- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.661
Etimek benimde vazhecilmezim
Ekmekli kahvaltı yapcaksam bu etimek oluyor genelde ,
Ben de 5 haftadır ağzıma etimekten başka ekmek türü bir şey sürmedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etimek benimde vazhecilmezim
Ekmekli kahvaltı yapcaksam bu etimek oluyor genelde ,
Maşallah harikasın24 aralık 57.9
25 aralık 57.6
26 aralık 57.2
27 aralık 57.0
28 aralık 57.1
29 aralık 57.1
30 aralık 56.9
31aralık 57.0
01 ocak 56.9
02 ocak 56.4
03 ocak 56.2
04 ocak 55.8
Tebrikler canim harika ilerliyorsun regl bitince daha cok gider ...Merhaba kızlar, bu sabah diyette bir haftayı tamamlamış olarak tartıldım ve 64.0 geldim Ama hala regl olamadım, iki gün geciktim. Reglim bitince daha da hafifleyeceğimi düşünüyorum :)
Bugün yediklerimi yazayım;
Kahvaltı
- 3 etimek (1,5 tahıl)
- Bir kibrit kutusu peynir ( 1 et)
- 5 zeytin ( 1 yağ)
- Bir çay kaşığı reçel ( 1 meyve saydım)
Akşam yemeği
- Garnitürlü tavuk yemeği (1 et&2 tahıl)
- 4 kaşık pırasa yemeği
- Bir kase brokoli
- Bir bardak yoğurt (1 süt)
Belki bir portakal daha yerim ve günü kapatırım. Haberlerinizi bekliyorum
bende senin yazılarınla çok motive oldum nasıl enerjik ve azimliymişsin hadi yeniden başlayalım birlikteslm arkadaşlar ben geçen sene uzun süre bu sayfada paylaşımda bulunmuştum az önce şöyle bir eski yazdıklarımı okuyayayım dedimde ne güzel kilo vermişim ben burda şimdi gene motiveye ihtiyacım var resmen kendi yazılarımdan gaza geldim şu anda gene 60 lardayım geçen sene burdaki paylaşımlarımda en son 53.7 leri bile görmüşüm ben bile unutmuşum :) hepinize kolay gelsin
Tebrikler canim harika ilerliyorsun regl bitince daha cok gider ...
Menun de cok guzel afiyet olsun .
Ben dun aksam gec saatte kizimin beslenmesine borek yapmistim ondan yedim dayanamayip ama midem kabul etmedi bi bas agrisi mide bulantisi cok kotuydum esim nane limon kaynatti fln neyse sonra cikarttim rahatladim cok sukur ...demekki bi haftada saglikli beslenmeye alismis vucut o saatte yemegi kabul etmedi olumlu yonunden dusunelim guzel seyler olsun....
Ama bu sabah tartildim yine dayanamadim 76.600 ciktim ...istahimda hic yok ...
Kahvaltimi 13.00 de yaptim yani bugun iki ogun olucak galiba
Cok tesekkur ederim minervacimMerhaba nehircim, çok geçmiş olsun. Ama zararlı yiyecekleri vücudun kabul etmemesi çok güzel bir gelişme :) Benim canım da brokoli, haşlanmış tavuk falan çeker oldu çok seviniyorum :) Eskiden o kadar abur cubur yerdim ki.
Cumartesiden beri 800 gr kayıp harika! Tebrik ederim canım, böyle devam edersek yaza süper fit gireceğiz hadi bakalım
Akşama tüm gün yediklerimi de yazacağım, görüşmek üzere
Cok tesekkur ederim minervacim
Insallah sabirla devam edicez yaza kadar fazlaliklarimizi atalim ustumuzden
Kusursuz bi menu canim harikasinBugün yediklerimi yazayım;
Kahvaltı
- Bir bardak süt (1 s)
- Üç etimek (1,5 t)
- Bir kibrit kutusu peynir (1 e)
Öğle
- Bir portakal (1 m)
- Bir avuç leblebi (0,5 t)
Akşam
- Dört kaşık pırasa yemeği
- Dört kaşık pirinçli ıspanak yemeği (1 t)
- Bir bardak yoğurt (1 s)
- Bir piliç köfte (1 e)
- Yağsız salata
3 tahıl, 2 et, 2 süt ve 1 meyve ile günü tamamladım :)
Bugün yediklerimi yazayım;
Kahvaltı
- Bir bardak süt (1 s)
- Üç etimek (1,5 t)
- Bir kibrit kutusu peynir (1 e)
Öğle
- Bir portakal (1 m)
- Bir avuç leblebi (0,5 t)
Akşam
- Dört kaşık pırasa yemeği
- Dört kaşık pirinçli ıspanak yemeği (1 t)
- Bir bardak yoğurt (1 s)
- Bir piliç köfte (1 e)
- Yağsız salata
3 tahıl, 2 et, 2 süt ve 1 meyve ile günü tamamladım :)
Kusursuz bi menu canim harikasin
merhaba minerva
ben yeniyim buralarda 2 gündür en baştan yazıları okumaya çalışıyorum. Yaşadıgım şehirde Ayça kayanın kitabını bulamadım malesef hiçbiryerde yok hala araştırıyorum. Elimde kitap olmadıgı için sormak istedim. Şimdi pirinçli ıspanagı 1 tahıl olarak yazmanın sebebi içindeki pirinçten dolayımı. yani pırasa taze fasulye gibi sebzeleri bi kategoriye almıyoruz gibi algıladım ama yanlışmı düşünüyorum acaba
Minervacıgım teşekkür ederim cevap verdiğin için. Sevgili doktorumuz Ayça Kaya hanımefendi daha erken davrandı. Cevap bulamayınca ona sordum sağolsun cevap yazmış. İçinde pirinç mercimek un patates olan herşey tahıla giriyomuş. Boş sebzeyse saymaya gerek yokmuş.
Rica ederim canım, merakını giderebilmene sevindim :) Ayça Hanıma nasıl ulaştın acaba? Ben de bezelyeyi soracaktım bir bilene, kendisine danışayım. Önemseyip de cevap vermesi çok hoş değil mi yaa :)
Ben ona instagramdan sordum sağolsun cevapladı hemen. Evet gerçekten çok hoş bi hareket. Bezelye hakkında soran başka birine şu cevabı vermişti işine yararmı bilmem ama: patates mısır ve bezelye 4 yemek kaşıgı 1 tahıl olarak sayılır demişti bende not almıştım.
Ve hatta: Kurufasulye,barbunya,mercimek, nohut ta 4 kaşıgı 1 tahıl 1 et olarak sayılr demiş. Bende not almışım. sen biliyosundur muhakkak ama benim gibi yeni acemiler olabilir belki onların işine yarar diye yazayım dedim. sevgiler..
Ha bide unutmadan bezelye tahıl grubuna girdigi için kesinlikle ekmek yemeyın diye yazmış
Hosgeldin canim :))Ben ona instagramdan sordum sağolsun cevapladı hemen. Evet gerçekten çok hoş bi hareket. Bezelye hakkında soran başka birine şu cevabı vermişti işine yararmı bilmem ama: patates mısır ve bezelye 4 yemek kaşıgı 1 tahıl olarak sayılır demişti bende not almıştım.
Ve hatta: Kurufasulye,barbunya,mercimek, nohut ta 4 kaşıgı 1 tahıl 1 et olarak sayılr demiş. Bende not almışım. sen biliyosundur muhakkak ama benim gibi yeni acemiler olabilir belki onların işine yarar diye yazayım dedim. sevgiler..