- Konu Sahibi BlackSwann
hep şu 10 günlük aradan bahsediyorumya tatil dönşüşü ayça kayaya devam hatta her zaman devam hayatıma spor ekleyeceğim inanıyorum ki yediklerimi sayrak ve sporla 50 lee hemen ulaşacağım inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol ayşecim. biliyorum ben zaten meyvelerin hep en küçüklerini seçiyorum. yazarken o kadar ayrıntıya dikkat etmiyorum, 3 dilim yedim aslında da yarım dedim....hazır çorba hiç sevmem ama annem hastaydı demiştim ya, bütün gün yatmış çok fena grip olmuş, nasıl üzüldüm anlatamam. bende tam hasta olmak üzereydim ama onu öyle görünce kendi derdimi unuttum valla((( akşam yemeği hazırlığı, ortalığı topla, bugün o ayağa kalkmasın diye gerekli işleri yapayım derken kendime yemek yapmaya fırsatım olmadı. o yüzden mecbur kaldım. çabuk çorba ya bardağa koyup üstüne su dökülenlerden...arkasında 65 kalori yazıyor zaten...dünden yeşil mercimek vardı ama onu da yemk istemedim. dedim ya baklagil yemeye korkuyorum 4 kaşık... 1 E+1 T oluyor üstelik o gözümü doyurmuyor....
dilekcik tahıllardan korkma ki tahıllar büyük bir lif kaynağı hemde gerçekten doyurucu senin dediğin gibi eğer tabakta 4 kaşık tahıl olursa insan doymuyor hatta tahıllar deyince benim aklıma ekmekle bandıra bandıra yemek gelir:) illaki ölçüyü kaçırıyor ama ben genelde tahıl yiyeceğim zaamn bol yeşillikli kaliteli bir salata yapıp 4 kaşık tahılıda susuz salatama karıştırıp öyle tüketiyorum ve gerçekten çok doyurucu oluyor hatta ben bazen nohut haşlayıp pet bardaklara koyup dondorucuda saklayarak salatama kullanıyorum
canım annene de sana da çok geçmiş olsun selalmazında dediği gibi mutlaka kurubaklagilleri tüketmeye çalış.bağırsaklar içinde çok faydalı.
çok sağol ayşecim.
bir şey dikkatimi çekti ayşe, sende sabahları hurma, kefir vs. yiyorsun. bende aynı şeyleri tüketmeye çalışıyorumda derdini anladım yani.:)))kabızlık yaşıyorsun benim gibi. kefiri kendinmi yapıyorsun. bende yaparım arada ama benim kabızlığımda işe yaramadı. zaten bir türlü de yapamıyorum ya yoğuttan ziyade hep süt gibi oluyor.
slm kızlar.
dün sizinle konuştuktan sonra bir yoğunlaştım anca duruluyorum. bir de iş gerginliği resmen patlamaya hazır bomba gibiyim. siiznle konuşarak rahatlamaya çalışıyorum, iyiki varsınız ama iyi oluyor dertleşmek...resmen herşey üstüste geliyor.sabah tartıda 4 gündür duraklayan 55.2 kiloyamı, 4 gündür wc'ye çkamamanın verdiği şişkinliğemi yoksa iş stresinie mi nasıl dayanıyım kızlar...(((
sabah uyanınca 1 çk keten tohumu ve 5 damla çörekotu yağını suya koyup içtim. kahvaltı olarak 2 dl ekmek,peynir,maydanoz yedim.
ve saat 15.00 de artık başlarım işine diyerek kaşgöz arasında 1 bardak ayran ve yarım küçük elma yedim. yemeği getirmiştim ama sinirden yemek bile istemedim..şimdi de başımın ağrısından ölüyorum. bilirmisiniz bilmem ama bende hipoglisemi var yani kan şekeri düşüklüğü ve 9.00 dan 15.00 kadar uzun süre aç kalınca böyle başım çatlıyor. birazdan bir türk kahvesi içeceğim,tabiki şekersiz... o iyi geliyor.
akşam evde dün akşam yaptığım pırasa yemeği var.1 dl ekmek, salata ve yoğurrt yiyeceğim. ama umarım kendimi kaybedip tatlı şeylere saldırmam. aslında şimdi bile açım ama can sıkıntısından hiçbişey yemek istemiyorum...
kızlar ben yarın tatile giriyorum daha doğrusu memleket havası alıp geleceğim kilo almadan geliirm inş neyse 1 hafta sonra görüşürüz geldiğimde burda olun lütfen kendinize iyi bakın dilek her işte illaki sıkıntılar var kendini yıpratma görüşürüz kızlar
sevgili dilekcik kendini bu kadar sıkma bende muhasebe müdürüyken çok stresliydim.zaten baş ağrılarımda o zamandan kaldı.bende de migren var bir tuttumu üç gün geçmiyor.neyse hayat çok güzel olumsuzlukları bir kenara bırakalım.sana da geçmiş olsun.yanlış anlama ama az yiyiyorsun gibi geliyor.belkide bağırsak sorunun ondandır.
kızlar bugün çok mutlu,huzurlu,bomba gibi uyandım neyse ki bu mutluluğumun devamı da geldi.bügün tam 81.günüm ve ben tam anlamıyla kendimde 80 günde devri alem yaptım.bu kadar dayanacağımı tahmin bile edemezken şuan zayıflamaya bile başladım.önce ki verdiğim kilolarda bu kadar heyecanlanmıyordum.çünkü bırakıp geri alıyordum .ama artık bırakmak diye bir şey yok çünkü bu benim yaşam tarzım oldu.yediklerimi hergün buradan paylaştığım gibi defterimede yazıyorum.ve bu bana farkındalık kazandırıyor.ne yediğimi daha iyi anlıyorum.aralarda kaçamak yapmıyorum.bugünkü listem ;
sabah :1 bardak kefir,2 dilim ekmek,1 kaşık lor,maydonoz (2 tahıl+1et+1süt)
ara :1 elma (2 meyve)
öğlen :4 kaşık sebze,2 kepçe çorba,yoğurt(2 tahıl+1 süt)
ikindi :1 kaşık kuru vişne,2 ceviz,10 fındık(1 meyve+2 yağ)
akşam:4 kaşık sebze,1 dilim ekmek(1 tahıl)
gece :1 bardak kefir (1 süt)
5 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+2 yağ
sıra geldi kilo bildirimime;
24,01,2014 82,6
25,01,2014 82,1gr.
ayşecim dün ayça kayanın programında dedikleri hakk. ne düşünüyorsun. bak dikkatimi çeken bazı noktalar hakk. fikrini almak istiyorum...
1- akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyin dedi hatta 18.00 yiyin ve sonrasında yemezseniz vücudunuz gençlik hormonu salgılıyor dedi.
2- kendinize acımayın, hep çok yedim diyin...az yersem metabolizmam durur vs. düşünmeyin yok böyle bir şey dedi.
yani ben bunlardan şunu anlıyorum. ölmeyecek kadar yesen bile yeterli, ara öğün istersen yapmayabilirsin....sence???