Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Gercekten cok az olmuş menün haftasonu yediklerine sayalım hafta içi ne guzel dikkat ediyorsun hafta sonu da hafta içi verdiğin emeği düşünüp yemesen diyorum ama bazen bende yapıyorum böyle olunca da diyet değil koruma gibi bişey oluyo neyse hafta sonunu unutup önümüze bakalım artık haftasonları nasılolsa bozuldu demeyip kaldığımız yerden devam edebiliriz mesela bende bu haftasonu bir davetteydim orda yedim börek çörek ama aksam sadece bir meyve ve 45 dk yürüyüş yaptım...

Bende hafta sonu abartanlardandım ama şimdi şöyle yapıyorum, yiyeceğim diyorum ama önce maydanoz, domates, salatalık yiyorum her lokma arasında su içiyorum sonra diğer şeylere olan açlığım geçmiş oluyor istesem de çok yiyemiyorum, sadece tadına bakıyorum... Bakalım bu kandırmacam ne kadar devam edecek...

Son düzenleme:
Bende sabah patates ekmek ve peynir yedim
Tahıl haklarımı kullandım
Öğlen spor bir elma 1 çb süt
Akşam sebze yemeği yoğurt meyve
3 fincan yeşil çay 2 Lt su
Bugün 4122oldu

İyi geceler bugün ku menümü yazıyım hemen cok yorgunum temizlik yaptım da

Sabah : 2 dilim tambugday ekmeği ekmeği, krem peynir sürülmüş sandviç
Yarım haşlanmış yumurta
Domates, yeşil çay. 2 tahıl, 1 et

Ara : 4 kuru kayısı, bir az sutlu nescafe 1 meyve, 1 sut

Öğlen : 2 dilim Çavdar ekmeği, küçük bi kase yoğurt, brokoli salatası 2 tahıl, 1 sut

Ara : 3 tane eti form bisküvi, bir dilim kasar peynir 1 tahıl, 1 et

Aksam : 1 kepçe çorba , 1 haşlanmış tavuk but 1 tahıl, 1 et

6 tahıl, 3 et 2 sut 1 meyve

Bugün cok yoruldum o yüzden de cok açıktım tahılı fazla kacırmısım

herkese günaydın kızlar kızımın doğum gününe sadece 9 gün kaldı ve daha 75 olamadım.aslında çok istedim ama olmadı belki bu rahatsızlığım olmasaydı biraz daha vermiş olabilirdim ama olmadı neyse daha 9 gün var 1 kilo versem kar'dır.bugünkü listemi paylaşayım;

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates,5 zeytin
öğlen:fırında yapılmış 2 dilim mücver,yoğurt
ikindi:1 kivi,1 bardak süt
akşam:2 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir

5 tahıl+2 et+2 süt+1 meyve+1 yağ

yelserim kandırmaca falan ama güzel yani, mantıklı da...hoşuma gitti, deneyeceğim vallla. belki böylece haftasonu kendimi dizginlemiş olurum. sağol canım. bide şu yenilenler ile su içme adetini bir sevemedim ya. zaten az yiyorum bari o yediğimin tadını ala ala yiyim diyorum. ayça kayada öyle yapıyormuş ama ben alıştıramadım kendimi. bende öncesinde bazen sonrasında 1-2 bardak içip yemeğe öyle geçiyorum.

kilo bildirimimi de yapayım kızlar;
10,03,2014 79,400
11,03,2014 79,300 gr.

neyse ki bu 100 gr.'ma bile şükür

Canım yeyip yuttuktan sonra içiyorum ki ben normalde sabah kahvaltıda yemeğin yanında çay bile içmezdim, hep üstüne içerdim karışması hoşuma gitmiyordu, öncesinde, sonrasında zaten içiyordum,belki alışkanlık olduğu için faydası olmuyordu. Belki sende işe yarar dene bakalım, inşallah olur...

Son düzenleme:
kızlar dün akşam dediğim gibi spordan sonra eve gidince 1 çb tarçınlı süt, 1-2 yaprak beyaz lahana yedim ama çiğ olarak kıtır kıtır...yani kendimi kaybetmedim.gece yatarken açlıktan karnım gurulduyordu(( ve sonra kendimle konuştum...ah be dilek bak şimdi nasıl kasıyorsun, ağzına bir lokma bile almıyorsun ama haftasonu ne oluyor sana, bundan sonra yok, bu işkenceyi,bu ızdırabı boşunamı çekiyorsun be dedim....kendim için üzüldüm ya, kıyamam kendime (((

ama şok beslenmem bugünde devam edecek...oh olsun bana...

uyanınca....suda beklemiş 2 günkurusu
kahvaltı......prebiyotik yoğurt, 1 dlm ananas, 2-3 yaprak maydanoz
ara............5 badem
öğle...........ıspanak yemeği, 1 bardak ayran
ara............yarım yeşil elma
akşam.......kapuska,salata, yoğurt

Menün harıka canım böyle giderse rahat verirsin 1 kilo...

Kızlar ben de sabah 1 ekmek 1 yumurta ve peynir
Öğlen 1 dilim pizza 1 meyve
Akşam patlıcan yemeği ve yoğurt
Pizza kaç tahıl bilmiyorum 3 sayıyorum tahminen bilen varsa söylerse sevinirim
4 2 1 1

slm kızlar uzun süre giremedim girsemde sizleri okuyup çıkmak zorunda kaldım okul çok yorucu olmaya başladı falan birde misafir kabullerime başladım oda zamanımı çok alıyor neyse bende perşembe günü sabah tartılacağım o güün bekliyorum benim 1-2 kilo kaldığı için motivem çok sık bozuluyordu yani abartı herşeyi yiyemiyorum eskisi giib ama kilo verici şekildede beslenmiyordum neyseki 2 gün dür şöyle bir kendimi toparlayayaım dedim hafta sonu misafir vardı tabiki ucun dan falan derken yedim :) bende 2 gündür tahılı çok azalttım sabahları sadece 2haşlanmış yumurta yedim öğlen dün 2 ayran bir yeşil elma yedim akşamda bol salata ve yanında 3 çtal tavuk ve bol ayran gün içindede kuru meyve yiyorum ki okulda kantine gitmeyeyim diye neyse bu günde gene öğlen ayran ve yeşil elma akşamda bol salata ve içine 2 kaşık nohut ve bol ayran sütlü kahve falan yani biraz karışık anlattım aa anlayacağınız süt et meyve hakkımı gayet yerinde kullandım tahıl hakkımıdanda2 kullanmış oldum

Gunaydınnn bayanlar du menü yazmayı unutmuştum hemen yazıyıyım

Sabah : 2 dilim Çavdar ekmegine, krem peynir sürdüm, domates salatalık yeşil cay

Ara : 1 kutu lıght sut

Öğlen : 1 parça tavuk paget, 4 kasık yoğurt içine salatalık, dereotlu koydum 2 dilim ekmek

Ara : 1 tane kivi

Buraya kadar hersey cok guzel ama aksam saat 6 gibi kendimi cok kötü hissettim bayılacak gibi oldum kanşekerim düştü herhalde, 2 tane çikolata yedim:26::26:

Aksam tabi 1 dilim ekmekle salata yedim o kadar...

2 kupa Bitki cayı, 2 litre su, 30 dk b-fit yaptım

4 2 1 1

canım ben emin olamasamda 2 tahıl+2 et+2 yağ biliyorum

canım evet kızıyorum sana çok asıyorsun burayı şekerrr((

neyse tamgaz bekliyoruz seni selamazım. bende haftasonu kaçırmasından dolayı senin gibi az tahıllı günlerdeyim:)))

canım ben 2-3 yıldır hipoglisemi hastasıyım, yani kan şekerim genelde hep düşük ve uzun süre aç kalınca daha da düşüyor. kan şkerini düşürmemeye çalış ve düştüğündede yiyeceğin en iyi şey peynir+ekmek olsun.(eğer insülün iğnesi kullanmıyorsan).yediğin çikolota kan şekerini aniden çok hızlı yükseltiyor ve hızlı yükselişin hızlı düşüşü oluyor...böylece kısa bir süre sonra tekrar acıkıyorsun ve canın yine tatlı şeyler istiyor. bilmem anlatabildim mi.

4 2 1 1

2tahıl ,2et,3yağ olarak geçiyor kitapta...

kızlar bugün bunları yiyeceğim,

uyanınca.....suda beklemiş 2 günkurusu
kahvaltı......1 dlm ekmek, 2 kaşık melemen, maydanoz
öğle...........2 yk kuru fasülye eklenmiş salata, 1 bardak ayran
ara.............yarım armut,3 badem
akşam spor var.......1 bardak tarçınlı süt

Kızlar Genel olarak
Diyete başlayalı bugün tam 1 ay oldu
Başlangıç kilom 58.5
Bugün 55.8
Verilen kilo 2.7
Hedef kilo 53(ilk hedef)
1 ay da az gibi görülebilir ama ben çok kaçamak yaptım haftada 2 gün yapmışımdır mutlaka
bunun için bana göre iyi oldu mutluyum inşallah devamı gelir

Cok iyi anlattın canım bende tatlıyı yedikten sonra yine istedim demek ondan bir daha tuzlu birşeyler yemeğe çalışayım.... Teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…