- Konu Sahibi BlackSwann
-
boy ve kilonuzu yazarsanız kitaptan bakıp yardıncı olabilirim.
canim banada bakarmisin boyum 168 cm kilo 79,7 kg :26:
Canım dün bakıp da cevap verememiştim akşam baktım 155-165 boy ile 55-65 kg arasında olan birisi 42323 şeklinde beslenmeliymişteşekkürler canım,bende kitap yok ama iyi bir ayça takipçisiyim. temel şeyleri biliyorum ayrıntıları bilmiyorum işte. peki lilycim ben 165 boyunda 55-56 arasıyım hedefim 53 şimdilik.ben hangi aralığa giriyorum. ben ayça kayanın kendine 3232 uyguladını okudum ve öyle yapıyorum zaten normalimde bu benim hatta meyve pek yiyemiyorum bile.3232 nin de altında yemek kilo vermeye engel olabilirmi sence. vücut belli bir kalorinin altında alınca kıtlık moduna giricem diye depolarmış ya o misal...
Canım dün bakıp da cevap verememiştim akşam baktım 155-165 boy ile 55-65 kg arasında olan birisi 42323 şeklinde beslenmeliymiş
canim
bende mi 42323 oluyorum
boy 168 cm
kilo 79,7
bir önceki sayfada yazmıştım 42323 şeklinde beslenmen lazım Ayça Kaya yöntemine görebu saate kadar paylaşımda bulunmamayışımdanda anlaşılacağı gibi sabah 56.0 geldim halbuki dün gayet normal beslendim bu gün motivem sıfır az önce sizlerin yazısına bakınca acaba benşimdi 55-56 oldumya hala 42323 ile beslendiğimden mi inemiyorum yoksa 55 e kadar tıkır tıkır indim ama uzun süredir 55.5 in altına inemedim benim elimde şuanda kitap yok benim sayımada bakabilirmisiniz arkadaşlar boyum 155 ( galiba):)kilo 55 ben kaç kaç yiyeceğim şimdi?
bir önceki sayfada yazmıştım 42323 şeklinde beslenmen lazım Ayça Kaya yöntemine göre
Canım dün bakıp da cevap verememiştim akşam baktım 155-165 boy ile 55-65 kg arasında olan birisi 42323 şeklinde beslenmeliymiş
canım kitaba göre senin 42323 (4tahıl+2et+3süt+2meyve+3yağ)gibi yemelisin.
canım çok sağol ama monnsoon da aynı bende mi aynıyım ama onun boyu ve kilosu daha farklı, nasıl oluyor bu
ayşecim bende bu gruba giriyorum ya nasıl oluyor
evet canım kitaba göre öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?