- Konu Sahibi BlackSwann
-
günaydın kızlar hemen bugünkü listemi vereyim;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,3 kayısı
öğlen:4 kaşık pırasa,2 kaşık makarna
ikindi:3 kayısı,1 bardak süt
akşam:1 dilim ekmek,4 kaşık pırasa
4 tahıl+1 et+1 süt+2 meyve
menümü paylaşayım
sabah...1 incir,1 kayısı,1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz dereotu
öğle......4 yk yeşil mercimekli salata, 1 çb ayran
ikindi....1 küçük elma, 1 çb ayran
akşam...çorba, kapuska, salata, yoğurt
3232 oluyor...
Afiyet olsun canım...incir ve kayısıyı ayrı ayrı meyve olarak mı saydın ben 3 kayısı yediğimde 1 meyve sayıyorum yanlış mı yapıyorum acaba:26::26:
slm kızlar bu gün ne yedim sabah kalkınca kocaman bir bardak sıcak suda kayısı içtim sonra 1 yumurta haşlaması 1 dilim ekmek 2 tane tuzlu kurabiye öğlen kocaman bir bardak hatta 2 bardak olur galiba çünkü okula kavanozda götürüp yine kavanozda içiyorum ayranı:) neyse diyet kurabiyemden yedim 2 tane 2 tanede küçük kurabiye yine akşam sütlü kahve karalahana salatası 1 dilim ekmek ve ayran kaçamak olarakta tiramüsüyedim dün yapmıştım misafirlerimeve kuru meyve yedim ve spor olarakta 10.000 adım attım
bu gün okulda sabah semienere geldiler 1. sınıflara obezite ile doktor anlatıyor ama doktorda kilolu :) neyse hareket edelim çocuklar evdekilere söyleyin falan filan seminer bitti ben gittim belimde takılı olan adım sayarı gösterdim şaşırdılar nasıl verdin hocam diyor doktor:) günde kaç adım atabiliyosun diye soruyor büyük bir grurla 2 çocuk annesiyim iki kere 70lerden 50lere indim diyorum kadınla uzun uzun konuştuk okuladan arkadaşım var kilo vermek istiyor onada anlatıyorum bu gün gelmiş kurabiye ye dedim yok akşam ablama gidecem tahıl hakkımı orda kullanacam diyor yani olayı çözmeye başladı:)
dünkü üzüntümden dolayı bana destek veren, yalnız olmadığımı hissettiren, acımı paylaşan sevgili YELSER, ARASER, SELALMAZ, AYŞE, SAYYAR arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum..iyi ki buraya üye olup sizleri tanımışım...
Kızlar bende bugün diyete başlayalı 3 hafta oldu 2 kilo verdim
Mart'ın sonuna kadar yani 3 haftada 3 kilo hedef koydum kendime inşallah olur
Sabah ve akşam yemeklerinde dikkat edebiliyorum ama öğlen boşluktan evde can sıkıntısından yiyorum hep
Tekrar hergün hem buraya hem defterime yazmaya başlayacağım
Sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domates az reçel
Öğlen müsli ve meyve
Akşam köfte salata yoğurt
Arada 3 fincan yeşil çay ve 2 Lt su
Toplam 3 2 2 2
kızlar sabah yine acayip şiş uyandım ve haliyle kilomdaki artış düne göre +1 kilo idi. 1 hafta oldu hala wc'ye çıkamadım. üstelik her sabah 1 çk zeytinyağı ve 1-2 kayısı yememe rağmen şuan karnım 3 aylık hamile gibi ve kasıklarımdaki ağrıda cabası((
geçen haftadan beri yelserin tavsiyesi ile yağ içiyorum biliyorsunuz ama geçen hafta daha iyiydim, niye böyle oluyorum anlamıyorum. yediğim hep ot ya yani benim gibi bir insanda wc'ye çıkamazsa kimse çıkamaz. spor, su, meyve, sebze hepsi var işte(
kızlar sabah yine acayip şiş uyandım ve haliyle kilomdaki artış düne göre +1 kilo idi. 1 hafta oldu hala wc'ye çıkamadım. üstelik her sabah 1 çk zeytinyağı ve 1-2 kayısı yememe rağmen şuan karnım 3 aylık hamile gibi ve kasıklarımdaki ağrıda cabası((
geçen haftadan beri yelserin tavsiyesi ile yağ içiyorum biliyorsunuz ama geçen hafta daha iyiydim, niye böyle oluyorum anlamıyorum. yediğim hep ot ya yani benim gibi bir insanda wc'ye çıkamazsa kimse çıkamaz. spor, su, meyve, sebze hepsi var işte(
canım neden keten tohumunu denemiyorsun daha önce söylemiştim sana sanırım her salatana 1 yemek kaşığı keten tohumu ekle artı olarak probiyotik yourtlardan ye hergün mutlaka faydasını görürsün ayrıca kayısıyıda gül kurusu kayısılardan ye akşamdan suya koy sabaha yumuşuyolar öyle ye ve arkasından su iç eminim işe yarıcaktır.
canım yazmadığıma bakma sabahları musli diyorum geçiyorum da zaten musliyi ben yapıyorum yani kafama göre ne bulursam koyuyorum, işte onun içinde 1 yk kadar değilde 1 çay kaşığı dolusu koyuyorum, kayısı yine var. zaten uyanınca 1 çay kaşığı zeytinyağlı ılık su da içiyorum. yani yapılacak herşeyi yapıyorum....zaten bu şeylerde kişiye göre değişiyor annem 2 incir yesin cırcır oluyor bende ise banamısın demiyor(( benim anladığım şu ki olmayınca olmuyor. benim aslında doktora gitmem gerek ama korkuyorum, kolonoskopi isterler diye ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?