Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Tebrik ederim seni böyle düşünebildiysen tamamdır yani
Bende yemeden değil yedikten sonra düşünüyorum böyle maalesef )

geçenlerde benim eşim senin gibi oldu nerdeyse 10 gün çıkamadı wcye neler yapmadıkki olmadı bi türlü,sonra tuttum kolundan dra götürdüm çünkü yerlerde sürünüyodu acıdan artık orda hemen lağman yaptılar ve makatta çatlak tespit etti dr, ilaçlar falan derken normale döndü ama sonra gelin bağırsaklara bir bakalım dedi önemli bişey olabilir dedi ki eşimin kg problemi yok hatta zayıf bile sayılır,neyse dicem o ki herşeyi yaptığına inanıyorsan ve yinede olmuyorsa dr a görün canım çünkü wc yapamadıkça dahada yapamaz hale geliyorsun.

Kızlar bugünkü menüm
Sabah Menemen peynir 2 ekmek
Öğlen müsli ve 1 bardak süt
Akşam ıspanak yoğurt salata ekmek
Arada 2 meyve
3 bardak yeşil çay 2 Lt su
4 2 2 2

Sadece ot yemek yetmez... Üstelik bu kadar yağdan uzak olman iyi bir şey değil. Doktora git dilekcik sonra çok pişman olursun... Bana bak yapmadığım şey kalmadı. Düzene koymak zorundasın bende bir müddet sonra alışıyorum, akşam 3tane sıcak suya kayısı koyuyorum sabah suyunu içip yiyorum, 1hafta sonra inciri suya koyup içtim, erik alıp ona başlayacağım. Yapman gereken kaybettiğin bağırsak florasını yani faydalı bakterileri yerine koymak... Kefir, ara ara lahana turşusu, sirke, yoğurt altı suyu ,bol bol pırasa ve mutlaka günde en az diyetinin izin verdiği kadar yağ... Ben yağdan bir daha asla kesmem... Çektiğim acıları bir ben bir de yaşayanlar bilir... Anal fissür için yapmadığım şey kalmadı, hatta daha önce yazmıştım botox yaptırdım diye, şu an iyi gibiyim hergün düzenli çıkıyorum ki çocukluğumdan bu yana yaşarım kabızlığı. Şimdi gitmediğim o günler için çok pişmanım...Botoxun etkisi geçince anlayacağım düzeldim mi ? yoksa ameliyat mı? olmam gerek...Her şeyi kararında ye sakın kilo vereceğim diye kendini zorlama canım yaşayan bilir bana inan...

Kayısı mutlaka sıcak suya koy ve sabah iç,ben yiyerek hiç faydasını görememiştim... Dene çok teşekkür edeceksin....

Bugün 3kayısı,1kivi,1sbkefir,1kase yoğurt, 2dilim ekmek kabak yedim şimdilik diğer haklarımı akşama saklıyorum...
2tahıl
2meyve
2süt
2tane badem
Bol su ve yeşil çay...

Kızlar yine hafta sonu yine kimsecikler girmemiş
İnşallah haftasonu kaçamaklarınız yoktur benim var maalesef dün 1 dilim yaşpasta ve bugün de 1 dilim ıslak kek(
Yarını çok çok hafif geçireceğim

Arkadaşlar merhaba. Kilo verme maceranızı okudum sizi takdir ediorum. Bende nerdeyse 2 haftadır 5333 diyetini yapıyorum. Kitabı yeni bitirdim. Diyete başladığımda 69 lardaydım. Şimdi 66 lara düştüm. Hedefim 62. İnşallah olacak.

63.500'ten 60.400'e çook mutluyum... Umarım bu şekilde vermeye devam ederim..
Bugün çok iştahsızım, biraz grip gibiyim ondan sanrıım... Ne yiyeceğime henüz karar vermedim ama bu mutlulukla abartmayacağıma eminim....

Tebrik ederim canıminşallah hep böyle gider bu kilolar ayrıca cok geçmiş olsun

Gunaydınnnn bayanlar pazartesileri bildirim yapmaya başlıyorum hadi bakalım hayırlı olsun....

Hafta sonu menü bildiriminde bulunamıyorum ama dışarlarda olmamıza rağmen abartmadan ölçülü bir sekilde beslendim

Kilo bildirimim :

Gecen hafta cuma : 65.400

Bu hafta Pazartesi : 64.800

-600. Gr gitmiş.... fena değil

günaydın kızlar 2 gündür bilgisayarım yoktu o yüzden yazamadım ama geldim.listemi vereyim;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
öğlen:3 köfte,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 kivi,1 bardak süt
akşam:2 kepçe çorba,3 köfte,1 elma
gece:1 bardak kefir

5 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;
07,03,2014 79,600
10,03,2014 79,400 gr.

canım çok geçmiş olsun. ayrıca ilgin içinde sağol. randevu aldım. perşembe günü bir aksilik olmazsa gideceğim...

ilgin için sağol canım, bütün haftasonu sıkıntı içindeydim. perşembe günü için randevu aldım, gideceğim bakalım

geçmiş olsun canım, tebrik ederim seni valla bravo gayet iyisin. ayrıca akşamları içtiğin yağda kilo aldırmamış, buradan buda çıkıyor...insan zaten mutlu olunca yemiyor....

tebrikler ayşecim, 200 olsun yağdan olsun dimi...

tebrik ediyorum sende kilo verenlerdensin he...

Dilekcik doktora gitmen şart olmuş artık senin korkma belki önce başka şeyler denerler
Ben 2 gün çıkamasam mahvoluyorum seni düşünemiyorum

canım randavuyu aldım, perşembe sabah. ama bu senin ' korkma belki önce başka şeyler denerler' cümlenden aldığım cesaretle. teşekkür ederim bakalım ne olacak...

herkese cevap verdikten sonra sizlere baştan aşağı fiyasko olan haftasonumdan bahsedeyim. maalesef ben sizler gibi kilo verenlerden, haftasonu bozmayanlardan değilim. yani illaki her haftasonu bozuluyor. buna bir çözüm bulmalıyım (yardımlarınızı bekliyorum) çünkü haftaiçi gramlar veriyorum haftasonu içimdeki canavar uyanıyor ve o verdiğimi alıyorum...sonra yine aynı haftaiçi her lokmamı hesaplayan ben haftasonu bambaşka biri oluyorum böylece hep yerimde sayıyorum al ver,al ver ((

ctesi istanbulun yağışlı, kasvetli, soğuk havası benim ctesi market, pazar alışverişi koşturmacasını iptal ettirdi. öğlen çıkınca eve gittim. abim,annem sıcacık evde oturup çayla birşeyler yiyorlardı. ucundan kenarındanla başlayan ve kendimi kaybettiğim anlar yaşadım. bisküvi,1-2 lokma börek yedim(akşam yemeği neyse balıktı. akşamdan sonra misafir geldi, çayın yanında yine bisküviler(

pazar günü oruçluydum. akşam annecim mantı yapalım, canım çok istiyor, hepimiz evdeyiz yeriz dedi. allahım beni annecimle böyle bir sınava tabi tuttma desemde, kıramadım, sadece annemin mantısını mantı çorbasına çevirdim. en azından biraz daha masumlaştı.1 tabak mantı yerine çorba içindeki kadar 3-4 kaşık yemiş oldum...

akşamda abim karşımda gofret yiyordu. dayanamadım bir parça aldım ortadan ikiye bölüp yarısını annem yarısını da ben yedim...

bana ne oldu anlayamadım. hep tatlı şeyler için öldüm yani. kendimi bir türlü durduramdım. elim bisküviye gitmeden önce kendimle mücadele ettim, yemiyeceğim dedim gidip kuru kayısı yedim ama 10 dk sonra o el yine bisküviye gitti. yani hep böyle oldu.kendimi kandıramadım bir türlü((

bu hafta kendimi çok sıkıcam ve haftasonları için çözüm bulmam lazım ayrıca...

bugünkü menüm

uyanınca....suda beklemiş 2 günkurusu
kahvaltı......prebiyotik yoğurt ve yarım greyfurt
öğle...........kapuska, 1 bardak ayran
ara............5 badem, yarım yeşil elma
akşam spor var, eve gidince 1 bardak tarçınlı süt yetmezse yanına çiğ sebze

oldukça az oldu ama bikaç gün böyle yapacağım. kendimi cezalandırıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…