- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.861
Özgül merhaba,
yazdiklarini hem hüzünle hem gülümseyerek okudum. Ve icimden " hadi birakalim yazismayi da gel bi kahve icip sohbet edelim" demek geldi. Bu konuda da sadece, iki negatifi olan ve önümüzdeki günlerde 3.denemesini yapacak bi tüp bebekci oldugumu soyleyecegim ben de..
yanlis anlamazsan, hic mi yolu yok? Artik donörlerle de mumkun biliyorsun. Sart degil elbette ama imkansiz olmadigini goruyorum, hos ben mucizelere de inanirim ya..
Beni de çağırın kahveyee
Minervacim sana katiliyorum, kesinlikle evlenmek zorunda diilsin. Ama katilmadigim konu, sayet dogru insan cikarsa karsina hayatin paylasinca tadindan yenmedigi.. tabi bu tamamen sans.. ha bi de buyuk.konusmamak.lazim
Ben de senin yaslarinda benzer seyleri soyluyordum. Aalina bakarsan capkin da bi kizdim, ne getek var diyordum. Sonra bi carpilmisim, hic anlamadim. 6 ay sonra evliydik. Yani tamamen akisina birakmistim, sansim yaver gitti. Sonra nikah isi bana ters geliyordu ama nikahsiz yasamayi ailem ve cevrem uygun gormeyecegi icin, esime gel gizlice bosanalim, bizi bir arada tutan sey imzamiz olmamali gibi cocukca laflar ettim. Imzanin teferruat oldugunu zamanla anladim zaten. Ben gayet özgür bi kizdim, asik.oldugum adamin adi da Özgür cikti
Neyse, kocaman bir ask diliyorum sana, ismi onemli diil.
sen calisiyor musun, okuyor musun? Neler yapiyorsun?
Çok teşekkür ederim canım :) Ben de sana katılıyorum, "o" kişiyi bulduktan sonra ben de isterim hayatımı paylaşmak. Ama toplumumuzun bu konudaki görüşü "oku, işe gir, e yaşın geldi hadi evlen" şeklinde. Bir de ben ilk torunum, mürüvvet görme isteği had safhada :) Devamlı "birini bul, şununla tanıştıralım seni" baskısı var. Bu konuda oldukça bunalmış haldeyim ne yalan söyleyeyim. Aşka inanıyorum, bir gün beni de bulursa neden olmasın diyorum o ayrı :)
Hikayene bayıldım, maşallah nazar değmesin. Mutluluğunuz en kısa sürede bir bebekle taçlanır umarım
Çok sağol canım benim :) Bu dönem mezun oldum, iş ile beraber aşk da gelir belki. Şimdilik evde beklemedeyim. Sen kaç yaşındasın, çalışıyor musun?