merhaba kızlar gelemedim ne zamandır çocuk biraz huzursuzdu ne uyudu ne durdu bunaldım attım kendimi buraya ama kimsecikler yok,bu arada itiraf edeyim ben geçen salıdan beri bıraktım diyeti malum duraklamadaydım bir arpa boyu yol alamıyordum dedim böyle olmıcak koyver gitsin bi süre sporada ara verdim bünye alışmıştır diye 1 hafta tabiri caizse öküz gibi yedim
tabi bu arada netten araştırmalarım devam etti bu diyet çok aklıma yatmadı devamlılığına inanamadığım bi beslenme şekli çünkü uyguladıkça bu kanıya vardım neyse diyeti bıraktığımda 80,6 falandım 5 gün sonra 81,6 çıktım tartıda
yani şöyle söyleyeyim ben uygulayamadım ama uygulayan arkadaşlara saygım sonsuz umarım en kısa sürede sonuç alırlar,neyse ben iki gündür gürkan kubilayın bir diyeyineti var ona başladım yani herkesin uygulayabilceği bir diyet diyordu o yüzden ona başladım ne kabızlığım kaldı ne başka bişey iki günde belki 1 haftada çıkmadığım kadar wc ye çıktım söylemesi ayıp yine kabızlık sorunu olan arkadaşlar keten tohumu hergün salatanıza yoğurdunuza yada kaşıkla arkasında su içecek şekilde 1 kaşık keten tohumu tüketin görün kalmıcak kabızlığınız valla beni çok rahatlattı tecrübeyle sabit,yine diyetteki birden fazla yeşillikleri bir arada yiyerek ödem oluşması engelleniyo bu sabah tartıldım 80,1 geldim 2 günde tüm ödemim gitti diyebilirim üstelik adet olmama bir haftadan az bir zaman var,şimdi arkadaşlar beni yanlış anlamasın onu bırakın bunu yapın demiyeceğim tabiki sadece paylaşmak istedim,umarım biran önce zayıflarız