• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

bu arada arkadaşlar bir çok yazım hatalarım oluyor çünkü okulda tenefüslerde kaplumbağa hzıız ile çalışan bilgsayarlarda evde 2 çocuk eteklerimi çekiştirirken bir şeyler yazmak zorunda kaldığım için hatalı eksik yazımlarım oluyor kusura bakmayın

kıyamam sana:(((( evet ayşecim insan isterse herşeye alışıyor, bazen zor geliyor ama işin ucundaki hedefini düşününce şöyleki herkesin aaa çok zayıflamışsın demesi, istediğin kıyafeti giymen...inan bunlar o çikolatadan bilem güzeell...seni de çok azimli görüyorum ve başaracağına inanıyorum. hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. bugün ayça günü izleyelim...

aslında çoğu bayan gibi bende bekarken 58 60 kilodan yukarı çıkmadım.ama evlenince başka şehre yerleşince birde çalışma hayatını bırakınca üst üste ikide doğum da yapınca yemeyide seven biriysen işte sonuç bu 90 kilo:( çok diyetlere başlayıp bıraktım.bazen diyet lafından öyle sıkıldımki hiç yapmadım.daha sonra yine başlamıştım ki birgün misafir geldi.baklava getirmiş.ben hemen tabaklara koyup ikram ettim.kendim almadım.bayan neden yemediğimi sorunca diyetteyim dedim.eşide dönüp ya bu zaten hep diyette ama hep aynı boşuna aldıp masraf ettik keşke almasaydık diyince dünya başıma yıkıldı.bazı insanlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşup çok kolay kalp kırabiliyorlar.o sözden sonra araştırdım ve ayça hanımın tavsiyelerini buldum.iki ay oldu başlayalı ama çok mutluyum.en azından sağlıklı kilo verebiliyorum.bu diyette şunu da öğrendim.çocuk gibi elimde devamlı yiyecekle dolaşmıyorum.şimdi saatim geldi yemek yiyim diye düşünmüyorum.çünkü diger diyetlerde her saat birşeyler yemek zorundasın.neyse uzun lafın kısası şuan mutluyum.önemli olanda bu zaten.

biz bayanalr biraz meraklı oluyoruz değil m evet canım bende 29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim 2 çocuk annesiyim falan :) ben kastamonda görev yapıyorum

ben kastamonuyu çok beğeniyorum.amcam orada daday ilçesinde yaşıyordu.çok güzel yerler.ben istanbuldan izmire geldim.ama hiç beğenmiyorum.istanbuldan sonra izmir bana küçük ve sıkıcı gibi geliyor.

Son düzenleme:
ve evet dün akşam planladığım gibi akşam biraz tahıl grubu bir yemek yiyeceğim için öğlen ve sabah tahıl hakkımı kullanmamam gerekiyordu sabah yumurta ve peynir çeyrek ekmek öğlen ayran ve 3-4 tane kuru kayısı şimdilik bunlar akşam bol salata ile hamur köftesi:) bu gün ayça hanımın verdiği karnıbaharlı mantı hoşuma gitti en kısa zamanda deneyeceğim

aslında çoğu bayan gibi bende bekarken 58 60 kilodan yukarı çıkmadım.ama evlenince başka şehre yerleşince birde çalışma hayatını bırakınca üst üste ikide doğum da yapınca yemeyide seven biriysen işte sonuç bu 90 kilo:( çok diyetlere başlayıp bıraktım.bazen diyet lafından öyle sıkıldımki hiç yapmadım.daha sonra yine başlamıştım ki birgün misafir geldi.baklava getirmiş.ben hemen tabaklara koyup ikram ettim.kendim almadım.bayan neden yemediğimi sorunca diyetteyim dedim.eşide dönüp ya bu zaten hep diyette ama hep aynı boşuna aldıp masraf ettik keşke almasaydık diyince dünya başıma yıkıldı.bazı insanlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşup çok kolay kalp kırabiliyorlar.o sözden sonra araştırdım ve ayça hanımın tavsiyelerini buldum.iki ay oldu başlayalı ama çok mutluyum.en azından sağlıklı kilo verebiliyorum.bu diyette şunu da öğrendim.çocuk gibi elimde devamlı yiyecekle dolaşmıyorum.şimdi saatim geldi yemek yiyim diye düşünmüyorum.çünkü diger diyetlerde her saat birşeyler yemek zorundasın.neyse uzun lafın kısası şuan mutluyum.önemli olanda bu zaten.

oda birşey mi canım ya ben ilk doğumumdan sonra 57 ye indiğimde bayanın birisi bana toplum içinde yarın gitmiş dediiyimi demek istedi kötümü anlam veremedim :)

oda birşey mi canım ya ben ilk doğumumdan sonra 57 ye indiğimde bayanın birisi bana toplum içinde yarın gitmiş dediiyimi demek istedi kötümü anlam veremedim :)

işte diyorum ya bazen insanlar lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar.onlara ben cevabımı yazın vericem.şuan kendimi resmen nadasa bıraktım:)inan yaklaşık altı aydır saçımı bile boyamıyorum tabiki bunu bilinçli yapıyorum.yazın renginide değiştiricem.yani bu yaz benim için müthiş olacak ben bile heyecanla bekliyorum.

bugün diyete başlayalı tam 2 ay oldu.ben tam 5,6gr.verdim.ama arada 10 gün kızım rahatsızlandığı için dikkat edemedim. yoksa daha fazla verirdim.ama olsun buda yeter.bu ay daha da dikkat edicem.inşallah daha fazla veririm.benim böyle konuştuğumu eşim duysa çok kızar bana hep sen bu kiloları 1 ayda almadınki neden 1 ayda verme çalışıyorsun diyor haklıda ama ne yapayım biran önce kurtulmak istiyorum.

ikindi de 4 hurma ve yeşilçayımı içtim.akşam yemeğimde 1 balık,salata,1 dilim ekmek bugünü de böylece kapattım.

03,01,2014 85,600
04,01,2014 85
05,01,2014 84,800
06,01,2014 84,700
07,01,2014 84,500
08,01,2014 84,400
09,01,2014 84,300

yani bugün itibariyle 1 haftada 1,300 gr. vermiş oluyorum. vallaha şaka gibi hala inanasım gelmiyor.ama gerçek vermem gereken 35 kilo vardı.şuan 29,3 gr. kaldı.aslında her şey bizim elimizde biraz sabır birazda azimle her şey oluyor.

ve en çok sevdiğim liste:)

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4
03 ocak 56.2
04 ocak 55.8
06 ocak 56.7
07 ocak 55.8
08 ocak 55.7
09 ocak 55.5

ve en çok sevdiğim liste:)

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4
03 ocak 56.2
04 ocak 55.8
06 ocak 56.7
07 ocak 55.8
08 ocak 55.7
09 ocak 55.5

bu gün neleri sayarak beslendim ve besleneceğim
bilyorsunuz ben genelde akşam yemeğime göre diğer öğünlerimi belirliyorum akşama tavuk ve sebze yemeği tüketeceğim için
sabah et grubuna girenyumurta ve peyniriri tercih etmedim sabah 2 dilim ekmek arasında acılı sos sürerek 2 tahıl hakkımı ve yağ hakkımı kulanmış oldum öğlen gene tahıl hakkımı kullandım 2 dilim emek arasına süzme yogurt ve bol maydonoz ile 2 tahıl hakkımı ve 1 süt hakkımı kullanmış oldum akşamada tavuk yoğurt ve salata ile et ve süt hakkımı tamamlamış oluyorum meyve hakkımıda çayın yanındada belki kuru kayısı tüketerek belkide mandalina ve kivi yiyerek kullanırım inş bu gün böyle tükettim besinlerimi

slm kızlar. dün işler çok yoğun olduğundan giremedim. özledim sizleri.

çarşamba akşam sporda densiz bir arkadaşımın densiz konuşmasına sinirlendiğim için eve gelince her zamn yediğim salata ve yoğurdumu yemedim. dün sabah tartıldığımda 400 gr vererek ve 55.7 gelmiştim. tabi çok sevindim. dün de iş yoğunluğundan normalin altında gitti ve 2121 olmuş. dün akşam evde 1 kase çorba, pırasa yemeği, slata ve yoğurt yedim.akşam 8 e geliyodu. bu yüzden meyve hakkım olmasına rağmen yemedim.

gece yatarken sabah tartıda belki 55.5 görürüm diyordum... ama akşam yemeği yediğim için (çünkü bi akşam önce bişey yememiştim ya) yine 56.1 çıktım. bak şimdi bu akşam yine spordan gelince bişey yemesem hemen yarın yine 55.7 olur.

moralim çok bozuldu ya :(((((((( ne yani akşam yemek yemeyelimmi, o zaman rakamlar düşüyor ancak...

slm kızlar. dün işler çok yoğun olduğundan giremedim. özledim sizleri.

çarşamba akşam sporda densiz bir arkadaşımın densiz konuşmasına sinirlendiğim için eve gelince her zamn yediğim salata ve yoğurdumu yemedim. dün sabah tartıldığımda 400 gr vererek ve 55.7 gelmiştim. tabi çok sevindim. dün de iş yoğunluğundan normalin altında gitti ve 2121 olmuş. dün akşam evde 1 kase çorba, pırasa yemeği, slata ve yoğurt yedim.akşam 8 e geliyodu. bu yüzden meyve hakkım olmasına rağmen yemedim.

gece yatarken sabah tartıda belki 55.5 görürüm diyordum... ama akşam yemeği yediğim için (çünkü bi akşam önce bişey yememiştim ya) yine 56.1 çıktım. bak şimdi bu akşam yine spordan gelince bişey yemesem hemen yarın yine 55.7 olur.

moralim çok bozuldu ya :(((((((( ne yani akşam yemek yemeyelimmi, o zaman rakamlar düşüyor ancak...

bence sen çok kafaya takıyorsun veremesem ben veremezdim.öğün atlama ve sabırlı ol kilo az olduğu için yavaş veriyorsun.yemeklerini düzenli yiyip bol su içince zaten geriye birşey kalmıyorki! kendini çok üzme...

gündüz okulda paylaşımda bulunmuştum ama olmamaış galiba tamda seni soruyordum dilek nerelerdesin diye gayet normal kilo iniş çıkışın bak ben kaç gündür aynı kilodayım çizelgeme bakarsan 5-6 gün genelde aynı kiloda takılıyorum benbu gün sabah yumurta ve bir dilim ekmek öğlen iki dilim ekmek arasına süzme yoğurt ve bol maydonoz akşamda ıspanak yemeği ve 1 dilim ekmek biraz ekemği kaçırdım galiba bugün akşamada evdekilere tatlı yaptım ayrıca önceden bahsetmiştim elmalı tarçınlı kakaolu cevizli hurmalı bir tatlı yaptım hatta evdekilerde yedi çikolata topu şeklinde bu gün gene 55.5 geldim

24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4
03 ocak 56.2
04 ocak 55.8
06 ocak 56.7
07 ocak 55.8
08 ocak 55.7
09 ocak 55.5
10 ocak 55.5 çizelgemi incelersek 57.0 olduktan sonra 6 gün 56.9ve 57.0 larda kalmışım sonra iniş olmuş şimdide 55.5 lerde takılacağım galiba ama yarın hafta sonu genelde hafta sonları hep ipin ucunu kaçırıyorum bakalım

ya kızlar bu kadar sorun etmeyin sizi böyle görünce ben daha çok panik yapıyorum:)sevgili selalmaz annenin durumu nedir? kilosunda değişiklik varmı?

Son düzenleme:
sorma canımya 2 . gün ekmeği çaktırmadan yiyo bak anne farkında değilsin falan deyince ehiç bişey yemeyelimmi canım diyo:) bakalım cumartesi sabah tartılacam dedi ben olsam sabredemezdim yarın bakacaz inş vermiştir yoksa bak yemesemde veremiyorum ben demeye başlar:)

herkese günaydın sevgili selalmaz sen annene beni örnek göster o kadar yemeği sevdiği halde o bile dayanabiliyormuş de hoş annen o zamanda benim yemekle iş yok azcık yiyorum zaten der :) nerden mi biliyorum öyle bir annede bende var çünkü :) hep benden daha az yediğini söylüyor fakat saydığımızda onun ki fazla çıkıyor.bir iyi tarafı annem hiç bırakmıyor arada kaçırıyor diyelim inşallah senin annen de alışır da kurtulur kilolardan bu arada bugünkü kilom;

10,01,2014 83,9
11,01,2014 83,7 yani 8 günde 2,3gr. vermiş oldum. şimdilik çok iyi gidiyor ama vücud arada bir duruyor ya işte o zaman zor.martın sonuna kadar güzel kilo verebilsem,kızımın doğum günü var güzel bir kıyafet almak istiyorum.inşallah olur.:)

Back