Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Menün çok guzel olmuş afiyet olsun tatlım.....

Afiyet olsun canım...incir ve kayısıyı ayrı ayrı meyve olarak mı saydın ben 3 kayısı yediğimde 1 meyve sayıyorum yanlış mı yapıyorum acaba:26::26:

Bende hemen bugün ku menümü yazıyım

Sabah : 2 dilim lıght ekmege peyniri tost, 4 zeytin, 3 çeri domates 2 tahıl + 1 et

Ara : 3 kuru kayısı 1 meyve

Öğlen : 1 kase cacık, 5-6 kasık sebzeli tavuk sote 1 süt + 1 et

Ara : 1 portakal. 1 meyve

Aksam : daha yapmadım ama 1 dilim tam bugday ekmeği , 5-6 kasık yeşil mercimek, 1 küçük kase yoğurt yiyeceğim 2 tahıl + 1 et + 1 sut

Toplamda : 4 tahıl , 3 et, 2 meyve , 2 sut

Afiyet olsun canım...incir ve kayısıyı ayrı ayrı meyve olarak mı saydın ben 3 kayısı yediğimde 1 meyve sayıyorum yanlış mı yapıyorum acaba:26::26:

yok canım doğru yapıyorsun bende 1 incir 1 kayısı sanırım 1 meyve olur diye düşündüm...

slm kızlar bu gün ne yedim sabah kalkınca kocaman bir bardak sıcak suda kayısı içtim sonra 1 yumurta haşlaması 1 dilim ekmek 2 tane tuzlu kurabiye öğlen kocaman bir bardak hatta 2 bardak olur galiba çünkü okula kavanozda götürüp yine kavanozda içiyorum ayranı:) neyse diyet kurabiyemden yedim 2 tane 2 tanede küçük kurabiye yine akşam sütlü kahve karalahana salatası 1 dilim ekmek ve ayran kaçamak olarakta tiramüsüyedim dün yapmıştım misafirlerime ve kuru meyve yedim ve spor olarakta 10.000 adım attım

bu gün okulda sabah semienere geldiler 1. sınıflara obezite ile doktor anlatıyor ama doktorda kilolu :) neyse hareket edelim çocuklar evdekilere söyleyin falan filan seminer bitti ben gittim belimde takılı olan adım sayarı gösterdim şaşırdılar nasıl verdin hocam diyor doktor:) günde kaç adım atabiliyosun diye soruyor büyük bir grurla 2 çocuk annesiyim iki kere 70lerden 50lere indim diyorum kadınla uzun uzun konuştuk okuladan arkadaşım var kilo vermek istiyor onada anlatıyorum bu gün gelmiş kurabiye ye dedim yok akşam ablama gidecem tahıl hakkımı orda kullanacam diyor yani olayı çözmeye başladı:)

Kızlar bende bugün diyete başlayalı 3 hafta oldu 2 kilo verdim
Mart'ın sonuna kadar yani 3 haftada 3 kilo hedef koydum kendime inşallah olur
Sabah ve akşam yemeklerinde dikkat edebiliyorum ama öğlen boşluktan evde can sıkıntısından yiyorum hep
Tekrar hergün hem buraya hem defterime yazmaya başlayacağım
Sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domates az reçel
Öğlen müsli ve meyve
Akşam köfte salata yoğurt
Arada 3 fincan yeşil çay ve 2 Lt su
Toplam 3 2 2 2

canım ya doktor kilolu dedin ya bak benim diyetisyenim ilk gittiğimizde anlattı durdu işte bu poğaçaları,açmaları,zararlarını falan neyse daha sonraki gittiğimizde sabah erken gidiyorduk biz hastaneye neyse onu beklerken koridorda birde baktım ki bizim doktorun elinde poşet içi poğaça,açma dolu bir de büyük çay almış eline tabi ki hem onun olduğunu anlamadım ama camlı odaya giripde hepsini kendinin yediğini görünce resmen şok yaşadım.zaten bir daha da gitmedim:)

bugünkü listem;
sabah:4 kaşık yulaf ezmesi,1 bardak süt
öğlen:4 kaşık kereviz,salata
ikindi:1 kivi,1 bardak süt
akşam:2 dilim ekmek,1 kutu ton balığı

4 tahıl+2 et+2 süt+1 meyve

Arada coşmak istesemde kendimi sürekli frenliyorum, haftaya izinliyim evde yapmayı umarım başarabilirim... Tartılmayı pazartesiye bıraktım kilo verince hafta sonu etkilerinden korunmak için... Bol bol yürüyüş yapmayı planlıyorum veee dinlenmeyi.
Sabah aynı 1tahıl,2meyve,2süt,1yağ hakkımı kullanmış oluyorum
öğlen yağsız,etsiz pırasa ve salata...
akşama ablamdayım şimdiden bilemiyorum ne olacak ama dikkatli olacağım...

Bende buraya üye olmakla en akıllıca işi yaptığımı düşünüyorum... Sizlerde iyi ki varsınız... :)

------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
bugünkü menüm...

sabah...2 kayısı,1 yk lor peyniri, 1 domates, 1 dilim ekmek, biraz dereotu
öğle......1 yk yeşil mercimek,lahana kavurması,1 çb ayran, 1 dlm ekmek
ikindi.... yarım elma, 1 çb ayran
akşam spor var eve gidince ...1 activa yoğurt

2132 oluyor...

kızlar sabah yine acayip şiş uyandım ve haliyle kilomdaki artış düne göre +1 kilo idi. 1 hafta oldu hala wc'ye çıkamadım. üstelik her sabah 1 çk zeytinyağı ve 1-2 kayısı yememe rağmen şuan karnım 3 aylık hamile gibi ve kasıklarımdaki ağrıda cabası((
geçen haftadan beri yelserin tavsiyesi ile yağ içiyorum biliyorsunuz ama geçen hafta daha iyiydim, niye böyle oluyorum anlamıyorum. yediğim hep ot ya yani benim gibi bir insanda wc'ye çıkamazsa kimse çıkamaz. spor, su, meyve, sebze hepsi var işte(

tebrik ederim canım bak ne güzel gidiyorsun işte, buraya yazmak çok etkili gerçekten. bugünkü menünde çok iyi hatta az bile...

Bit haftami cok degilmi canim ve bu kadar dikkat etmene ragmen bence sen bir doktora gorun canim...

canım neden keten tohumunu denemiyorsun daha önce söylemiştim sana sanırım her salatana 1 yemek kaşığı keten tohumu ekle artı olarak probiyotik yourtlardan ye hergün mutlaka faydasını görürsün ayrıca kayısıyıda gül kurusu kayısılardan ye akşamdan suya koy sabaha yumuşuyolar öyle ye ve arkasından su iç eminim işe yarıcaktır.

canım yazmadığıma bakma sabahları musli diyorum geçiyorum da zaten musliyi ben yapıyorum yani kafama göre ne bulursam koyuyorum, işte onun içinde 1 yk kadar değilde 1 çay kaşığı dolusu koyuyorum, kayısı yine var. zaten uyanınca 1 çay kaşığı zeytinyağlı ılık su da içiyorum. yani yapılacak herşeyi yapıyorum....zaten bu şeylerde kişiye göre değişiyor annem 2 incir yesin cırcır oluyor bende ise banamısın demiyor (( benim anladığım şu ki olmayınca olmuyor. benim aslında doktora gitmem gerek ama korkuyorum, kolonoskopi isterler diye((

Dilekcik doktora gitmen şart olmuş artık senin korkma belki önce başka şeyler denerler
Ben 2 gün çıkamasam mahvoluyorum seni düşünemiyorum

Bend e sabah müsli yedim
Öğlen omlet ve 1 ekmek
Akşama misafir var onlara saklıyorum haklarımı

Selam bugünkü menüm

Sabah kalkınca bır bıyık bardak limonu su
2 dilim tam buğday ekmegi, çeri domates, 1 haşlanmış yumurta

Ara : yarım portakal 1 meyve

Öğlen : 2 tane ızgara köfte, 2 dilim tam buğday ekmeği, bir kase dereotlu, salatalıklı yoğurt

Ara : 3 kayısı

Aksam : 1 kepçe çorba , bir dilim ekmek, Hamsi buglama , salata

Aksam misafir geldi gelirken cayın yanına ekler almışlar bir tane yedim yemedim desem yalan olur... Neyse tam elim ikinci eklere gidiyordu ki ; bunu yesen ne kazanacaksın, yemesen cok şey kazanacaksın diye içimden bir ses geldi ve elimdeki ekleri bıraktım uzun zamandır ilk defa irademe sahip çıktım, kemiğimde bir yeşil çay demledim onu içtim....

2 litre su içildi, spor yapıldı, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa da karısık bitki cayı içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…