• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Günaydın kimsecikler ugramamis haftasonu yogunlugu olsa gerek dunku büyük kacamagim dan sonrabneyse ki tarti ayni gösterdi cok mutlu oldum tabii bugün sabaah kiymali yumurta 1/2PEYNIR azicik ballikaymak1dl ekmek ara 5fistik yarim portakal 2cilek öğle.
bamya yemegi salata corba akşam. Tavuk salata yogurt arada sutlu kahve icerim 2 kupada yesil çay icerim leslie ile 1 mil yapabildim oğlum uyandi geri kalanini akşama artik güzel haftasonlari mutlu mutlu kilolarimizi verelim

Bu diyet programinin icinde tahillari 0 yapsam, olur mu? Illa tahil yememiz mi gerekiyor? Kuruyemis hangi kategoriye giriyor?

Evet canım illa tahılı tüketmelisin sağlıklı ve kalıcı olmasını istiyorsan
Kuruyemişi bilmiyorum ama yağ olabilir

Hmmm... peki illa tüketmemiz gerekiyorsa 1 olsa, yani 1,3,3,3. Diğerlerinin yanında tahillarin oranlarını düşük yapamıyor muyuz?

Hmmm... peki illa tüketmemiz gerekiyorsa 1 olsa, yani 1,3,3,3. Diğerlerinin yanında tahillarin oranlarını düşük yapamıyor muyuz?

Sevgili ayca kaya acliginiza cevap verin diyor. O kadar ince hesap yapmana gerek yok 4dilim ekmek ortalama 160 kalori yapar. Vucudumuzun karbonhidratlara da ihtiyaci var.
Kuruyemis yag dan sayiliyor canim.

Gunaydin kizlar
Neyseki hafta sonunu az hasarla atlattim

17.04.2014.. 85.00
21.04.2014.. 85.20 en azindan korumaya calismisim.

Gunaydin kizlar benden önce yazanlar olmus .çok sevindim .kuruyemisler yağ oluyor mesala 2 ceviz 1 yağ 5zeytin 1 yağ 10-15badem bunu ayca kaya tavsiye ediyor çiğ findiktan 5-6 diye biliyorum ara öğünlerde yiyin diyor leblebi 1cay bardagi 1 tahil yerine geçiyor 1incir 1 meyve demek 1sb patlamis misir 1tahil tabi yagsiztuzsuz yer fistigi da 100gr 490kalori artik nekadar az okadar iyi dun ben bir kase yedim yağmuru izlerken .dun zaten yemediklerimi yedim pirinc pilavinida ozlemisim toplam 6kasikla kapattim .3 tahilim bitmis oldu.

Bugünkü kilom iseduneragmen 59.6 kg.200gr gitmis bu da birşey cumayakadar 58lerigorurum inşallah
sabah.1krep 1peynir salatalik domates-2tahil1et
öğle. Karnabahar s, yogurtlu salata-1sut
ara.yesil çay meyve leblebi-1tahil1meyve
akşam. Ispanak yemeği yogurt-1sut
acikirsam sutlu kahve icerim 3milde leslie ile yurusem zaten temizlikte yapacağım umarim kacaklar olmaz

günaydın kızlar hafta sonuna güzel başladım ama kötü bitirdim.neden mi cumartesi babama sürpriz doğum günü yaptık çok güzeldi.eve geldikten sonra bir diş ağrısı tuttu hayatımda hiç bu kadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum.neyse şuan bile biraz sızlıyor ama yapcak birşey yok şuan dişçiye gidemem:18: neyse o kadar ağrıdan sonra listemize devam edelim

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,domates,salatalık,biber
ara:1 portakal
öğlen:taze fasulye,4 kaşık makarna,yoğurt
ikindi:1 bardak süt
akşam:taze fasulye,1 dilim ekmek

Sevgili ayca kaya acliginiza cevap verin diyor. O kadar ince hesap yapmana gerek yok 4dilim ekmek ortalama 160 kalori yapar. Vucudumuzun karbonhidratlara da ihtiyaci var.
Kuruyemis yag dan sayiliyor canim.

Anladım, tamam. Ama yag nerde ki? 4,3,3,3 tahil, sut, meyve, et degil mi? Ben bu diyette yag yok diye anlamistim.

yağ var ve en sonda 3 daha ilave edecesin yani 43333 olacak
Hmmm, tamam sagol.

Bu kadat soru sorduğum icin kusura bakmayin, merak ettim sadece ama bu siyeti yapabilecegimi sanmıyorum. Uygulayan herkese kolay gelsin. Insaallah en yakin zamanda saglikli bir sekilde istediğiniz kilolara ulasirsiniz.

günaydın kızlar hafta sonuna güzel başladım ama kötü bitirdim.neden mi cumartesi babama sürpriz doğum günü yaptık çok güzeldi.eve geldikten sonra bir diş ağrısı tuttu hayatımda hiç bu kadar ağrı çektiğimi hatırlamıyorum.neyse şuan bile biraz sızlıyor ama yapcak birşey yok şuan dişçiye gidemem:18: neyse o kadar ağrıdan sonra listemize devam edelim

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,domates,salatalık,biber
ara:1 portakal
öğlen:taze fasulye,4 kaşık makarna,yoğurt
ikindi:1 bardak süt
akşam:taze fasulye,1 dilim ekmek
Gecmis olsun aysecim dis agrisini bilirim bende cok cektim dislerden su bile icsen agri yapar :((

Bugun ku menum
Sabah..2dilim ekmek 2dilim peynir 5ad zeytin domates salatalik biber
Arada... sutlu kahve
Oglen ...karniyarik cacik salata 1dilim ekmek
Arada... elma
Aksam ..taze fasulye yogurt salata 1dilim ekmek
Arada...yesil cay 3adet kuru kayisi
Cumartesi 2. hafta bitiyor 83 u gormeyi umit ediyorum.

Kizlar yarinki menum belli oldu aksamdan paylasmak istedim
Sabah ...2 dilim ekmek 1dilim peynir haslama yumurta dereotu maydonoz
Arada ... 3 ad kuru kayisi yesil cay
Oglen ... tavuk sote salata 1 dilim ekmek
Arada ... sutlu kahve
Aksam ... 1kepce corba salata yogurt
Arada acikirsam eger kefir

Gunaydin kizlar
21.04.2014 85.20 gr
22.04.2014 84.90 gr
Daha vermem gereken coook kilolar var pes etmet yok yola devam.

Kizlar bugun kimse yokmu kendi kendime yazisiyim bari :40:
Kizlar bisey farkettim kendimde sizinlede paylasmak istedim

Duzenli beslendigim zaman her sabah wc ye rahat cikiyorum ve istahimi daha rahat kontrol ettigimi farkettim.hersey saglik icin.
Dengeli saglikli sayarak ve sizinle paylasarak beslenmek cok zevkli herkese bol bol kilo vermeler

selam kızlar havalar güzelleşti biz terasımızdan inemez olduk valla açık havada oturmak gibisi yok.yarında kitap fuarına gideceğiz ailecek kızlarıma ve kendime yeni kitaplar almayı planlıyorum.bugünkü listemi vereyim;

sabah:1 tost peynirli,çay
ara:1 bardak süt
öğlen:4 kaşık yulaf ezmesi ,yoğurt
ikindi:3 kayısı
akşam:salata,1 dilim ekmek

kızlar ben geldim, hoşgeldim.

nihayet düğünümüzde bitti.düğünde herkes bana çok zayıflamışsın dedi.çok sevindim tabiki.tabi düğün ve kına günleri sabahki yaptığım kahvaltılarla gece 12.-1. lere kadar hiçbişey yiyemediğim yada 1-2 lokma bişeyle kaldığım oldu.tabi eve gelirgelmez gece 1miş kimin umrunda diyip ekmek peynir yediğimi bilirim. yani...felaketti beslenme diye bir şey kalmadı. şimdi toparlamaya çalışacağım. ama kızlar üstümde bir üşengeçlik varki canım yani hiçbirşey yapmak istemiyor.hep yememem gereken şeyleri yani zararlı şeyleri yemek istiyorum, zor tutuyorum kendimi ya. ee. tabi alıştık ya 2-3 gün rahatça yemeğe...
ama toparlanmalıyım bir an önce,
bugünkü menüm,

uyanınca.....çörekotlu yoğurt,1 kuru incir,1 çay k z.yağ
sabah..... 2 dlm ekmek,peynir,3 zeytin
öğle....... 4 yk.kuru fasülyeli salata
ara........ çörekotlu yoğurt, elma
akşam....ıspanak yemeği,salata,yoğurt,

umarım bununla kalırda yemek sonrası bozmam...

Back