• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Merhaba diyet yoldaslarim
Bende size katilmak istiyorum ayca kaya nin kitabi var okudum ama anlayamadim nasil bisey olck yardimci olur musunuz herkese bol eksiler guzeller

Selam arkadaşım dediğin gibi saymaya devam:rapci:,( ama yerinde değil :KK70:)sömestr tatili nedeniyle memlekete gittim ancak fırsat buldum.84.7 kg im azda olsa istikamet hep aşağı negüzel.:-)

Merhaba diyet yoldaslarim
Bende size katilmak istiyorum ayca kaya nin kitabi var okudum ama anlayamadim nasil bisey olck yardimci olur musunuz herkese bol eksiler guzeller
Arkadaşım aramıza katılılmana çok seviniriz. Boyun ve kilondan bahsedersen kaç sayacağını hesaplayabiliriz. Ama yapacağım en rahat ,en günlük hayata uygun ve devam ettirilebilir bir beslenme programı.

Hoş geldin aramıza inşallah elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz ben bu ay bir kilo verdim ama devam ancak bir şeyi öğrendim çok hareketli olmak lazım
Sabah
1dilim ekmek .1dilim peynir 1yumurta yeşilllik yağsızsa sayılmaz 4zeytin
Ara 1elma
Öğlen
Çorba 1kase .yogurt 1kase salata yağsız sayılmaz
Ara sütlü kahve bir fincan 1meyve portakal
Akşam
4yk karnıbahar yemeği etli .salata 1dilim ekmek yoğurt 3yk
Ara 2ceviz
Tahıl3et 3süt3 meyve2 yağ 2 yalnız yemeklerin yağı 2yk olacak bir kilo sebzeye et olursa yağ konmuyacak ben 30 dk yürüyüş yapıyorum 2litrede su herkese bol eksiler

Hoş geldin aramıza inşallah elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz ben bu ay bir kilo verdim ama devam ancak bir şeyi öğrendim çok hareketli olmak lazım
Sabah
Ara 1elma
Öğlen
Akşam
Ara 2ceviz
Tahıl3et 3süt3 meyve2 yağ 2 yalnız yemeklerin yağı 2yk olacak bir kilo sebzeye et olursa yağ konmuyacak ben 30 dk yürüyüş yapıyorum 2litrede su herkese bol eksiler
Çorbalara un krema konmayacak bir tane karbonhidrat olacak bir kepçe bir dilim ekmek ona göre

Sabah 1dilim ekmek 2karper5zeytinçay
Ara 1elma
Öğlen 1 kase yoğurt bir dilim ekmek
Ara sir fincan sütlü kahve bir portakal
Akşam 5 yk yeşil mercimek salata bir kase
Bir kase yoğurt
Ara 5fındık
14/2/2018

Günaydın :halay:bu sıralar sağlık sorunlarıyla uğrasıyorum:hasta: kilom aynı, 5333 sayarak devam .Kilo vermede uzun soluklu en kolay yöntem bence ,insana doğru beslenmeyi öğretiyor , kaçamak yapmamıza imkan veriyor porsiyon kontrolü yaptırıp, çeşitli besinlerden yemenizi sağlıyor. Üstünede kilo verip sağlıklı oluyorsak daha ne olsun ?:KK50::rapci:Haa! Unutmadan Spor şart!:spor:
Arkadaşım nasılsın arada da olsa yine görüşmek üzere !Kararlılıkla sonuca varacağız

Slm kizlar bnde ayca kayanin kitabini ezbere bilenlerdenim hattabir ara arayip gorustum online yapcaktim diyeti ancak kendime online oldgu icin guvenemedim o yuzden yaoamadim butun diyetleri denedim hicbir yontem kalmadi kac diyeyisyen eskityim kimblir ama inanin sizin elinize listeler verip gonderiyorlar ve bazen o litelere uymak istemiyorsuniz bazen onlar size uymuyor o yuzden ayca kayanin bu yontemi en guzeli keinlikle gecmis sayfalari okuyamadim kizlar kacar kilo verdiniz nasil gidiyorsunuz benim sayim 42323

Slm kizlar bnde ayca kayanin kitabini ezbere bilenlerdenim hattabir ara arayip gorustum online yapcaktim diyeti ancak kendime online oldgu icin guvenemedim o yuzden yaoamadim butun diyetleri denedim hicbir yontem kalmadi kac diyeyisyen eskityim kimblir ama inanin sizin elinize listeler verip gonderiyorlar ve bazen o litelere uymak istemiyorsuniz bazen onlar size uymuyor o yuzden ayca kayanin bu yontemi en guzeli keinlikle gecmis sayfalari okuyamadim kizlar kacar kilo verdiniz nasil gidiyorsunuz benim sayim 42323
Canım ben 5333le 24kilo verdim bir komşum gitti kendisine kararlı yapmayınca bıraktı veremedi ama bende sayarak zayıflamayı seçtim insanı kıdıtlıyor benim menapoz birde ameliyat oldum şimdi aldım ister istemez ama birebir kitaba uyarsan veriyosun hakları götürende hamur işleri tatlılar ve yagada çok dikkat edecen 3sayısını geçmesin yemekleride iki yemek kaşıgınyagla yapın kıyma varsa yag koymayın birde arkadaşıma ilk başlarda hamur işleri çorbalar tatlıları sayarak olsada vermedi iki gün haftada ertesi gün diyeti verdi birde su hareket önemli

Canım ben 5333le 24kilo verdim bir komşum gitti kendisine kararlı yapmayınca bıraktı veremedi ama bende sayarak zayıflamayı seçtim insanı kıdıtlıyor benim menapoz birde ameliyat oldum şimdi aldım ister istemez ama birebir kitaba uyarsan veriyosun hakları götürende hamur işleri tatlılar ve yagada çok dikkat edecen 3sayısını geçmesin yemekleride iki yemek kaşıgınyagla yapın kıyma varsa yag koymayın birde arkadaşıma ilk başlarda hamur işleri çorbalar tatlıları sayarak olsada vermedi iki gün haftada ertesi gün diyeti verdi birde su hareket önemli
Arkadaslarin ilk iki gun hamur islerini saydi ve o sekilde mi veremedi canim acaba xnku bnm de yaotigim ilk hata ne zaman saymaya baslasam hemen simit ve cikolatadan basliyorum malesef

Yok canım listesinde vermedi 130 kiloydu 5422vermişti ilk başta ama arkadaşım dediğini yapmadı yaz dedi yediklerini yazmadı hareket verdi yapmadı ayça hanım tahlillerine bakıyo pisikolog diyetisyen birde spor var hepsi paket belli süresi var anlaşmasının tamamlamadı

Onu bende yaşıyorum poca simit hem tahıl hem yag çorba 1kase 2dilim ekmek mesela hep sayıya gidiyo en iyisi ekmek koyup uzak durmak çok nadir yemek

Aynen canım çünkü ben sayarak zayıflamanın çok faydasını gördüm ayça hanımda yazmamızı söylüyor birde malzemeden çalın diyo elde iz bırakan yaglı şeyleri değersizleştirin diyo ekmek bankası yapıyor o çok etkiledi beni birde menüleri et sebze ekmek salata ile çeşitlilik oluşturun diyo birde çok sevgiğimiz mesela pilav onu en sona bırakın önce diğerlerini yiyin diyor azim ve sabırla benimde hedefim 70 ama ister bir sene ister iki sene olsun sayarak zayıflamsk ağır oluyor ama hemende kilobalmıyorsun canım kolay gelsin hepinize benim ayın ikisinden sonra yazarım netim bitmek üzere

Arkadaşım aramıza katılılmana çok seviniriz. Boyun ve kilondan bahsedersen kaç sayacağını hesaplayabiliriz. Ama yapacağım en rahat ,en günlük hayata uygun ve devam ettirilebilir bir beslenme programı.
Tesekkur ederim bende cok memnun olurum yardimlariniza cunku bir ayda 5 kilo aldim uzgunum toparlayamiyorum boyum 160 kilom 74 suan

Sabah
Ara 1elma
Öğlen
Akşam
Ara 2ceviz
Tesekkur ederim arkadasim uykularim kaciyor kilom yuzunden kendimi taniyamiyorum artik dur deme vakti yardimlariniz beni cok mutlu edecek herkese bol eksiler

Back