• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

menümü paylaşayım kızlar,

sabah....muslimi yedim
öğle......ıspanak yemeği, 1 dlm ekmek
ara........1 çb ayran, yarım armut
akşam....salata, yoğurt kesin varda diğerleri için annem ne yemeği yaptı bilmiyorum, artık ona göre yerim.

bu arada sabah 53.5 geldim yani haftasonu kaçamağı dünkü sıkı diyetle pufff olmuş:))

günaydın kızlar işte tekrar listemle buradayım;
sabah:1 yumurta ve 1 dilim peynirle yapılan omlet,5 zeytin,3 kayısı,1 dilim ekmek,1 bardak süt
öğlen:4 kaşık kıymalı bezelye,2 kepçe çorba
ikindi:1 portakal,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak süt

4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;tam 13 gündür değişmemişti ama işte ben daha inatçı çıktım ve

19,02,2014 80
04,02,2014 79,8 gr.
kurtuldum kızlar sonunda oldu işte :) :) :)
Tebrik ediyorum seni inşallah devamı da güzel gelsin

günaydın kızlar işte tekrar listemle buradayım;
sabah:1 yumurta ve 1 dilim peynirle yapılan omlet,5 zeytin,3 kayısı,1 dilim ekmek,1 bardak süt
öğlen:4 kaşık kıymalı bezelye,2 kepçe çorba
ikindi:1 portakal,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,salata

4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;tam 13 gündür değişmemişti ama işte ben daha inatçı çıktım ve

19,02,2014 80
04,02,2014 79,8 gr.
kurtuldum kızlar sonunda oldu işte :) :) :)

oley oley oleeeeeeeeeeeeeeyyyyytebrikler canım darısı 69lara inş

sabah....muslimi yedim
akşam....salata, yoğurt kesin varda diğerleri için annem ne yemeği yaptı bilmiyorum, artık ona göre yerim.

bu arada sabah 53.5 geldim yani haftasonu kaçamağı dünkü sıkı diyetle pufff olmuş:))

bir zamanlar ben senşi gaza getirmiştim şimdide sen beni getiriyorsun yaaaaaaaaaaa bende 53leri görmek istiyorumen geçen günlerde tartıldığımda 54. 8gelmiştim aslında pes etmiştim ama şu anda bende 53leri göreceğim ya varya kendime çok şaşırıyorum desem koç burçu oldugumdan galiba ani karralarım oluyor :) hadi bakalım şimdi şöyle beynimde şimşekler şakıverdi yarın ki menümü yazayım
sabah 1 kase çorba 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 tahıl 2 et,
öğlen bir dilim ekmek ve kırmızı lahana salatası ve ayran 1 tahıl 2 süt
biraz meyve kurusu yerim gün iinde 2meyve
hakkımda öyle gider akşamda sütlü kahvem ettimi 1 süt

yani 2 tahıl 2 et 3 süt 2 meyve akşamda çayla beraber kendi yaptığım diyet kurabiyemden yersem2 tane 4 kaşıkta barbunya ve salata derken 4 tahıl 2 et 3 süt 2 meyve oluyor yarın yapabilirsem sporumuda yapacağım inş sabah kilo bildirimi yaparım geneşöylebir gün gün uzun bir takvim olmaz inş 53leri görmem için

sabah....muslimi yedim

canım ya süper varya sen birde spor yapıyorsun kesin 3 kilo dahada eksik gösteriyorsundur ya bende müsli değilde nesfit aldım o kaç tahıl yapıyor sütle bazen sabah rahat oluyor birde hoşuma gidiyor sanki ttatlı tüketiyormuşum gibi gliyor bir yerlerde yanlış yapmıyorum değil mi:(

Iyi aksamlar bayanlar bugun ku menumu yaziyim

sabah : 2 dilim tam tahilli ekmek, 1 peynir 5 zeytin, bil yesillik ve ceri domates 1 kupa yesilcay 2 T - 1 E

Ara : 1 kutu ligt sut, 3 kuru kayisi 1 sut, 1 meyve

oglen : 2 parca tavuk izgara, 1 kutu ayran, 2 kasik bulgur pilavi 2 et, 1 sut 1 tahil

ara : 1 kivi 1 meyve

aksam : 5 kasik mercimek yemegi, bol salata 1 dilim ligt ekmek, 1 kucuk kase yogurt, 1 et 2 t 1 sut

2 litre su, 30 dk b-fit

bugunun toplami : 5 tahil, 4 et, 3 sut, 2 meyve bugun biraz fazla yemisim simdi bitki cayi iciyorum

günaydın kızlar bugün rahatsızlığım hala sürse de biraz daha iyiyim.hepinize yazdıklarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.gerçekten de azmin zaferi oldu benim ki neyse bugünkü listem;
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 bardak süt,3 kayısı
öğlen:4 kaşık kıymalı bezelye,1 dilim ekmek
ikindi:3 kayısı
akşam:1 kutu ton balığı,1 dilim ekmek

3 tahıl+1 et+2 süt+2 meyve

kilo bildirimim ise:
04,03,2014 79,800
05,03,2014 79,600 gr.
hep böyle devam eder inşallah:)

günaydın kızlar....

bugün benim doğum günüm....ama içimde nedensiz bir hüzün var, mutlu değilim yani:(((

düşünüyorum sebebini...sanırım bu bir yaşımdan daha ayrılmanın verdiği hüzün, eee yaş 18 değil ki aah.. büyüyorum diye sevineyim. 33 bitti 34 başladı...ne kadar büyümüşüm ya:(( ama hayata bak ki boş geçmiş günlerden başka bir şey yok. 2 yıl önce babamı kaybetmenin acısını hala yaşarken böyle günlerde daha bir içim acıyor, doğumgünümmüş....benim babam yok be ne doğumgünü diyorum...annem ben varım diyor allahıma şükürler olsun başımda ama ya onuda kaybedersem diye çok korkuyorum...

başka bir açıdan bakarsam yaş 34 hala bekarım, daha evleneceğiz, çoluk çocuk vs...ne zaman olacak ya...:(((

hayat hergün aynı git gel...iş ev...aynı yüzler, aynı işler, aynı ortamlar, aynı kişiler...metroda gördüğüm yüzler bile aynı:(((

ya kızlar kusura bakmayın, canınızı sıktım, neyse geçer bunlar, olurum böyle arada şimdi size denk geldi... boşverin...

günaydın kızlar....

bugün benim doğum günüm....ama içimde nedensiz bir hüzün var, mutlu değilim yani:(((

düşünüyorum sebebini...sanırım bu bir yaşımdan daha ayrılmanın verdiği hüzün, eee yaş 18 değil ki aah.. büyüyorum diye sevineyim. 33 bitti 34 başladı...ne kadar büyümüşüm ya:(( ama hayata bak ki boş geçmiş günlerden başka bir şey yok. 2 yıl önce babamı kaybetmenin acısını hala yaşarken böyle günlerde daha bir içim acıyor, doğumgünümmüş....benim babam yok be ne doğumgünü diyorum...annem ben varım diyor allahıma şükürler olsun başımda ama ya onuda kaybedersem diye çok korkuyorum...

başka bir açıdan bakarsam yaş 34 hala bekarım, daha evleneceğiz, çoluk çocuk vs...ne zaman olacak ya...:(((

hayat hergün aynı git gel...iş ev...aynı yüzler, aynı işler, aynı ortamlar, aynı kişiler...metroda gördüğüm yüzler bile aynı:(((

ya kızlar kusura bakmayın, canınızı sıktım, neyse geçer bunlar, olurum böyle arada şimdi size denk geldi... boşverin...

DOĞUM GÜNÜN KUTLUUU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)))))))))

Canım 35 yaşımda evlendim, annemi ve babamı 9ay arayla kaybettim... 38 yaşındayım daha çocuk yapmaya fırsatımız ve imkanımız olmadı... İnan herşey insanlar için alışmak ve unutmak diye bir şey yaratmış güzel Allahım...Doğum günleri belli bir zamandan sonra yenilikleri değil kayıpları hatırlatıyor. Evlendim çok iyi bir eşim var,kutu gibi bir evim ve huzurum... Üzülme Annene sarıl benim içinde öp... Mutluluk çağır o gelir, umutsuzluklarla önüne engel koyma...

günaydın kızlar....

aslında yelser söylenecek herşeyi söylemiş zaten ama tabi ki İYİKİ DOĞDUN sağlıklı,mutlu tüm sevdiklerinle bir ömür dilerim.allah anneciğine de uzun ömür versin.moralini hiç bozma hem bak ben senden daha önce ekimde girdim 34 yaşıma ben hiç üzülüyormuyum:(((şaka bir yana doğum günleri,özel günler,bayramlar aslında çok güzel şeyler en azından yanımızdaki yakınımızdakilerin daha da değerli olduklarını anladığımız zamanlar,amannnn boşver fazla kafaya takmaya gelmez.

günaydın kızlar....

ah canım ya öyle düşünme içini karatma Rabbim hakkında hayırlısını versin inş insanın en yakınını kaymetmesi çok zor olsa gerek yaşamadan insan bilemez ne desek boş inş en kısa zamanda hayırlı ir insan çıkar karşına ki yokmu adaylr falanama şöyle bir şeyde var uzun ömürlü hayırlı ömürleri olur inş dünya tatlısı iki bebeğim var şükür ama bekarlık günlerimide çok aramıyor değilm hani hakkını veremediğimi dşünüyorum bu arada nice hayırlı huzurlu senelere inş kiloda oldugu gibi kendine hedef belirle seneye çift olarak kutla yeni yaşını şimdi sen armutun sapı üzümün çöpü diye bir bahaneler buluyosundur adaylara:)

Canım 35 yaşımda evlendim, annemi ve babamı 9ay arayla kaybettim... 38 yaşındayım daha çocuk yapmaya fırsatımız ve imkanımız olmadı... İnan herşey insanlar için alışmak ve unutmak diye bir şey yaratmış güzel Allahım...Doğum günleri belli bir zamandan sonra yenilikleri değil kayıpları hatırlatıyor. Evlendim çok iyi bir eşim var,kutu gibi bir evim ve huzurum... Üzülme Annene sarıl benim içinde öp... Mutluluk çağır o gelir, umutsuzluklarla önüne engel koyma...

ne güzel yazmışsın canımya

kızlar ya dün akşam sizlere yazarken ani bir kararla devam etmeye karar vermiştim şu anda kendimle savaşıyorum şimdiye kadar çok güzel geçti sınırlarımı aşmadım ama akşamıda atlatabilirsem ama kendime hiç güvenemiyorum önceden ne güzel nefsime hakim olabilşim şimdide biraz dişimi sıksam ama ya nebileyim kendimle mücadele içindeyim

canım ya desteğin için çok sağol, çok güzel yazmışsın. bu arada acına dokunduğum için üzüldüm, keşke konuşmadan düşünseydim:(((ama ne bileyim işte size açtım içimi...allah anneciğinin ve babacığının mekanını cennet etsin, hepimizin ölmüşlerinin cennet etsin...

mutluluğunu allah daim etsin,inşaalah en kısa zamanda bebişin olur, mutluluğun daha da artar.

günaydın kızlar....

Dogum gunün kutlu olsun canım hayat ınsana bazen erken bazen de geç acılar yaşatır Doğanın kanunu şükür et ki annen var bende 15 yasında annemi kaybettim hemde bir genc kızın annesine em ihtiyacı olduğu yıllar 24 yasında da babamı kaybettim hayat işte zor olsada bir sekilde alışıyorsun yokluklarına allahıma çok şükür iki tane evladım var sende hiç kötü düşünme iyi düşün iyi seyler yasa nice sağlıklı yıllara...

Back