- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.901
Bende tekrar saymaya başlayacağım.Önceden yapmıştım ama düzenli yapamadım.Yediklerinizi neden paylaşmıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozgul0214 MinervaMcGonagall kızlarr neler yapıyorsunuz? Noldu gitmiyor mu kilolar, sesiniz çıkmamış hiç. Ben coook başka kanallardayım. Yarın ya da cuma transferim olacak, coooook garip duygular içindeyim.
Canıım hayırlı olsun bebek gelir inşallah en yakın zamanda
Ben pazar günü 59.4 kg gördüm tartıda Ama tam olarak 4-3-3-3 yapmadığım için buraya yazmadım. Konu da iyice sessizleşmiş zaten. Bir diyet günlüğü tutmaya başladım başlığa sizi de beklerim kızlar. ozgul0214 sen nerelerdesin özledim sizleri :)
Çok sevindim tatlım, olmuşsun artık bısey kalmamış.
Ben dediğim gibi diğer forumlardayım. Kilo falan hak getire.. Almadım neyse ki ama özel bişi de yapmıyorum. Bazen kaçıyor iştahım, bazen bi fil gibi oluyorum. Artık bi gelse su bebiş.. Şartlanmıyorum tabi ki, hayatta herşey var. Ben Ozgulle özelden konusuyorsunuzdur dıye düşündüm açıkcası.
Takipte olacağım günlüğünü.. Kolaylıklar gelsın, çok üzme kendini..
Çok sevindim tatlım, olmuşsun artık bısey kalmamış.
Ben dediğim gibi diğer forumlardayım. Kilo falan hak getire.. Almadım neyse ki ama özel bişi de yapmıyorum. Bazen kaçıyor iştahım, bazen bi fil gibi oluyorum. Artık bi gelse su bebiş.. Şartlanmıyorum tabi ki, hayatta herşey var. Ben Ozgulle özelden konusuyorsunuzdur dıye düşündüm açıkcası.
Takipte olacağım günlüğünü.. Kolaylıklar gelsın, çok üzme kendini..
Çok sağol canım benim :) Evet şu an önceliğin başka, bir an önce anne ol inşallah da o zaman keyifle verirsin kilolarını :) Özgülle görüşemedik foruma pek girmiyor sanırım. Sizi benim konuya etiketleyeyim de orada ne istersek konuşuruz
canım mınervacıgım aslında sık sık girip bakıyordum bişey paylaştınızmı naaaptınız diye ama sizdenden hiç ses çıkmadı bende yazacak bişey bulamadım. En son 64.5 idim bir haftadır tartılmıyorum. marta 63 ile girip martttan 60 ile çıkmaktı hedefim ama 1.5 kilo kadar aksadı. Çok özledim sizinle yazışmayı. neler yapıyorsunuz merak içindeyim. diyet günlüğü açtım dedin. Neden beni etiketlemedin çabuk etiketle sabırsızlıkla bekliyorum
Canıım ben de seni çok özledim, neler yaptın hep meraktaydım :) Etiketledim günlüğe kaç gündür yolunu gözlüyordum
canım benim desene gün sayacagız birlikte. hadi hayırlısı inşallah sağlıkla alırsın kucagına bebegini. Yapılmış olmalı transferin haber ver bizede
Merhabaa, cuma günü kavustuk binciklarla, hersey iyi gorunuyor. Dilerim sonucu da iyi olur.. sans artik.. sen nasilsin?
Hayırlı olsun hürdünyaa, çok sevindimm :)
Tatlimmm, saolasin ... bakalim bakalim, zamani gelmistir artik dilerim..
Merhabaa, cuma günü kavustuk binciklarla, hersey iyi gorunuyor. Dilerim sonucu da iyi olur.. sans artik.. sen nasilsin?
Tekrar hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah. Kaç yumurta toplandı kaçı transfer edildi.
Saol tatlim, 31 tane toplanmisti. 14 tanesi bir araya geldi. En son 8 tanesi 3.gününde dondurulmustu. Cözüldüklerinde 2 gün daha takip edildiler. En iyi ikisi transfer edildi. Kalanlari bir gün daha takip ettiler ama begenmediler gelisimlerini. Dün 9.gündü. evdetestler vardi. Du bakayim diyip bi erken gebelik testlerinden yaptim. Sonrs bi de normal yaptim. ikisinde de cikti , az oncr yine yaptim, yine cikti. Yarin kan vericem. Bi kimyassl yasafigim icin dusuk deger gormek istemiorum. Aptallastik ama ilk asama olumlu
Herşey çok yolunda gitmiş maşallah rabbim nazarlardan korusun seni. İçini rahat tut hep iyi şeyler düşün başka bişey getirme aklına. Hadi ver bakalım güzel haberleri sonuç çıkmıştır artık :)
Insallah canim benim..
ama yarın kan vericem. Biraz daha cogalsin rakam
sen nasilsin? Calisiyor muydun?
Ben bankaciyim ama 2 yil once ayrildim isten, İstanbulda artik şehir disi kalmadi ama nispeten kasaba havasinda bir ilceue tasindik huzur bulmak icin.. sanki icimize doğmuş, bu bebek meselesi icin o kadar cokkosturduk ki, isabet olmus, imkan yok bu kadar izin alamazdim... sadece bu aralar sıkıldım biraz, ne sevdigim seyleri yapmak geliyor icimden, ne de heyecanlanabiliyorum. Biliyorum zaman, sadece birazcik zaman....
Yazın beni çok duygulandırdı canım çok duygulandım gerçekten mutlu olmak ve onunla yetinebilmek varolana şükretmek .Ben yanlış görmüşüm dün yazdın bugün tahlil yaptıracaksın sandım çok pardon. Eskiden çalışırdım bende 2 yıl önce işimi bıraktım kendi işimdi ama herşey o kadar zorlaştı ki psikolojim bozulmaya başladı agresif bir insan olmaya başladım artık hiç tahammülüm kalmamıştı. Üstüne bebek mevzularıda baş gösterince artık işin içinden çıkılmaz bir hale gelince pes ettim ve topladım tası taragı indirdim kepenkleri. Aslında başka bir iş düşündüm ama acele etmeme kararı aldım. Evimizi değiştirdik uzun bir tatile çıktık eşimle başbaşa. Herkesten herşeyden uzak atladık arabamıza gidebildiğimiz yere kadar gittik. konuştuk aglaştık sarıldık kucaklaştık ve sonunda sadece sevgimize sarıldık. Birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi bunun herşeyden daha güçlü ve önemli oldugunu bir kez daha anladık bu yüzden kendimizi yıpratmama kararı aldık. Birlikte yaşlanmak istiyoruz madem o zaman ihtiyarlıkta kımıldayamayacagımız günlerde konuşmak için gençken anı biriktirmeye karar verdik. Her fırsatı değerlendirdik. Bu arada ben evimin huzur verici ortamından ayrılıp tekrar iş hayatının verdiği o keşmekeşlige tekrar dönmeye cesaret edemedim. İlk zamanlar o kadar çok agladım ki o kadar çok kahroldum ki başta eşim ailem ve arkadaşlarımın desteğiyle toparlandım ara sıra aklıma gelip hüzünlensemde eşimin yüzüne bakınca elimde ne kadar değerli bişi oldugunu anlayıp gülümsüyorum. Çok şükür moralimde keyfimde yerinde Rabbim sevdiklerime saglıklı uzun ömürler versin yanımda olsunlar yeter. Başka bişey istemiyorum. Çok severek aşık olarak evlenen bir arkadaşım eşine tapardı adeta öyle büyük zorluklar yaşadılar ki. Çok tatlı bir çocukları vardı ama eşi bi anda bıraktı gitti evli başka bir kadınla. Öylece bir anda yüzüstü bıraktı gitti. O arkadaşım bana dediki ağlama krizlerimin birinde: Keşke mutlu bir evliliğim olsaydı beni seven bana sahip çıkan, rahatça yaslanabileceğim bir omuz da çocugum olmasaydı. Allah uzun ömür versin ama birkaç yıl sonra okul iş evlilik derken beni bırakıp gidecek ve ben yapayalnış kalacagım. Gerçi daha 35 yaşında tekrar evlenebilir ama ikna olmuyor aynı şeyleri bir daha yaşayamam ben diyor. Herkesin başına gelecek diye bişi yok tabii. Evli mutlu çocuklu olanlar yok mu var elbette bu çok uç bir örnek. Düşünüyorum bazen hangisi daha kötü acaba. Yalnız ve mutsuz bir anne olarak bir çocuk yetiştirmeye çalışmak mı, çocuksuz ama mutlu bir evlilik sürdürmekmi. Bunların hepsine sahip olanlar varmı belki var belki yok bunların hiçbirinin cevabı bende yok. Benim tek bildiğim şu Rabbim beni anne olmak için uygun görmedi. Kimbilir belki benden iyi bir anne olmazdı. Çok sorguladım bu benim kaderimse eşimin ne suçu vardı. Ama işte hayat böyle bişey bazılarını umdurur bazılarını güldürür. Demekki rabbim bizi eşimle birbirimize yazark böyle uygun gördü. Kadere razı olmaktan başka çarem varmı yok ben de boyun egdim kaderime ve bununla mutlu olmayı ögrendik. Bizim sınavımız bu eşimle benim sadece benim değil. Bizde isyan etmeden başbaşa verip hayaller kurup sonra bunları gerçekleştirmek için harcayacagız kalan ömrümüzü. Telaş etmeden hırs yapmadan. Bize biçilen hayat bu bizde sldık kabul ettik teşekkür ettik. Rabbimin bildiği bişey var. Hiçbirşey tesadüf değil. Her anın tadını çıkar giden gün geri gelmiyor. Ve hayat çok kısa tadını çıkarmaya bak. Sen istediğin kadar dertlen tasalan böyle yapınca düzelmiyoki.