• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Cok guzel ifade etmissin kendini canim benim:KK19::KK200: hic sıkılmadan okudum istedigin zaman yaz icini dok olurmu oyle sey bizlerin yazdiklariyla motive olan bircok insan vardir eminim ki:KK66: ilk gunlerde bende defterden bakiyodum simdi alistim defter tutmak iyi bi fikir ...iyiki varsiniz kizlar zayiflamak sabir isi ve zor bi surec buraya yazmak motive ediyo insani ...insallah kalici kilolar veiriz hepimiz canlar:KK5:

Benim kilo fazla oldugu icin herhalde ama her hafta boyle gitmez

Yok güzelim ilk başlar için de çok iyi kilo kaybı, yazın 72 kiloydum bu kiloya inene kadar neler çektim gram gram gitti bazen :) Motivasyonumuzu kaybetmeyelim gerisi gelir :21:

kızlar Ayça kayanın kalsiyum diyeti nedir bilen var mı acaba.
Merhaba ozgul cum:KK54:

Bi gun once cok kaciranlar icin ertesi gun diyeti olarak 2 gun ust uste yapiliyo
Sut ve yogurt agirlikli bi diyet

Sabah 1 bardak sutle yulaf ezmesi
Oglen sebze yogurt 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sutle kahve meyve
Aksam ,oglenle ayni
Ara 1 bardak sut

Ayca kayanin web sitesinde detayli listesi var canim:KK25:

İyi günler kızlaar, yarın tartı günüm heyecanla bekliyorum bakalım :)

Gunaydin kizlar :KK68: bugun tart gunum cok sukur yine eksideyim:nazar:

Gecen hafta 77.400
Bu hafta 76.200
Fark 1.200:nazar:

Çok güzel gidiyorsun nehircim maşallah :KK28:

ozgul0214 ozgul0214 sen nasılsın canım, nasıl gidiyor?

Kizlar bende sizinle saymaya baslayim tekrardan , sayenizde sayfa aktiflesti kilo verebiliyorsunuz tebrikler

Teşekkürler masumm, hoşgeldin :) Paylaştıkça artıyor azmimiz. Sen de aramıza katıl daha çok motive olalım :)

Yılbaşından beri görmediğim arkadaşlarım vardı, dün görüştüğümüzde şok oldular :21: Nasıl zayıfladığımı sorup durdular bir hoşuma gitti ki kızlar:KK48: :nazar:

Kizlar bende sizinle saymaya baslayim tekrardan , sayenizde sayfa aktiflesti kilo verebiliyorsunuz tebrikler
Hosgeldin masumcum :)) saymak cok etkili gercekten neyi nekadar yediginin farkina variyo insan sende katil bize birlikte azmedip verelim kalici olarak kurtulalim kilolardan :))

Benim et hakkım çabuk bitiyor ama kızlar ,:( sabah bir yumurta bir peynir yesem bitti işte 4233 benimki

Teşekkürler masumm, hoşgeldin :) Paylaştıkça artıyor azmimiz. Sen de aramıza katıl daha çok motive olalım :)

Yılbaşından beri görmediğim arkadaşlarım vardı, dün görüştüğümüzde şok oldular :21: Nasıl zayıfladığımı sorup durdular bir hoşuma gitti ki kızlar:KK48: :nazar:
Nasil bi mutluluk dimi canim , bu mutluluk hic tatlida cikolatada yok iste:KK9: cok sevindim senin adina daha neki bu bi baslangic 55 e kadar yolu var :KK55::KK55::KK55:

Cnm benim iş yerinde yemek çıkıyor
Pilav makarna yemiyorum çorba, ana yemek ve yanında salata yoğurt ne varsa yiyorum , ekmek hiç yemiyorum hafta bir gün izin veriyorum kendime ekmeğe vulastinmi birakamiyorum çünkü :(

Sabah bir yumurta yeşillik ceviz peynir daha tok tutuyor beni

Pilav makarna yemiyorum çorba, ana yemek ve yanında salata yoğurt ne varsa yiyorum , ekmek hiç yemiyorum hafta bir gün izin veriyorum kendime ekmeğe vulastinmi birakamiyorum çünkü :KK43:

Ohhh miss gayet doyurucu bi kahvalti canim cook guzel yapiyosun , bende pazar gunleri odul yapicam artik diyetten skilmamak icin:))

Tesekkur ederim canim yaa cok mutluyum insallah boyle gider hep kilolar:KK73:
Insallah sende guzel sonuc alirsin canimHoppa

Nasil bi mutluluk dimi canim , bu mutluluk hic tatlida cikolatada yok iste:KK9: cok sevindim senin adina daha neki bu bi baslangic 55 e kadar yolu var :KK55::KK55::KK55:

Hep mutlu olalım canım yaa fit olalım inşallah geri kalan ömrümüzde :KK49:

Aynen hiçbir yemek gözümde değil sadece tartıdaki kayıpları düşünüyorum canım :KK49: Böyle giderse bahara istediğimiz kilodayız :KK5:

Pilav makarna yemiyorum çorba, ana yemek ve yanında salata yoğurt ne varsa yiyorum , ekmek hiç yemiyorum hafta bir gün izin veriyorum kendime ekmeğe vulastinmi birakamiyorum çünkü :KK43:

Domates salatalık yesen kahvaltıda masumm, o da bayağı tok tutar insanı

Kizlar hergun bu hareketleri yapicam 15 dk suruyo ustunede 2 mil leslie baslangic icin yetetli bence sizce nasill

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-23-19-43-00.png
    Screenshot_2016-01-23-19-43-00.png
    234,2 KB · Görüntüleme: 114
Back