Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

arkadaşlar bu arada daha önce de yazmıştım.annemde başladı demiştim.sevgili selalmaz daha iyi bilir.neyse şuan annem 102,300 1 ayda tam 3 kilo vermiş oldu.çok mutlu onu öyle görünce bende mutlu oluyorum tabi ki.insanın insana hatta annesine yardımcı olmasından daha güzel bir şey düşünemiyor.

kızlar yarın sabahtan itibaren tekrar günlük listemi ve kilo bildirimimi yapmaya başlıyorum.birbirimizden kopmayalım :) yeni gelen arkadaşlarda vardı. onlara da kolay gelsin inşallah herkes istediği kiloya biran önce sağlıklı bir biçim de kavuşur.bir de tabi ki herkes aynı diyeti yapmak zorun da tabi ki değil ama bir diyetten sonuç almak için en az 6-7 ay denenmesi gerektiğini söylüyor doktorlar.benim 2 gün sonra tam 4 ay olacak. 10 kilo verdim başkalarına göre az olabilir. ama ben gayet memnunum.diyete başalarken belim 100 cm.di. şuan 89 hergün kilo veremesemde yavaş yavaş daralıyorum.en güzeli de bu zaten.

ohh be nihayet kaçağın biri geldi:))

şaka bi yana canım çok geçmiş olsun.bu derdi yaşamanı istemezdim ama inşaalah geçici bir durumdur. ben 1 haftadır sabah uyanınca 1 çk.zeytinyağı ağzıma atıp peşine hemen 1 bardak su içiyorum. allaha şükür daha iyiyim. ama sırf derdin için yağ içmek ne kadar mantıklı bilemiyorum. doktora artık dayanamayacak noktalara geldiğimde bi kaç kez gitmiştim geçen yıllarda, o zamanlarda bana kolonoskopi yaptırsan iyi olur demişlerdi. bu işlemden çok korkuyorum ayşecim, babamada yaptırmıştık nasıl olduğunu biliyorum yani(( umarım en kısa zamanda iyileşirsin...

KOPMAYALIM AYŞECİM EMİ :)))

tebrik ediyorum seni herzamnki gibi ve anneni de. hayırlı evlat kendi gibi annesininde diyetisyeni olmuş. zaten herkes kendi kendinin diyetisyeni olmalı dimi...

Dilekcik menün ne kadar da az nasıl dayanıyorsun ya maşallah bide spor helal olsun

Bir yerde okumuştum ben de duraklama döneminde tartıda değişiklik olmasa bile insan inceliyormuş ölçün kendinizi diyordu
Ama tabi insan görmek de istiyor

Arkadaşlar ben de 3 günlük misafir arasından sonra bugün tekrardan normale döndüm
Sabah yumurta peynir 2 ekmek
Öğlen ve akşam henüz belli değil

Dilekcik menün ne kadar da az nasıl dayanıyorsun ya maşallah bide spor helal olsun

şeker biz senin gibi yiyipte kilo almayan değilizki :))bak 3 gündür misafir ağırlamışsın, onlarla yemişsin ama bişey olmamış.
ben her pazartesi şiş oluyorum zaten, ctesi-pazartesi arası rahat 2 kilo oynuyor.ee 2 günde 2 kilo almayacağıma göre...buna ilaveten birde haftasonu kaçamakları...pazartesi gününü çok hafif geçirince salı hemen kaldığım kiloya inebiliyorum. zaten öyle diyorlar ya aşırıya kaçınca hemen ertesi gün hafif geçirinki yedikleriniz yerleşmesin....bende hep bu presnsiple hareket ediyorum. doğru değil aslında yani haftaiçi nasılsa haftasonuda öyle geçmeli ama bunu beceremiyorum maalesef. illaki kaçıyor((

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah kısa sürede iyileşeceğim.bundan sonra hergün buradayım:)selalmazda gelsin tam olcaz:)

canım tabiki insan nasıl kilo veriyorsa ona yönelebilir benimde bir çok deneyimlerim oldu protein diyetim oldu lahana çorbası diyetim oldu kalari sayma diyetim oldu bir hafta sadece tavuk salata ayran sabah akşam bu diyetimde oldu hatta bu diyette gr vermedim falan filan en azından insan değişik şeyler uygularken bir aşırı motivelik durum oluyor hepsinidede illaki yeme azaldığından kilo falan verebiliyoruz ama benim ayçakayadan öğrendiğim hani hep diyorya biz diyette değiliz yaşam şeklimiz olmalı ben o mantığı yakaladığımı düşünüyorum ben şu anda aslında hedefime ulaştım ama genede oynama payı 2-3 kilo versem diyorum ama şu anda normal yeme şeklime döndüm yani normal derken arkadaşlar yemeğe çağırıyor ben köşeye çekilipte yok yiyemeyeceğim demiyorum yiyorum ama yerken sofrada hangi yiyecek benim için daha faydalı ona yönelerek iyiden kötüye gidiyorum ertesi gün öğlen salat ve ayran içiyorum falan yani sadece kilo vermek değilde gıdaları tanımak oldu bneim karım ondan dolayıda artık kilo alacağımı sanmıyorum hele birde kilomu vermişolmama rağmen spor yapmaya çalışıyorum bu diyetin en mantıklı kısmı vücut hiç bir gıdaya hasret kalmıyor

evet canım kesinlikle annem hatta şu anda 88 olmuş canım benim ablamda kilolu artık oda vermeye karralı onada şöyle yap böyle yap diyorum onları tatlı bir yarışa soktum :)kiloduraklamaları illaki oluyor ben bir ara o kadar hırs yapmıştımki 8-10 km yürüyordum ayaklarımda nasırlar oluşmuştu benim gr oynamıyordum meger kas yaptıgım için inceliyor ama tartıda eksik çıkmıyormuşum ama oluyoreninde sonunda

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah kısa sürede iyileşeceğim.bundan sonra hergün buradayım:)selalmazda gelsin tam olcaz:)
ben sizleri takip ediyorum ama dediğim giib birazda etraftakiler yok şöyle zayıfladın böyle azyıfladın dedikleri için biraz gevşettim ama tam anlamıyla saymasamda yukarıdada yazdığım gibi yaşam tarzı oldu yani ben artık saymıyorum diye herbulduğumu yemiyorum mesela şu anda 42323 diye saymıyorum ama öğlen gene yeşil elma ve ayran içtim diyet kurabiyemi her hafta yapıyorum abur cuburlarımı engelliyor bu gün markette canım çikolata çekti saymıyorum ama aldım ucuundan ben yedim gerisini eşime verdim yani alıpta hepsini yemedim gerçekten bir taneside aynı hazı verdi küçük bir parçada akşam bulgur pilavı vardı artık saymıyorum diye tıkabasa yemedim salatama 3 kaşık katıım misgibi yedim falan yani ben artık 42323 diye saymasamda ney nasıl yedim sizleri bırakmamak için burdayım ki şu anda spora başladım bu bile bana 2-3 kilo verdirir gibi geliyor çünkü uzun süredir ciddi anlamda spor yapmadım yürümek bana çok iiy gelecek dün 5km yürüdüm mesela

alakasız olacak ama emziren annelerimiz için yazmak istedim dün haş haşlı birşeyler yemiştim acayip süt yaptı aklınızda bulunsun :)

Misafir gelince ve misafirliğe gidince tutamıyorum kendimi......bir yol var boğazımızı tutmak bizim için zor olsada hele ben bu aralar iştahım o kadar acık ki sigarayı bırakalı 4 ay oldu 4 ayda 6 kilo aldım nerdeyse zamanım da daraldı aldıgım bu kiloları vermek zorundayım bu zamana kadar yedikte noldu diye düşünüp yememek başka care yok gibime geliyor....

Evet bugün ku menüm bastan bir daha yazıyım

Sabah : 1 dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin
1 kupa yeşil çay

Kahvaltıdan bir saat sonra spora gittim

Ara : kutu süt lıght

Öğlen : 2 dilim buğday ekmegi
5-6 kasık Kıymalı karnıbahar yemeği
1 küçük kase yoğurt

Ara : 1 kupa nescafe sekersiz 1 kivi

Aksam : 1 dilim buğday ekmeği,
1,5 kepçe tarhana çorbası
1 kase yoğurt

Gün içnde 3 litre su

günaydın kızlar işte tekrar listemle buradayım;
sabah:1 yumurta ve 1 dilim peynirle yapılan omlet,5 zeytin,3 kayısı,1 dilim ekmek,1 bardak süt
öğlen:4 kaşık kıymalı bezelye,2 kepçe çorba
ikindi:1 portakal,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak süt

4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;tam 13 gündür değişmemişti ama işte ben daha inatçı çıktım ve

19,02,2014 80
04,02,2014 79,8 gr.
kurtuldum kızlar sonunda oldu işte :) :) :)

Menün cok guzel öğünlerini tam ayarlamışsın senin adına sevindim darısı bizlerin basına....

Selam hafta sonları nedenini bilemediğim şekilde coşanlardan biride benim,ama ben sadece bir öğünle sınırlı tutmayı başardım... Her lokmadan sonra içtiğim bir yudum su ve uzun çiğnemelerimin faydasını bu sayede gördüm... 61.00kg :)

Sabah hep aynı 1tahıl,yarım su bardağı süt,1yağ,1meyve
ara 1elma yarım su bardağı süt
öğlen mantar sote 1tatlı kaşığı yağ ve bol salata 1dilim ekmek
akşama ıspanak,yoğurt,tavuk belki yine salata 1dilim ekmek
gece yatmadan 1yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum...

Bol bol ılık su içiyorum,içine tarçın,karanfil,zencefil bazen buna adaçayı ,bazen biberiye,bazen rezene,bazen yeşil çay ekliyorum herkese kolay gelsin....

Son düzenleme:

canım hasret kaldık sana ya, bizi bırakma(

zayıflamaya devam etmesende burada görelim seni. menülerini paylaş, bizlere yorum yap. yani burada olman için illaki diyet yapman gerkmiyor dimii şeker...

işte azmin sonucu...tebrik ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…