• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

selam kızlar kaç gündür bilgisayarım yoktu ancak bugün geldi ama sizde neyse ki fazla girmemişsiniz nazseyracım seni de tebrik ederim darısı bizim başımıza

Kızlar bende bugün oruç günü yapacaktım ama dişim ağrısını için tutamadım ama az besleneceğim bugün
Menüm
Kahvaltıyı öğlene doğru yaptım 2 dl ekmek yumurta peynir
Akşama kabak yemeği yoğurt salata
Ve arada elma yeşil çay
Ve 45 dk yürüyüş
2211 oluyor

Gunaydin kizlar
Bugun maraton basladi havalar da iyice isindi kizimi servisten aldim artik son 3hafta sayilir okula git gel benim icin de spor olucak.
PErsembeden beri yeme duzenim alt ust oldu bugun tekrar saymaya basliyorum.dun aksam da abimler de yemekteydik azar azar herseyden yefim ama en son cayin yanina yediklerim kotu oldu bugun telafi edicem artik.
Sabah.6.30..2 bardak su 1seftali
Kahvalti 8.30..2dilim ekmek 2 dikim peynir 5adet zeytin yarim kirmizi biber salatalik
Arada..8 ad erik
Oglen..mercimek corbasi salata yogurt
Arada..tarcinli sutlu kahve 2adet form biskuvi
Aksam ..kiymali taze fasulye salata yogurt 1 dilim ekmek

Gunaydin kizlar
Bugun maraton basladi havalar da iyice isindi kizimi servisten aldim artik son 3hafta sayilir okula git gel benim icin de spor olucak.
PErsembeden beri yeme duzenim alt ust oldu bugun tekrar saymaya basliyorum.dun aksam da abimler de yemekteydik azar azar herseyden yefim ama en son cayin yanina yediklerim kotu oldu bugun telafi edicem artik.
Sabah.6.30..2 bardak su 1seftali
Kahvalti 8.30..2dilim ekmek 2 dikim peynir 5adet zeytin yarim kirmizi biber salatalik
Arada..8 ad erik
Oglen..mercimek corbasi salata yogurt
Arada..tarcinli sutlu kahve 2adet form biskuvi
Aksam ..kiymali taze fasulye salata yogurt 1 dilim ekmek

canım sen kızı servisten aldın spor olacak sana çok güzel de ya kızın nasıl yürüyecek seninle sonra kızında zayıflamasın yazık kıyamam :)

canım sen kızı servisten aldın spor olacak sana çok güzel de ya kızın nasıl yürüyecek seninle sonra kızında zayıflamasın yazık kıyamam :)

Sorma canim yaa bu sabah evden cikttik basladi bu canta cok agir omuzlarim agriyo demeye allahtan cocuk arabasi var kardesinin arabasina taktik.okul cok uzak degil aslinda ama o servisle gitmekten ben de evde durmaktan paslanmisim.oglen erken cikabilsem keske bizim burda camlik var 6 tur atsam 3 km yapiyo 30 dakikada bitiriyorum ama hergum mumkun degil haftada 3 gum bile yapsam yeticek.

Kızlar bu hafta kötü başladı dün az yemiştim ama akşam eşimin doğum günü vardı vee devamını söylemeyim;)
Bu son 3 gün bari dikkat etsem cuma da hemen geliyor ya;)
Menüm
Kahvaltı 1 yumurta 1 peynir 2 dl ekmek
Öğlen çorba
Akşama kabak yemeği yoğurt salata
Arada 2 meyve ve yürüyüş ve yeşil çay

selam kızlar,

bir süredir dikkatim iyice dağılmıştı kendimi dinleyip toparlanmak için bir süre sayfaya girmeyecek ve birşey yazmayacağım.hepinize sağlıklı kalıcı kilo vermeler dilerim.

Selamlar 1haftadir misafirlerim vardi bugun gittiler ama bende bittim pisir ye bakalim sabahkac cikicam herkes cok zayiflamissin diyor bu guzel ama devami zor saymayi falan anca 1-2 gun surdurdumsonrasi yok

selam kızlar,

bir süredir dikkatim iyice dağılmıştı kendimi dinleyip toparlanmak için bir süre sayfaya girmeyecek ve birşey yazmayacağım.hepinize sağlıklı kalıcı kilo vermeler dilerim.

selalmaz yok, sende git bakalım ayşe:(( kendini nasıl hissedeceksen öyle yap ta bari uzun sürmesin olurmu:((((

Cook tesekkurler evet oyle oldu birden gidiyor once 1-2hafta falan duruyor yeni hedefim 52 yazarken bile zor geldi ama neden olmadin

tebrik ederim canım.benim kötüydü geçen hafta,aslında herşeyi normaldi ama kilo vermem durdu. bende ramazana kadar 50 istiyorum ama isterken bile korkuyorum, sanki olmayacakmış gibi.

bende bünyemi şaşırtmak için bu hafta herşeyi kısarak bir şoklama yapıyorum. bakalım cumaya ne olacak.

selalmaz yok, sende git bakalım ayşe:(( kendini nasıl hissedeceksen öyle yap ta bari uzun sürmesin olurmu:((((

canım ya o kadar çok yogunumki çok nadir bakabiliyorum sayfa son 2 gündür şöyle bir bakayım dedim kilom aynı 54lerdeyim bazen aşırıya kaçıyorum bazen hesaplıyorum falan sen nasılsın neler yaptın

Günaydın kizlar 10tane sigara böreğini yemisbulhnmaktayim vay halime hic yemekyemesem anca günü kapTirim herhalde 1 haftadir saymadigim için adapte olmam zor oluyor yarin tarti gunu bari kilo almamış olsam vermeyi gectimde 20 gun sonra tatilde olacagim onun icin şimdi den azaltmak lazim
herkese az kalorili bir gün

canım ya o kadar çok yogunumki çok nadir bakabiliyorum sayfa son 2 gündür şöyle bir bakayım dedim kilom aynı 54lerdeyim bazen aşırıya kaçıyorum bazen hesaplıyorum falan sen nasılsın neler yaptın

canım ya özledim valla seni. çok uzun bir ara oldu bu seferki:((( yani arada bir bari gir. ben nasıl olsun aynıyım, hala 53 lerdeyim,52.5 görmüşlüğümde oldu ama 1-2 kere:((((( 2 haftadır bayağı dikkatli diyet yaptığım halde takıldım. gerçi haftasonları bozuluyor ama...geçen hafta bir öncekine göre 100 gr mı ne verdim. bu hafta o kadar kızdımki kendime arkadaşımın uyguladığı bir şok diyet yapıyorum, sırf bünyem şaşırsın diye. ama bu seferde kabız oldum yine, çünkü listede herşey az. selalmazım ya sende biliyorsun beni yani ramazan gelmeden şu 3 kilomu verip kurtulmak istiyorum, acayip sıkıldım ama bünyemde inat ediyor bana, ben kastıkça oda kasıyor sanki. değişik diyetisyenlerin diyet listelerini deniyorum, yediklerimi değiştiriyorum, yemediklerimi yiyorum ama gel gör ki tık yok. ayça kayaya bile özelden mesaj attım. ben artık bu kiloya mahkum muyum,2 ileri 1 geri yerimde sayıyorum diye...henüz cevap gelmedi geleceğini de sanmıyorum ya...
sanırım ben artık kilo veremeyeceğim. çünkü olmuyor işte. şoka bile tepki yok yani. anlayacağın böyle umutsuz bir haldeyim...

canım ya özledim valla seni. çok uzun bir ara oldu bu seferki:((( yani arada bir bari gir. ben nasıl olsun aynıyım, hala 53 lerdeyim,52.5 görmüşlüğümde oldu ama 1-2 kere:((((( 2 haftadır bayağı dikkatli diyet yaptığım halde takıldım. gerçi haftasonları bozuluyor ama...geçen hafta bir öncekine göre 100 gr mı ne verdim. bu hafta o kadar kızdımki kendime arkadaşımın uyguladığı bir şok diyet yapıyorum, sırf bünyem şaşırsın diye. ama bu seferde kabız oldum yine, çünkü listede herşey az. selalmazım ya sende biliyorsun beni yani ramazan gelmeden şu 3 kilomu verip kurtulmak istiyorum, acayip sıkıldım ama bünyemde inat ediyor bana, ben kastıkça oda kasıyor sanki. değişik diyetisyenlerin diyet listelerini deniyorum, yediklerimi değiştiriyorum, yemediklerimi yiyorum ama gel gör ki tık yok. ayça kayaya bile özelden mesaj attım. ben artık bu kiloya mahkum muyum,2 ileri 1 geri yerimde sayıyorum diye...henüz cevap gelmedi geleceğini de sanmıyorum ya...
sanırım ben artık kilo veremeyeceğim. çünkü olmuyor işte. şoka bile tepki yok yani. anlayacağın böyle umutsuz bir haldeyim...

canım ya sıkma canını bende biraz takıldığım için ara verdim galiba 54lerdeyim aslında 1-2 kilo dahi olsa vermek istiyorum ama şimdilk bunu orumaya çalışıyorum belkide vucut bu kiloyu benimsedikten sonramı vermeye başlar bilemedmki ama yediklerime devam bazen aşırı olabilyor bazen dengeliyorum ama hayatıma yerleşti bazı şeyler o knuda memnunum yeşil elma yemek sütlü kahve salata ayran falan aslında ramazandan bende korukmuyor değilimi çünkü yemek değilde yemek sonrası girip çıkıp tatlı yemek bana kilo aldırtıyor birde yaza denk geliyor tam tatile memlekete bizim için çok kötü oluyor ama bakalım artık nasıl olacak bence sende biraz ara verip korumaya çalış psikolojikte olabilir

Kızlar nolur tekrar motive olalım
Bu hafta ya kaçmış ya takılmış galib yarın belli olacak ama bende vermeyi geçtim aynı kalsam memnun olacağım maalesef
Ama bende böyle uzadıkça kızıyorum kendime hemen gitsin bitsin istiyor insan
Irade ve sabır zor;(

selam kızlar,

Kendini toparlayip en kisa zamanda aramiza cook motive olmus olarak donmen dilegiyle iyi tatiller canim.tatilden sonra don son mu yoksa topik yazin cok sikici olucak.
Selamlar 1haftadir misafirlerim vardi bugun gittiler ama bende bittim pisir ye bakalim sabahkac cikicam herkes cok zayiflamissin diyor bu guzel ama devami zor saymayi falan anca 1-2 gun surdurdumsonrasi yok
Hosgeldin canim bayadir sessizdin

Günaydın kizlar 10tane sigara böreğini yemisbulhnmaktayim vay halime hic yemekyemesem anca günü kapTirim herhalde 1 haftadir saymadigim için adapte olmam zor oluyor yarin tarti gunu bari kilo almamış olsam vermeyi gectimde 20 gun sonra tatilde olacagim onun icin şimdi den azaltmak lazim
herkese az kalorili bir gün
Misafir gelince illaki kaciriyoruz keske dayanabilsek

tebrik ederim canım.benim kötüydü geçen hafta,aslında herşeyi normaldi ama kilo vermem durdu. bende ramazana kadar 50 istiyorum ama isterken bile korkuyorum, sanki olmayacakmış gibi.

bende bünyemi şaşırtmak için bu hafta herşeyi kısarak bir şoklama yapıyorum. bakalım cumaya ne olacak.
Canim kan degerlerine baktirdin mi?

Back