Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Arkadaşlar, kilonuz ve boyunuza göre kaca kac uyguluyorsunuz, bir formülü mü var?

Rica ederim canım benim :) Yulaf ezmesini tatlandırmak iyi oluyor ya, hem daha besleyici hem de yemesi daha zevkli olur.
Ben dün gece 2 mil leslie yaptım hoşuma gitti ama bakalım sıkıldığım ana kadar devam edeyim diyorum :)

Arkadaşlar, kilonuz ve boyunuza göre kaca kac uyguluyorsunuz, bir formülü mü var?

Ben de kitap yok arkadaşlar ama internetten bulmuştum hangi aralıklara hangi sayıların denk düştüğünü.

Sizin için araştırdım buldum, bu son sayfada da bulunsun ilgilenen arkadaşlar faydalansın :)

Boyunuz 155-165 cm, kilonuz 80-85 kilo aralığındaysa veya boyunuz 165-180 cm, kilonuz 85-100 kilo aralığındaysa günlük tüketmeniz gereken:5 TAHIL 3 ET 3 SÜT 3 MEYVE 3 YAĞ hakki vardır.

Boyunuz 150-165 cm, kilonuz 110-130 kilo aralığındaysa veya boyunuz 165-180 cm, kilonuz 130-150 kilo aralığındaysa günlük tüketmeniz gereken:6 TAHIL 4 ET 4 SÜT 4 MEYVE 3 YAĞ hakki vardır.

Boyunuz 150-165 cm, kilonuz 55 -65 kilo aralığındaysa veya boyunuz 165-180 cm, kilonuz 65-80 kilo aralığındaysa günlük tüketmeniz gereken:4 TAHIL 2 ET 3 SÜT 2 MEYVE 3 YAĞ hakki vardır.

Kendimi tembel öğrenci gibi hissettim.
Bende kitabi var, gecen yil okumuştum. Ama direk bir formülü mü var diye merak etmistim. Cok tsk.ederim arkadasim. Asagi yukari sonuncuya dahil olurum, bire bir uymasa da

bence kilonuzu ve boyununuzu yazın kitabı olan arkadaşlar yardımcı olurlar... benim kitabım yok intden buldum siz yazın sizinkinede bakmaya çalışıyım....

Teşekkür ederim.
Bu arada diyet isini beceremesem de, pilatesin cok faydasini gordum. Epeyce daraliyorsun, ben salona gidiorum. Haftalik iki saatten 16 saatte belim 5 cm incelmisti. Digerleri de orantili olarak inceldi ama bir talihsizlik yasadim. Ara vermek zorunda kaldim. Bugun bslayacagim tekrar.

Kendimi tembel öğrenci gibi hissettim.
Bende kitabi var, gecen yil okumuştum. Ama direk bir formülü mü var diye merak etmistim. Cok tsk.ederim arkadasim. Asagi yukari sonuncuya dahil olurum, bire bir uymasa da

Rica ederim canım :) Estağfurullah tembellikle alakası yok, ben daha önce araştırdığım için kolay oldu şimdi siteyi bulmam. Hem evdeyim başka işim de yok, vakit ayırabiliyorum :)

Ya bana et hakkı çok az geliyor hiç uyamıyorum 2 ete Bugün sabah peynir yedim yumurta bile yemedim. Akşam ızgara tavuk yiyeceğim ama ölçtüm 80 gram, iki ölçü oluyor. Yarısıyla doymam ki. Hele balık oldu mu hiç dayanamıyorum yiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim buna arkadaşlar? Yıllardır ızgara tavuk balık diyete çok uygun besinler diye kanıksamışım, şimdi kısıtlama yapmak çok zor geliyor

canım yanına şöyle bol salata yap birde süt hakkından ayran iç doyarsın bence...

ne güzel ya tebrik ederim sizi birde ben başlasam platese süper olur ama tembelim çok tembel....

Digerlerinden bi tane azalt uyamadiginda, +-1 yapabiliyorsun. Yag ya da meyva azaltilabilir sanirim.
kac yasindaydin? Tanisma amacli soruyorum. Ben 33.

ne güzel ya tebrik ederim sizi birde ben başlasam platese süper olur ama tembelim çok tembel....

Spor icin derler ki,
Bir baslarsan ve bir sure azmedersen, zaten istersin ve dewami gelir. Benim hayatimda hep oldu spor ama yemeyi kontrol edemedigim icin.fit bi tombisim 1.60 boy 73 kiloyum. Sen?

Digerlerinden bi tane azalt uyamadiginda, +-1 yapabiliyorsun. Yag ya da meyva azaltilabilir sanirim.
kac yasindaydin? Tanisma amacli soruyorum. Ben 33.

24 yaşındayım canım, bekarım :) 160 boyundayım ben de. Hep 60 kg civarındaydım ama son 1,5 senedir psikolojim kötüydü ve devamlı kilo aldım, 72 kiloya kadar çıktım. Dün sabah 61,3 kiloydum, 8 haftanın sonunda geldiğim nokta bu :) Umarım hep beraber fit olacağız yaza kadar

Yemekler haricinde çok yağ yememeye çalışıyorum, en fazla kahvaltıda zeytin. Meyve yemeyeyim bari bugün. Çok teşekkür ederim :)

Iki ayda 10 kilodan fazla demektir ki.bu da harika.. tebrik ederim, ayakta alkisliyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…