- Konu Sahibi BlackSwann
biraz değişiklik yap yediklerinde ve bekleyeceksin canım, hiç bozmadan sabırla bekle...
canım ben ayça kayayı takip etmeye geçen sene başladım, o sıralarda merakımdan aramıştım ekim,kasım gibi sanıyorum, ramazandan sonraydı onu iyi biliyorum...muayene 400, 4 haftalık 1 aylık zayıflam paketi 2700 demişti.
şimdi o zamna göre popülerliği daha da arttı. tabi fiyatıda:))) geçen günlerde 15 gün falan oluyor, yine aradım muyene 450 dedi,paket ücreti sordum bu sefer söylemedi oda 3000 TL olmuştur sanırım :)))
1 kişiden aylık 3000 TL...siz düşünün artık, akılalmaz bir rakam...hem 3000 lira vereceğim, hemde beni aç bırak zayıflat diyeceğim...
allah bana akıl vermiş, irade vermiş...
heee bilgi veriyor ama oonu tv veya internetten de takip edebilirisn...heryerde var...
o fiyat ne öyle yaa aylık 3000 tl kafayı yemiş uçmuş bunlar napıyolar acaba bir daha kiloları geri almama garantilimi yapıolar bu işi valla soyguncu olmuş millet yaa ben gürkan kubilayı araştırmıştım hatta mail falan atmıştım onun bile 3 aylık 370 falandi bundan bi 1 sene önce falan aynı oda iç hastalıkları uzmanı yöntemleri aynı ama fiyatlar uçuk.
Kızlar ben öyle öyle on kilo filan vermedim ki neden durdu anlamadım alt tarafı 2 kilocuk vardim daha hatta iki bile değil
Ilk hafta 1.5 vermiştim bu hafta 300 gr filan yani
Bugün 2. Haftam bitti bakalım bu hafta nolcak 2 kilo verdim alt tarafı onu da bünyemi şaşırtıp geri mi alayım)
Yok yok ben devam edeyim en iyisi
insan kıyamıyor bende 5 kg verdim bol bol ye yazıyor bir süre okadar eziyeti boşamı çektim ben nasıl yiyieyim diyor insan ve sabrediyor umarım çabuk kurtuluruz