Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Aslında senin kilo vermende bir problem yok- duraklamaların da olması çok normal çünkü kilon az
3 haftada 1,6kg vermişsin bu da haftada yarım kilo veriyorsun demektir ki zaten sağlıklı olan da haftada yarım kg verebilmektir. Gün bazında düşünerek hareket etmemelisin, haftalık tartılma esas alınır
Gün içinde nasıl ki hem kızabiliyor hem ağlayabiliyor hem de gülebiliyorsak vücudumuzun da iniş çıkışları olabilir gramajlık farkları çok takma olur mu

günaydın kızlar sabah tartıya çıktığımda çok sevindim neyse ki o görmekten sıkıldığım kilom gitmişti.
16,01,2014 83,300gr.
17,01,2014 83,200gr.

100gr.olsun yağlardan olsun diyelim :)

slm kızlar.umarım iyisinizdir.sayfamız pek durgun herkesin işleri yoğun sanırım.bugün güne güzel başladım.tartıda 55.5 gördüm.salı da böyleydi. sanırım bu yeni kilom. hal böyle olunca...

07.01.2014....56.3
08.01.2014....56.1
09.10.2014....55.7
10.01.2014....56.1
11.01.2014....55.7
13.01.2014....56.8
14.01.2014....55.5
15.01.2014....55.7
16.01.2014....55.4
17.01.2014....55.5

bugünkü menüm

uyanınca 5 damla çörek otu yağı damlatılmış su+1 hurma
sabah 1.5 dl ekmek,lor peyniri,maydanoz....
öğlen 1 köfte kadar light ton balığı, 4 kşk ıspanak, az ekmek,1 çb ayran
ikindi 1 çb ayran ve yarım elma
akşam yine sporum var ve eve gidince meyve ve ayran olacak.

kızlar motivem bozuldu biliyorum bir çounuz belki kızıyorsunuzda zaten kilon az hiç can sıkılacak bir durum değil diye ama yllardı kilolarımla mücadele ettiğim için artık kapanışı yapmak istiyorum resmen takıldım kaldım kendimle savaşıyorum resmen

canım ya niye böyle karamsar konuşuyorsunki:))) anlıyorum seni ama sen 70 lilerden 50 lilere geldiğine göre bundan sonrada inişin devam edecek. yavaş devam eder çünkü biz az kiloluyuz o yüzden gr gr gidiyor yada bekleyip gidiyor.
bak benim spordan bi arkım var.kız benim 3 katım yiyor,akşam spordan eve gidince ben meyve+süt yiyorum ya,o ise 3 köfteli akşam yemeği menüsünü birde 22.00 da 1 çb leblebi, keza gün içindeki kaçırmalarını ben biliyorum ve bunları yediği halde 15 günde 2 kilo veriyor ki bi 15 gün 300-400 gr verirse diğer 15 gün 2-3 kilo... veriyor çünkü bu arkım.80 kilo civarında.
ben de ölüyüm artık dimi...

yani şekerim pes etmek yok, birde şunu unutma vucüt her direnişinde yeni kilosuna adapte olmaya çalışıyor. bu da iyi bir şey. düşünsene böyle vere vere giderse nolur...iyi ozaman 50..40..30..olsun he...yani gidişata aykırı bi kere...

üstelik selmazım bak 24 aralıkta 58 lerde iken şimdi 56 lardasın.yani 3 haftada 2 kilon gitmiş bile

gerçekten öyle bi bakıyorum böyle pes etmişim bir bakıyorum acayip gaza geliyorum:)

selam
kizlar bugun 4 tahil 3 et 2 meyve 2 sut tukettim
gunde iki kupa yesilcay iciyor um bazende 1 kupa sekersiz turk kahvesi iciyorjm

emziriyorum birde ev temizligi yapiyorim eger trmizlik yoksa ip zipliyorum

neden kimsecikler yok hani benim motivem bozulmuştu sizler nerelerdesiniz arkadaşlar ben hala gel gitlerdeyim tatile gireceğimya galiba birazda bundan dolayı boş vermişlik neyse idare edeyim şöyle bir 10 gün sonra tekrar büyük bir gayretle kilo verme mücadelem başlayacak yürüyüş bandımıdakullanacağiım hedef 50 inş annem bu arada 1 kilo verdi

kızlar ben yazmasam da sessiz sessiz okuyorum takip ediyorum burayi :) ben yaklaşık iki buçuk aydır uyuyorum bu diyete.benim de vermem gereken kilo az olduğu için çok zor gidiyo ama tek çözüm olan diyet bu oldu diyebilirim çünkü çok mantıklı ve yeme duzenine çok uyuyor bugünki menüyü yaziyorum.sabah 3 kayısı ve iki çay kaşığı ballı sıcak su.kahvaltı 2zeytin.1k.k beyaz peynir.1.5 yağsız tavada sigara böreği . yarım kurabiye .1dilim ince salam.domates salatalık.öğlen 1elma ve tarçınli yoğurt.akşam henüz yemedm fakat 4-5 mercimek köftesi yerim

bide söyle bi durum var ben çok sıkmıyorm artık kendimi çok uzun zaman oldu sıkarsm istikrarli devam edemembazen 5tahil oluyor bazen 3.

Benim kilom 120 ben 53333 olarak baslamaya karar verdim hatta listemi bile yaptim yarin ne yiyebilirim diye umarim bu sefer olur.

kizlar gunaydin 1 hadtadir ayca kayanin 4333 diyetininuyguluyorum
gecen hafta
ptesi: 79,7 kg idim
bu hafta: 75 kg giden 4,7 kg:18:

ya hadi 2 kg dese odem
dicem de hepsimo odem ya kizlar cok
su iciyorum yesilcay ara da
spor ve bebegim var emziriyorum siZce
dgru
olanilirmi yoksa su mu kaybediyorim nasil anlarim su kaybettigimi:26:

Öncelikle hepinize günaydın
Canım benimmm sen 79la başlamışsın 5333 yapman lazım 4kg çok fazla ama şöyle düşün 2kg versen kalanı da ödem olabilir yine de emzirdiğin için sütü arttır derim yani 5343 falan da yapabilirsin çünkü emziren birinin iyi besin alması lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…