• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

yok hayır genelde ben her gün yazıyorum ama geçen günkü gibi 13 duraklama olduğunda yazmadım.

Benim cuma günleriydi ama degiştrcem çünkü cuma kilo verdiğimi görünce şımarıp bozuyorum o yüzden ben artık Pazartesi günleri tartılıyım diyorum tartıya çıkcam diye haftasonu çok kaçırmam belki.....

aslında yelser söylenecek herşeyi söylemiş zaten ama tabi ki İYİKİ DOĞDUN sağlıklı,mutlu tüm sevdiklerinle bir ömür dilerim.allah anneciğine de uzun ömür versin.moralini hiç bozma hem bak ben senden daha önce ekimde girdim 34 yaşıma ben hiç üzülüyormuyum:(((şaka bir yana doğum günleri,özel günler,bayramlar aslında çok güzel şeyler en azından yanımızdaki yakınımızdakilerin daha da değerli olduklarını anladığımız zamanlar,amannnn boşver fazla kafaya takmaya gelmez.

teşekkürler canım...annemi çok seviyorum, inşallah daha çokkkk yanımda olur. allahım ona uzun ömürler versin,hatta evlenince - ne zamn olur bilmem ama - hemen bi çocuk yapıp eline vereceğim..:)))

ah canım ya öyle düşünme içini karatma Rabbim hakkında hayırlısını versin inş insanın en yakınını kaymetmesi çok zor olsa gerek yaşamadan insan bilemez ne desek boş inş en kısa zamanda hayırlı ir insan çıkar karşına ki yokmu adaylr falanama şöyle bir şeyde var uzun ömürlü hayırlı ömürleri olur inş dünya tatlısı iki bebeğim var şükür ama bekarlık günlerimide çok aramıyor değilm hani hakkını veremediğimi dşünüyorum bu arada nice hayırlı huzurlu senelere inş kiloda oldugu gibi kendine hedef belirle seneye çift olarak kutla yeni yaşını şimdi sen armutun sapı üzümün çöpü diye bir bahaneler buluyosundur adaylara:)

canım babamı kaybettiğimden beri gönül meseleleri de dahil herşeyi unuttum, kapadım tüm kapıları ve halada tam olarak hayat geri dönmüş değilim ya. dengesiz bir ruh halim var...hayatımda kimse yok... hee almaya niyetin varmı desen bilmiyorum ama anne olmak isterdim...evliliği bilmem ama bekarlığın iyi tarafı çok...

Dogum gunün kutlu olsun canım hayat ınsana bazen erken bazen de geç acılar yaşatır Doğanın kanunu şükür et ki annen var bende 15 yasında annemi kaybettim hemde bir genc kızın annesine em ihtiyacı olduğu yıllar 24 yasında da babamı kaybettim hayat işte zor olsada bir sekilde alışıyorsun yokluklarına allahıma çok şükür iki tane evladım var sende hiç kötü düşünme iyi düşün iyi seyler yasa nice sağlıklı yıllara...

canım seni de üzdüm dimi...ya bugün herkesi üzüyorum keşke konuşmasaydım :((( allah mekanlarını cennet eylesin. kimbilir ne çok zor günler yaşamışsındır. allah mutluğunu daim etsin canım. ayrıca teşekkür ederim...

canım ya desteğin için çok sağol, çok güzel yazmışsın. bu arada acına dokunduğum için üzüldüm, keşke konuşmadan düşünseydim:(((ama ne bileyim işte size açtım içimi...allah anneciğinin ve babacığının mekanını cennet etsin, hepimizin ölmüşlerinin cennet etsin...

mutluluğunu allah daim etsin,inşaalah en kısa zamanda bebişin olur, mutluluğun daha da artar.

Acıma dokunmadın, kendimi gördüm yazdıklarında biran umutsuz yaşama sevincini kaybettiğim zamanlarım geldi. Gözlerim doldu yazdıklarını okurken ,hep derdim herşey çok güzel olacak ama içimden de sorardım NE ZAMAN olacak diye, oluyor. İster dua de, istersen evrene olumlu enerji... çağır mutluluğu seni koruyan meleklerinden yardım iste ve yürekten inan olacak... İnanıyorum ki burada birgün bu yazdıklarımızı hatırlayacak ve bizimle mutluluğunu paylaşacaksın, ben inanmaya başladım sende başla... Umudu kaybedersen kendini de kaybedersin...

kızlar ya dün akşam sizlere yazarken ani bir kararla devam etmeye karar vermiştim şu anda kendimle savaşıyorum şimdiye kadar çok güzel geçti sınırlarımı aşmadım ama akşamıda atlatabilirsem ama kendime hiç güvenemiyorum önceden ne güzel nefsime hakim olabilşim şimdide biraz dişimi sıksam ama ya nebileyim kendimle mücadele içindeyim

Mücadeleyi bırakmak yok... Ben sizleri okuyup heveslendim öyle başladım... Yanındayız , BU KİLOLAR GİDECEKKKKKK.....

Dogum gunün kutlu olsun canım hayat ınsana bazen erken bazen de geç acılar yaşatır Doğanın kanunu şükür et ki annen var bende 15 yasında annemi kaybettim hemde bir genc kızın annesine em ihtiyacı olduğu yıllar 24 yasında da babamı kaybettim hayat işte zor olsada bir sekilde alışıyorsun yokluklarına allahıma çok şükür iki tane evladım var sende hiç kötü düşünme iyi düşün iyi seyler yasa nice sağlıklı yıllara...

Kıyamam, sana sen daha çok küçükmüşsün, Allah sana evlatlarına uzun sağlıklı ömür versin...

canım seni de üzdüm dimi...ya bugün herkesi üzüyorum keşke konuşmasaydım :((( allah mekanlarını cennet eylesin. kimbilir ne çok zor günler yaşamışsındır. allah mutluğunu daim etsin canım. ayrıca teşekkür ederim...

Canım hem başsağlığı diliyorum sana hem de hayırlı ve çok mutlu uzun bir ömür..

Kızlar bugün herkes dertli herhalde
Bende yurtdışında yaşıyorum daha bu sene geldim ve annemi babamı çooook özlüyorum yapayalnızım burada o kadar sıkılıyorum ki eşim sabah gidip akşam geliyor akşama kadar çocukla vakit geçirmeye çalışıyorum insanın etrafında konuşacak birilerinin olmaması çok sıkıcı
Evde durmayı hiç sevmeyen ben ev kedisi gibi oldum
Hayata ara vermişim gibi hissediyorum

Kızlar bugün herkes dertli herhalde
Bende yurtdışında yaşıyorum daha bu sene geldim ve annemi babamı çooook özlüyorum yapayalnızım burada o kadar sıkılıyorum ki eşim sabah gidip akşam geliyor akşama kadar çocukla vakit geçirmeye çalışıyorum insanın etrafında konuşacak birilerinin olmaması çok sıkıcı
Evde durmayı hiç sevmeyen ben ev kedisi gibi oldum
Hayata ara vermişim gibi hissediyorum

Bize yazmak yüzyüze sohbet etmek gibi olmuyor ama en azından rahatlıyoruz... Ara verdin sadece bunu aklından çıkarma bence yeter. Her şey bitmedi sadece ara ;)

kızlar ya dün akşam sizlere yazarken ani bir kararla devam etmeye karar vermiştim şu anda kendimle savaşıyorum şimdiye kadar çok güzel geçti sınırlarımı aşmadım ama akşamıda atlatabilirsem ama kendime hiç güvenemiyorum önceden ne güzel nefsime hakim olabilşim şimdide biraz dişimi sıksam ama ya nebileyim kendimle mücadele içindeyim

kendinle hiç savaşma bence önce kendini bir rahat bırak ve düşün istediğin ideal kilona geldiğin için mi bu kadar kendinle savaşıyorsun? yoksa bünye çok aç kaldı sinyal mi veriyor? önce bu sorulara kendi içinde bir cevap ver ondan sonra yola devam et bence.geçenlerde bir programda kilomu nasıl korurum diyen bir bayana ayça hanım şöyle cevap vermişti ve ben bu sözünü çok beğenmiştim.kilo korumakla ilgili bir diyet yok.sağlıklı yaşam var demişti... yani nasıl zayıflamak için bir beslenme düzeni uyguluyorsak bunu hayatımız boyuncada böyle sürdürmeliyiz ki kilomuzu koruyalım.evet bazen hepimiz sıkıp bunalıyoruz böyle de yaşanır mı diyoruz ama verilen kiloları geri almak istemiyorsak bu şart.

kendinle hiç savaşma bence önce kendini bir rahat bırak ve düşün istediğin ideal kilona geldiğin için mi bu kadar kendinle savaşıyorsun? yoksa bünye çok aç kaldı sinyal mi veriyor? önce bu sorulara kendi içinde bir cevap ver ondan sonra yola devam et bence.geçenlerde bir programda kilomu nasıl korurum diyen bir bayana ayça hanım şöyle cevap vermişti ve ben bu sözünü çok beğenmiştim.kilo korumakla ilgili bir diyet yok.sağlıklı yaşam var demişti... yani nasıl zayıflamak için bir beslenme düzeni uyguluyorsak bunu hayatımız boyuncada böyle sürdürmeliyiz ki kilomuzu koruyalım.evet bazen hepimiz sıkıp bunalıyoruz böyle de yaşanır mı diyoruz ama verilen kiloları geri almak istemiyorsak bu şart.

ya canım en büyük etken şu anda çevremdekiler yeter artık diyorlar faalan aslında bizi kırdığını düşündüğümüz kişilerin eolumsuz eleştirileri bizi motive ediyormuşya şu anda en çok çevremdeki söylenenler motive etmiyor hırslandırmıyor ama bende diyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hep diyorum ya insanlar iyisin demesinler zayıfsın desinler istiyorum aslında çünkü yıllardır kilo vermekle uğraştım iki çocuk kilo alver en acısı kilolu gelindim :) istiyorum ki desinler zayıfsın ben böyle yazıncı belki çoğunuz dalgamı geçiyor vereceği 1-2- kilo derdine bak diye belki haklısınızama işte insan oğlu doyumsuz hep fazlası hep fazlasını istiyor 4 senedir kilo mücadelesi veriyorum bu kadar sonuna gelmişken diyorum falan ama bakalım aslında kilo vermeye yönelik beslenmesemde seninde dediğin gibi yani sağlıklı yaşamaya devam öyle kilo verdim olay bitti diye bir şey yok tabiki bakalım inş verebilirsem ne ala ama almayacağımı biliyorum inş.

ya canım en büyük etken şu anda çevremdekiler yeter artık diyorlar faalan aslında bizi kırdığını düşündüğümüz kişilerin eolumsuz eleştirileri bizi motive ediyormuşya şu anda en çok çevremdeki söylenenler motive etmiyor hırslandırmıyor ama bende diyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hep diyorum ya insanlar iyisin demesinler zayıfsın desinler istiyorum aslında çünkü yıllardır kilo vermekle uğraştım iki çocuk kilo alver en acısı kilolu gelindim :) istiyorum ki desinler zayıfsın ben böyle yazıncı belki çoğunuz dalgamı geçiyor vereceği 1-2- kilo derdine bak diye belki haklısınızama işte insan oğlu doyumsuz hep fazlası hep fazlasını istiyor 4 senedir kilo mücadelesi veriyorum bu kadar sonuna gelmişken diyorum falan ama bakalım aslında kilo vermeye yönelik beslenmesemde seninde dediğin gibi yani sağlıklı yaşamaya devam öyle kilo verdim olay bitti diye bir şey yok tabiki bakalım inş verebilirsem ne ala ama almayacağımı biliyorum inş.

Canım ben seni çok iyi anlıyorum ben de şu 3 kiloyu veremedim insanlar iyisin boşver deyince ben de hiç motive olamıyorum
Ama dün okudum az kilosu olanlar çok olanlara göre çok daha zor verirlermiş son kilolar zor gidiyormuş maalesef
Ama bence sen iradelisin gayet 2 hafta dikkat etsen verirsin bence

Yok canım benim üzmek değil sadece yasamış biri olarak seninle bişeyler paylaşmak istedim... Amin canım cümlemizin....

Evettt gelelim bugünkü menüme...

Sabah : 2 dilim tost ekmegine peyniri tost, çeri domates, yeşil çay 2 tahıl + 1 et

Ara : 1 kutu sut, 5 fındık, 5 badem 1 süt,

Öğlen : 1 muz , 1 kase çorba 2 meyve + 1 tahıl

Aksam : 1 kepçe çorba, 4 köfte, salata 1 dilm tam buğday ekmegi, 2 tahıl + 1 et

Toplamda doğru saydıysam : 5 tahıl, 2 et, 2 meyve 1 süt biraz farklı olmuş tutturamadım ama neyse fena değil en azından...:34::34:

günaydın canım aslında karşımızdaki hiç bir kişinin söylediği kötü şeyler bizi motive edemez ancak demoralize eder.üzer,kırar,böyle bir yola öyle gönül kırıklıklarıyla çıktığımızda da fazla uzun süremez.bana da hep kilolu gelin dediler.hala da diyiyorlar. ama ben kulaklarımı kapattım önüme bakıyorum.10 kilo verdim hala da daha vermen zor.zaten aynı kiloları geri almiyacakmısın neden bu kadar uğraşıyorsun falan diyiyorlar ama dediğim gibi hem şuan bazı kişilerle görüşmüyorum hem de onları dilemeyip konuyu değiştiriyorum.bence sende madem bu kadar istiyorsun ve bu kadar uğraşmışsın herkesi bir kenarı bırak ve kendi bildiğin yolda devam et.bak hem bizde buradayız , ben daha uzun süre buralardayım:)

günaydın kızlar hemen bugünkü listemi vereyim;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,3 kayısı
öğlen:4 kaşık pırasa,2 kaşık makarna
ikindi:3 kayısı,1 bardak süt
akşam:1 dilim ekmek,4 kaşık pırasa
4 tahıl+1 et+1 süt+2 meyve

canımcım sen ne istiyorsun önemli olan bu. herkes.... aa ne kadar zayıflamışsın ya...diyince mutlu olcaksın dimi, olursun tabi çünkü bende böyleyim:1:
o zaman bu uğurda karşılaştığın tüm sıkıntılar mübahdır bana diyeceksin, bırak herkesi sen tam gazla devam et. sana ben daha öncede demiştim ya burayı bırakma diye, çünkü burada insanların azimleri bile gaza getiriyor insanı...ki zaten ben varım be şekerrrr hani ben gaza getiriyodum seni...aşk olsun selalmazım sana hiç yakışmıyor, hadi bakım KENDİNE GEL :20:

dünkü üzüntümden dolayı bana destek veren, yalnız olmadığımı hissettiren, acımı paylaşan sevgili YELSER, ARASER, SELALMAZ, AYŞE, SAYYAR arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum..:16: iyi ki buraya üye olup sizleri tanımışım...

menümü paylaşayım

sabah...1 incir,1 kayısı,1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz dereotu
öğle......4 yk yeşil mercimekli salata, 1 çb ayran
ikindi....1 küçük elma, 1 çb ayran
akşam...çorba, kapuska, salata, yoğurt

3232 oluyor...

Back