Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Bugun basladim ve cok guzel git

ti kilom 120 lerde olunca 5 3333 basladim bir aYyyyyyvgffgggediklery. Boyle gitsin bakalim ne olca
k.Yediklerimi yaziyim
Sabah 1 dil ekmek peynir domates
Oglen 2 dil ekmek kadar makarma 6 yk yogurt.
Aksam 2yk pazi 2 yk yer elmasi 4 yk makarna yogurt.
Aksamustu 1portakal 8 tuzsuz fistik
Yatmadan oncede meyva
Bu diyeti yapanlardan oneri bekliyorum cokmu.

Son düzenleme:
eeeeeeeeee hani arkadaşlar nerelerdesinizi sizde bneim gibi gr eksilmeyince yazasınız gelmiyor galiba ben genelde gr eksilmeyince yazasım gelmiyor ama genede uğrayıp okuyup geçiyorum sixzde öylesiniz galiba ama olsun burda gr eksilmeyince yazmayalım sohbet etmeyelim kuralı yokki uymadıysak rakamlara onudayazabilriz bunu yedim falan diye yazalımki topikte kopmayalım zaten kilo vermek uzun bir süreç elbet gel gitlerimiz olacak bende de bir boş vermişlik vardı e ee birde cuma günü tatile çıkacağım araya günler girecek ama kaldığım yerden tekrar başlayacağım en az 53 ü görene kadar

Iyi tatiller canim.
Geecekten topuk kalabalik olsunki daha bir direnc gelsin haydiii cikin cikin gelin:)))

günaydın kızlar. dün işler çok yoğun olduğu için giremedim. nasılsınız bakalım. yani kimsecikler yok, böyle olunca motivasyonumuz düşüyor kızlar. birbirimize destek olmalıyız. kilo versekte veremesekte girip paylaşımlarda bulunalım.

bu sıralarda kilom aynı...gitgellerde. sabah 55.2 çıktım.

dün arkadaşımla konuştum bu haftada hasta olup diyetime hiç dikkat edemedim,hergün ballı süt içtim vs... diyordu ama 15 günde 1.2 kilo vermiş şimdi 81 kilo. 3 ayda 9 kilo vermiş oluyor. gayet güzel dimi, kızın diyet listesinde 6 dilim ekmek var, 3 yumurta beyazı+1 sarısıyla yapılan omlet var(ister sabah ister akşam-haftada min.3 gün hemde) bunlar ilgimi çekti. ayça kayanın listelerine baksan arkadaşım sanırım 5333 olur belkide 4333. çünkü boyu 155 falandır. nasıl oluyor kızlar, yani biz diyetisyen listelerinden daha az yiyoruz ama onlar daha çok yiyip daha çok kilo veriyor...

bugünkü menümü de paylaşayım.

uyanınca....1 çk keten tohumu,yarım greyfurt....0.5 M,1 Y
kahvaltı.....küçük bir ekmek topuğu içinde lor peyniri, yeşillik...bu sanırım 1.5 dlm ekmek olur...1.5 T+1E
öğlen........4 kaşık yeşil mercimek,1 bardk ayran....1T+1E+1S
ikindi........yarım elma, 1 çb ayran....1S+0.5 M
akşam et hakkım bittiği için sebzeli birşeyler yemeliyim annemde hasta olmuş, onada sebze yemeği yap diyemedim. ben gidince uydurucam bişeyler yada brokoli çorbası vardı, salata ve yoğurtla onu yerim. akşamda 1 mandalina yersem günü 4232 kapatırım...

bu baklagil aslında hiç iyi olmuyor ya hem tahıl hem et hakkı aynı yemekte bitmiş oluyor üstelik 4 kaşıkla. onun yerine bir tabak sebze yesen hiç bişey sayılmıyor üstelik bana göre sebze daha doyurucu...en azından gözüm doyuyor. ayça kayayla baklagil yemeye korkar oldum valla eyvah haklarım bitiyorrrr oluyor((

selam kızlar 3 gündür bilgisayarım yoktu.yazamadım.yeni arkadaşlar var galiba herkes istediği kiloya kavuşur inşallah.bu arada bilgisayarım yoktu ama boş oturmadım.diyete devam,şuan ki kilom ;
20,01,2014 83,0
21,01,2014 82,8gr.kaldı 27,800gr. çok mu yok yok değil :)

maşallah maşallah 82 yeni bir rakam helebirde 79u görünce daha motive olursun bende uzun süredir takıldığım 55.5 den bu sabah 55.4 ü gördüm çok değil ama takılmaktan kurtuldum galiba

maşallah maşallah 82 yeni bir rakam helebirde 79u görünce daha motive olursun bende uzun süredir takıldığım 55.5 den bu sabah 55.4 ü gördüm çok değil ama takılmaktan kurtuldum galiba

valla o 83'lerden kurtulcam diye canım çıktı.ama ben daha inatçı çıktım.ve neyseki düştüm artık.senin gibi inşallah 55'leride görücem.kızımın martın sonunda doğum günü var 75'düşebilsem çok iyi olucak buarada annende sadece 1kg.mı verdi benmi yanlış okudum?

evet canımya sadece 1 kilo verdi annem gündüzü güzel atlatıyor ama akşam çayla yada akşam meyve yeme alışkanlığını abartıyor falan biraz ondan ama 1 kilo verdiğinede seviniyor

canım arkadaşının vermiş olduğu kilo normal çok da değil aslında benim kilom az olmasına rağmen ki ben çoğu zaman dikkatte edemedim evde annemler olduğu için ama eger cuma sabah 54.9 u görürsem yani 500 gr daha verebilrsem 1 ayda 3kilo vermiş olacağım hem unutmayalım ki herkesin bünyesi faklı ben bu günlerde ac tüketmediğimi fark eettim ayça hanım metobolizmayı hızlandırmak için acı tüketin diyorduben bu günlerde acı küçük biber turşusuna takdım biliyorum turşu olduğu için olumsuz bir tarafı var ama acılıyı o kadar çok seviyorum biberi kahvaltıda bile tüketmeye başladım :)

yarın sabah 55.4 ün altında çıkmam mümkün değil çünkü akşam akşma bisküvi arasında lokum yedim napayım nostalji yapmak istedim dayanamadım neyse bakalım zaten ben şöyle bir 10 günü korumayla geçirmeye çalışacağım asıl kilo vermeye 10 gün sonra tekrar balayacağım inş

günaydın kızlar bugünkü listem ;
sabah :aç karnına 1 bardak kefir,2dilim ekmek,1kaşık lor,maydanoz 2tahıl+1et+1süt
ara :1 portakal 2meyve
öğlen :4 kaşık tavuk sote,2 kaşık bulgur pilavı,yoğurt 1tahıl+1et+1süt
ikindi :2 ceviz,10 fındık 2yağ
akşam:2kepçe çorba,salata 2tahıl
gece :1 bardak kefir 1süt

5 tahıl+2 et+3 süt+2 meyve+2 yağ

günaydın kızlar..

bugünkü listem...
uyanınca....1 tk keten tohumu,yarım greyfurt....0.5 M,1 Y
kahvaltı.....küçük bir ekmek topuğu içinde lor peyniri, yeşillik.....1.5 T+1E
öğlen........1 kupa şu çabuk çorbalar var ya ondan,1 bardk ayran....1T+1S
ikindi........1 mandalina, 1 çb ayran....1S+1 M
akşam sporum var. öncesinde 1 dl.ekmek+peynir sonrasında 1 mandalina ve yoğurt yerim...1 T+1 E+1 M+1 S
böylece 4232 olur..

canım günaydın büyük meyveler elma ,portakal,greyfurt gibi 2 meyve sayılıyormuş kitapta öyle yazıyor.birde hazır çorbalar tuzlu ve kalorili olduğundan arka tarafındaki kaloriye bakılıp ekmeğin kalorisi olan 70'e bölünerek hesaplanıyormuş.bilgin olsun

sağol ayşecim. biliyorum ben zaten meyvelerin hep en küçüklerini seçiyorum. yazarken o kadar ayrıntıya dikkat etmiyorum, 3 dilim yedim aslında da yarım dedim....hazır çorba hiç sevmem ama annem hastaydı demiştim ya, bütün gün yatmış çok fena grip olmuş, nasıl üzüldüm anlatamam. bende tam hasta olmak üzereydim ama onu öyle görünce kendi derdimi unuttum valla((( akşam yemeği hazırlığı, ortalığı topla, bugün o ayağa kalkmasın diye gerekli işleri yapayım derken kendime yemek yapmaya fırsatım olmadı. o yüzden mecbur kaldım. çabuk çorba ya bardağa koyup üstüne su dökülenlerden...arkasında 65 kalori yazıyor zaten...dünden yeşil mercimek vardı ama onu da yemk istemedim. dedim ya baklagil yemeye korkuyorum 4 kaşık... 1 E+1 T oluyor üstelik o gözümü doyurmuyor....

dilekcik tahıllardan korkma ki tahıllar büyük bir lif kaynağı hemde gerçekten doyurucu senin dediğin gibi eğer tabakta 4 kaşık tahıl olursa insan doymuyor hatta tahıllar deyince benim aklıma ekmekle bandıra bandıra yemek gelir:) illaki ölçüyü kaçırıyor ama ben genelde tahıl yiyeceğim zaamn bol yeşillikli kaliteli bir salata yapıp 4 kaşık tahılıda susuz salatama karıştırıp öyle tüketiyorum ve gerçekten çok doyurucu oluyor hatta ben bazen nohut haşlayıp pet bardaklara koyup dondorucuda saklayarak salatama kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…