan yukarı çıkmadım.ama evlenince başka şehre yerleşince birde çalışma hayatını bırakınca üst üste ikide doğum da yapınca yemeyide seven biriysen işte sonuç bu 90 kiloçok diyetlere başlayıp bıraktım.bazen diyet lafından öyle sıkıldımki hiç yapmadım.daha sonra yine başlamıştım ki birgün misafir geldi.baklava getirmiş.ben hemen tabaklara koyup ikram ettim.kendim almadım.bayan neden yemediğimi sorunca diyetteyim dedim.eşide dönüp ya bu zaten hep diyette ama hep aynı boşuna aldıp masraf ettik keşke almasaydık diyince dünya başıma yıkıldı.bazı insanlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşup çok kolay kalp kırabiliyorlar.o sözden sonra araştırdım ve ayça hanımın tavsiyelerini buldum.iki ay oldu başlayalı ama çok mutluyum.en azından sağlıklı kilo verebiliyorum.bu diyette şunu da öğrendim.çocuk gibi elimde devamlı yiyecekle dolaşmıyorum.şimdi saatim geldi yemek yiyim diye düşünmüyorum.çünkü diger diyetlerde her saat birşeyler yemek zorundasın.neyse uzun lafın kısası şuan mutluyum.önemli olanda bu zaten.
oda birşey mi canım ya ben ilk doğumumdan sonra 57 ye indiğimde bayanın birisi bana toplum içinde yarın gitmiş dediiyimi demek istedi kötümü anlam veremedim :)
slm kızlar. dün işler çok yoğun olduğundan giremedim. özledim sizleri.
çarşamba akşam sporda densiz bir arkadaşımın densiz konuşmasına sinirlendiğim için eve gelince her zamn yediğim salata ve yoğurdumu yemedim. dün sabah tartıldığımda 400 gr vererek ve 55.7 gelmiştim. tabi çok sevindim. dün de iş yoğunluğundan normalin altında gitti ve 2121 olmuş. dün akşam evde 1 kase çorba, pırasa yemeği, slata ve yoğurt yedim.akşam 8 e geliyodu. bu yüzden meyve hakkım olmasına rağmen yemedim.
gece yatarken sabah tartıda belki 55.5 görürüm diyordum... ama akşam yemeği yediğim için (çünkü bi akşam önce bişey yememiştim ya) yine 56.1 çıktım. bak şimdi bu akşam yine spordan gelince bişey yemesem hemen yarın yine 55.7 olur.
moralim çok bozuldu ya((((((( ne yani akşam yemek yemeyelimmi, o zaman rakamlar düşüyor ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?