- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.841
Arkadaşlar Ayça Kaya'yı dinleyerek ve tavsiyelerine uyarak başladığım yolda çok kilo verdim ama son kalanlarımla sıkıntıdayım bana 4232 uyuyor ama çok çabuk bitiyor çok uymasamda yapmaya çalışıyorum ama ona çok şey borçlu olduğüumu hissediyorum 30 kg verdim farkındalığım arttı hayatım boyunca uygulanabilir gerçi yazmak biraz beni yoruyor ama uzun zamandırda yazıyorum yaklaşık 3 yıldırda yazıyorum devam etmek istiyorum sizlerle belki gaza gelirde uyabilirim
Maşallah maşallah ne mutlu sana :) 30 kilo süper bir aşama, tebrik ederim. Tabii vücut diyete alışınca ve fazlalık olarak az kilo kalınca vermek zorlaşıyor. Zaten o sebepten yiyeceğimiz miktar da azalıyor. Aynı sıkıntıdan ben de muzdaribim, özellikle et çok az geliyor bana. Hele balık pişirdiğimizde ya da mangal yaktığımızda. Ama o günlerde de ek olarak sebze yemeği yemiyorum, meyve yemiyorum. Kalori sayıyorum ve 1000 kalori civarında tutmaya çalışıyorum. Çünkü diyetten bıkmamam lazım, sevdiğim şeylerden çok feragat edersem severek yapamam. Kimi günler sebze yemeği olur evde sadece onu yersin, kimi günlerde de et pişer ızgaraysa yağsızsa doyana kadar yenir bence sıkıntı olmamalı. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum :)
Ben de buraya yazmanın çok faydasını gördüm. Aynı yolda olduğun kişilerle fikir alışverişi yapmak çok motive ediyor. Hele kilo verdikçe paylaşmak. Pazar sabahları tartılıyorum ve buraya yazmak için sabırsızlanıyorum :)