- Konu Sahibi BlackSwann
-
yok hayır genelde ben her gün yazıyorum ama geçen günkü gibi 13 duraklama olduğunda yazmadım.
aslında yelser söylenecek herşeyi söylemiş zaten ama tabi ki İYİKİ DOĞDUN sağlıklı,mutlu tüm sevdiklerinle bir ömür dilerim.allah anneciğine de uzun ömür versin.moralini hiç bozma hem bak ben senden daha önce ekimde girdim 34 yaşıma ben hiç üzülüyormuyum((şaka bir yana doğum günleri,özel günler,bayramlar aslında çok güzel şeyler en azından yanımızdaki yakınımızdakilerin daha da değerli olduklarını anladığımız zamanlar,amannnn boşver fazla kafaya takmaya gelmez.
ah canım ya öyle düşünme içini karatma Rabbim hakkında hayırlısını versin inş insanın en yakınını kaymetmesi çok zor olsa gerek yaşamadan insan bilemez ne desek boş inş en kısa zamanda hayırlı ir insan çıkar karşına ki yokmu adaylr falanama şöyle bir şeyde var uzun ömürlü hayırlı ömürleri olur inş dünya tatlısı iki bebeğim var şükür ama bekarlık günlerimide çok aramıyor değilm hani hakkını veremediğimi dşünüyorum bu arada nice hayırlı huzurlu senelere inş kiloda oldugu gibi kendine hedef belirle seneye çift olarak kutla yeni yaşını şimdi sen armutun sapı üzümün çöpü diye bir bahaneler buluyosundur adaylara:)
Dogum gunün kutlu olsun canım hayat ınsana bazen erken bazen de geç acılar yaşatır Doğanın kanunu şükür et ki annen var bende 15 yasında annemi kaybettim hemde bir genc kızın annesine em ihtiyacı olduğu yıllar 24 yasında da babamı kaybettim hayat işte zor olsada bir sekilde alışıyorsun yokluklarına allahıma çok şükür iki tane evladım var sende hiç kötü düşünme iyi düşün iyi seyler yasa nice sağlıklı yıllara...
canım ya desteğin için çok sağol, çok güzel yazmışsın. bu arada acına dokunduğum için üzüldüm, keşke konuşmadan düşünseydim((ama ne bileyim işte size açtım içimi...allah anneciğinin ve babacığının mekanını cennet etsin, hepimizin ölmüşlerinin cennet etsin...
mutluluğunu allah daim etsin,inşaalah en kısa zamanda bebişin olur, mutluluğun daha da artar.
kızlar ya dün akşam sizlere yazarken ani bir kararla devam etmeye karar vermiştim şu anda kendimle savaşıyorum şimdiye kadar çok güzel geçti sınırlarımı aşmadım ama akşamıda atlatabilirsem ama kendime hiç güvenemiyorum önceden ne güzel nefsime hakim olabilşim şimdide biraz dişimi sıksam ama ya nebileyim kendimle mücadele içindeyim
Dogum gunün kutlu olsun canım hayat ınsana bazen erken bazen de geç acılar yaşatır Doğanın kanunu şükür et ki annen var bende 15 yasında annemi kaybettim hemde bir genc kızın annesine em ihtiyacı olduğu yıllar 24 yasında da babamı kaybettim hayat işte zor olsada bir sekilde alışıyorsun yokluklarına allahıma çok şükür iki tane evladım var sende hiç kötü düşünme iyi düşün iyi seyler yasa nice sağlıklı yıllara...
canım seni de üzdüm dimi...ya bugün herkesi üzüyorum keşke konuşmasaydım(( allah mekanlarını cennet eylesin. kimbilir ne çok zor günler yaşamışsındır. allah mutluğunu daim etsin canım. ayrıca teşekkür ederim...
Kızlar bugün herkes dertli herhalde
Bende yurtdışında yaşıyorum daha bu sene geldim ve annemi babamı çooook özlüyorum yapayalnızım burada o kadar sıkılıyorum ki eşim sabah gidip akşam geliyor akşama kadar çocukla vakit geçirmeye çalışıyorum insanın etrafında konuşacak birilerinin olmaması çok sıkıcı
Evde durmayı hiç sevmeyen ben ev kedisi gibi oldum
Hayata ara vermişim gibi hissediyorum
kızlar ya dün akşam sizlere yazarken ani bir kararla devam etmeye karar vermiştim şu anda kendimle savaşıyorum şimdiye kadar çok güzel geçti sınırlarımı aşmadım ama akşamıda atlatabilirsem ama kendime hiç güvenemiyorum önceden ne güzel nefsime hakim olabilşim şimdide biraz dişimi sıksam ama ya nebileyim kendimle mücadele içindeyim
kendinle hiç savaşma bence önce kendini bir rahat bırak ve düşün istediğin ideal kilona geldiğin için mi bu kadar kendinle savaşıyorsun? yoksa bünye çok aç kaldı sinyal mi veriyor? önce bu sorulara kendi içinde bir cevap ver ondan sonra yola devam et bence.geçenlerde bir programda kilomu nasıl korurum diyen bir bayana ayça hanım şöyle cevap vermişti ve ben bu sözünü çok beğenmiştim.kilo korumakla ilgili bir diyet yok.sağlıklı yaşam var demişti... yani nasıl zayıflamak için bir beslenme düzeni uyguluyorsak bunu hayatımız boyuncada böyle sürdürmeliyiz ki kilomuzu koruyalım.evet bazen hepimiz sıkıp bunalıyoruz böyle de yaşanır mı diyoruz ama verilen kiloları geri almak istemiyorsak bu şart.
ya canım en büyük etken şu anda çevremdekiler yeter artık diyorlar faalan aslında bizi kırdığını düşündüğümüz kişilerin eolumsuz eleştirileri bizi motive ediyormuşya şu anda en çok çevremdeki söylenenler motive etmiyor hırslandırmıyor ama bende diyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hep diyorum ya insanlar iyisin demesinler zayıfsın desinler istiyorum aslında çünkü yıllardır kilo vermekle uğraştım iki çocuk kilo alver en acısı kilolu gelindim :) istiyorum ki desinler zayıfsın ben böyle yazıncı belki çoğunuz dalgamı geçiyor vereceği 1-2- kilo derdine bak diye belki haklısınızama işte insan oğlu doyumsuz hep fazlası hep fazlasını istiyor 4 senedir kilo mücadelesi veriyorum bu kadar sonuna gelmişken diyorum falan ama bakalım aslında kilo vermeye yönelik beslenmesemde seninde dediğin gibi yani sağlıklı yaşamaya devam öyle kilo verdim olay bitti diye bir şey yok tabiki bakalım inş verebilirsem ne ala ama almayacağımı biliyorum inş.
canım seni de üzdüm dimi...ya bugün herkesi üzüyorum keşke konuşmasaydım(( allah mekanlarını cennet eylesin. kimbilir ne çok zor günler yaşamışsındır. allah mutluğunu daim etsin canım. ayrıca teşekkür ederim...
ya canım en büyük etken şu anda çevremdekiler yeter artık diyorlar faalan aslında bizi kırdığını düşündüğümüz kişilerin eolumsuz eleştirileri bizi motive ediyormuşya şu anda en çok çevremdeki söylenenler motive etmiyor hırslandırmıyor ama bende diyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hep diyorum ya insanlar iyisin demesinler zayıfsın desinler istiyorum aslında çünkü yıllardır kilo vermekle uğraştım iki çocuk kilo alver en acısı kilolu gelindim :) istiyorum ki desinler zayıfsın ben böyle yazıncı belki çoğunuz dalgamı geçiyor vereceği 1-2- kilo derdine bak diye belki haklısınızama işte insan oğlu doyumsuz hep fazlası hep fazlasını istiyor 4 senedir kilo mücadelesi veriyorum bu kadar sonuna gelmişken diyorum falan ama bakalım aslında kilo vermeye yönelik beslenmesemde seninde dediğin gibi yani sağlıklı yaşamaya devam öyle kilo verdim olay bitti diye bir şey yok tabiki bakalım inş verebilirsem ne ala ama almayacağımı biliyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?