- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.481
tesekkur ederım canım amınBu ara verdiğin kilo takdire şayan Darısı başımıza =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederım canım amınBu ara verdiğin kilo takdire şayan Darısı başımıza =)
1.55 boyun kilom 58.2canım senın boyun kac
canım senın boyun kac
Canim boyuna gore kilon fazla hedef kilon kac canim?1.55 boyun kilom 58.2
Boyum 1.55,kilom 58.2 ,yaş 39 :) Tavuk suyu çorbayı nasıl yapıyorsun?
Canim neden boyle olduBenim durumum vahim
Gün boyu bir şey yemediğim için akşam saatlerinde yemeğe saldırmak diye benimkisine deniyor sanırım :/
2 krep / 2tahıl
2 orta boy kıymalı biber dolması /2 tahıl- 2 et
4 kaşık kadar zeytinyağlı pırasa / 1 tahıl
1 tabak mercimek çorbası /1 tahıl
1 dilim ekmek/ 1 tahıl
Ara; bir küçük halley / 2 tahıl
1 büyük bardak bitki çayı
9 tahıl- 2 et yanlış hesaplamadıysam sonuç budur.. Bugün hiç tahıl almazsam dengelemiş olurum
Bugun dengelersin canim tahili 3 e indirip sut grubunu artirmayi tavsiye edrrim yogurt ozellikle tok tutuyo:)))Sabah
Sütlü kahve 0.5 tahıl,1 süt
Öğle
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
domates
salatalık
çay 3 bardak 2.5 tahıl,1 et,1 yağ
Ara
Yoğurt
Ananas
Fındık 1 süt,1 meyve,1 yağ
Akşam
Patatesli,nohutlu tavuk
salata
1 kaşık pilav 2.5 tahıl,1 et,1 yağ
5.5 tahıl,2 et,2 süt,1 meyve,3 yağ
Tahıl yine aldı başını gitti Bugün dengeleyeceğim inşallah.
Bu arada benimde boyum 1.65 yasim 3 5 :) 14 yillik evliyim 10 bucuk yasinda kizim 2 yasinda da oglum var:)))))))
Tesekkur ederım canım güzel dıleklerın ıcın evet cok benzer yonlerımız varmış senınle rabbım sanada huzur ve mutluluk nasıp etsın aılenle bırlıkte :) maşallah sen kızınıda oğlunuda buyutmussun oglusum bıraz yaramaz bazen cok bunalıyorum ama evlat yetıstırmek kolay degıl suan 2 sene sonrasını hayal edıp rahatlatıyorum kendımıNehir Allah huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin sana ve ailene =) Ben de 15 yıllk evliyim 14 yaşında kızım 5 yaşında oğlum var (= Kilomuz hariç yaş ve boyumuz da aynı sayılır..
oruç borçlarımı bitirmeye çalışıyorum. bu yüzden 2 gündür niyetliyim :/ hafta sonu evde çocuklarla olduğumdan oruç tutmamayı düşünüyorum.. bir de normal günüme bakayım neler yapıyormuşum :'(
Benim durumum vahim
Gün boyu bir şey yemediğim için akşam saatlerinde yemeğe saldırmak diye benimkisine deniyor sanırım :/
2 krep / 2tahıl
2 orta boy kıymalı biber dolması /2 tahıl- 2 et
4 kaşık kadar zeytinyağlı pırasa / 1 tahıl
1 tabak mercimek çorbası /1 tahıl
1 dilim ekmek/ 1 tahıl
Ara; bir küçük halley / 2 tahıl
1 büyük bardak bitki çayı
9 tahıl- 2 et yanlış hesaplamadıysam sonuç budur.. Bugün hiç tahıl almazsam dengelemiş olurum
Canim boyuna gore kilon fazla hedef kilon kac canim?
Tavuk suyu corbasi tarifi
Malzemeler
Yarim tavuk gogusu
1 yumurta sarisi
3 kasik yogurt
1 tatli kasigi tam bugday unu veya misir unu
Yag yok
Kekik
Pul biber
Sumak
Nane
Tuz
Yapilisi:tavuk gogusunu bir miktar suda hasladim tavuklari ayri bir jaba alip didikledim.ayri bi kapta yumurta sarisi yogurt ve unu cirptim tavuk suyuna ilave ettim istege gore baharat cesilerini de ekledim en son dittigim tavuklari koyup biraz daha kaynattim harika oldu
Bu arada benimde boyum 1.65 yasim 3 5 :) 14 yillik evliyim 10 bucuk yasinda kizim 2 yasinda da oglum var:)))))))
Nehir Allah huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin sana ve ailene =) Ben de 15 yıllk evliyim 14 yaşında kızım 5 yaşında oğlum var (= Kilomuz hariç yaş ve boyumuz da aynı sayılır..
oruç borçlarımı bitirmeye çalışıyorum. bu yüzden 2 gündür niyetliyim :/ hafta sonu evde çocuklarla olduğumdan oruç tutmamayı düşünüyorum.. bir de normal günüme bakayım neler yapıyormuşum :'(
Gelsene tekrar aramıza bekleriz :)slm arkadaşlar ben geçen sene uzun süre bu sayfada paylaşımda bulunmuştum az önce şöyle bir eski yazdıklarımı okuyayayım dedimde ne güzel kilo vermişim ben burda şimdi gene motiveye ihtiyacım var resmen kendi yazılarımdan gaza geldim şu anda gene 60 lardayım geçen sene burdaki paylaşımlarımda en son 53.7 leri bile görmüşüm ben bile unutmuşum :) hepinize kolay gelsin
Hosgeldin canim gecen sene ayse1 D dilekcik ve senin yazilariniz sohbetleriniz beni cok motive ediyordu ve bu sayede kk ya uye olmustum canim yine yaz buraya da topik herkese acik beklerizslm arkadaşlar ben geçen sene uzun süre bu sayfada paylaşımda bulunmuştum az önce şöyle bir eski yazdıklarımı okuyayayım dedimde ne güzel kilo vermişim ben burda şimdi gene motiveye ihtiyacım var resmen kendi yazılarımdan gaza geldim şu anda gene 60 lardayım geçen sene burdaki paylaşımlarımda en son 53.7 leri bile görmüşüm ben bile unutmuşum :) hepinize kolay gelsin
Afiyet olsun canim menun gayet iyiSabah
Sütlü kahve. 1 süt,1 tahıl
Öğle
1 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
Zeytin
3 çay. 2 et,2.5 tahıl,1 yağ
Ara
Yoğurt
Fındık
Ananas. 1 süt,1 meyve,1 yağ