• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Gunaydin kizlar bugun ilk gunum haydi bismillah
Kilom 87
Baslama trh:12.04.2014
Ilk hedef trh:05.06.2014
Hedef kilo:79 insallah olur

BUgun sabah: saat 8.00
2dilim ekmek
1Haslama yumurta
Dilim peynir
2Adet zeytin
Ym kas domates sosu yedim
Arada : 5adet cilek 1bardak sutlu turk kahvesi ve 2adet eti form yiyecegim
Oglen ve aksam daha dusunmedim ama sebze salata yogurt 1dilim ekmekle yerim insallah

Selam kizzlaaarrr:)))) ben geldim
Gecen sene 12.04 2014 ..87.0 kilo ile basladigim yolculuguma
07.04.2015..70 kilo ile devam ediyorum
Bol kacamak yaparak bi senede 17 kilo verdim geriye 12 kilom kaldi gel 58 gel :))) 38 beden olayim oda yeter bana:)))

Selam kizzlaaarrr:)))) ben geldim
Gecen sene 12.04 2014 ..87.0 kilo ile basladigim yolculuguma
07.04.2015..70 kilo ile devam ediyorum
Bol kacamak yaparak bi senede 17 kilo verdim geriye 12 kilom kaldi gel 58 gel :))) 38 beden olayim oda yeter bana:)))

Bravo güzel kilo vermişsin.Seni takip ediyordum.Bir ara bende buradaydım kısa sürdü.56 kiloda 58.5 kiloya çıktım.Bugün başlayacaktım ama olmadı.Günlük listelerimi yapıp yarın başlıyorum inşallah.

Bravo güzel kilo vermişsin.Seni takip ediyordum.Bir ara bende buradaydım kısa sürdü.56 kiloda 58.5 kiloya çıktım.Bugün başlayacaktım ama olmadı.Günlük listelerimi yapıp yarın başlıyorum inşallah.
Cok tesekkur ederim canim insallah devamida gelir gec olsun guc olmasin biraz uzadi kilo verme surecim ama ben hizli kilo verme taraftari degilim o yuzden arada hep kacamak yaparak yiuecekleri ozlemeden yiyerek verdim hep :)))
Su an senin kilon benim hedef kilom insallah sende hedefine ulasirsin tatlim:KK49:

Gunaydin kizlaarr:))
08.04.2015 ...70.4 kg:nazar:
29.04.2015 ...66.4 kg hedefim

3 haftada 4 kg. Hedef koydum kendime her zamanki gibi hedef koymazsam olmaz :KK49:
Artik burada da yazicam hadi kizlar bahar geldi yaz kapida gitsin kilolar :KK24:

Cok tesekkur ederim canim insallah devamida gelir gec olsun guc olmasin biraz uzadi kilo verme surecim ama ben hizli kilo verme taraftari degilim o yuzden arada hep kacamak yaparak yiuecekleri ozlemeden yiyerek verdim hep :)))
Su an senin kilon benim hedef kilom insallah sende hedefine ulasirsin tatlim:KK49:

Benim boyum kısa ve kas oranım az olduğunu düşünüyorum.Çünkü benim boyum ve kilomdan daha fazla olan bazı kişiler benden daha zayıf görünüyor.

SABAH

Sütlü kahve. 1 süt 1 tahıl

1 muz. 1 meyve

ÖĞLE

Bir dilim ekmek

Bir dilim peynir

Domates,salatalık

Zeytin

Çay 3 bardak. 2.5 tahıl,1 et,2 yağ

ARA

Yoğurt

Fındık

Ananas

Yulaf 1 tahıl,1 Süt,1 meyve,1 yağ

AKSAM

Ispanak yemeği

Yoğurt 1 süt

4.5 tahıl,1 et,3 süt,2 meyve,3 yağ

Merhaba kızlar, uzun zamandır takipteyim bu konuyu ve en sonunda kitabını aldım (: yaza girmeden önce forma girelim.. :D günlük listelerimizi paylaşırsak birbirimizin yanlışlarını düzeltebilir, birbirimizin listelerinden örnek alabiliri diye düşünüyorum.. henüz başlayamadım ama bana uyan liste 4333 şeklinde olan

Merhaba kızlar, uzun zamandır takipteyim bu konuyu ve en sonunda kitabını aldım :-) yaza girmeden önce forma girelim.. :KK70: günlük listelerimizi paylaşırsak birbirimizin yanlışlarını düzeltebilir, birbirimizin listelerinden örnek alabiliri diye düşünüyorum.. henüz başlayamadım ama bana uyan liste 4333 şeklinde olan

Hoş geldin.Ben de dün tekrardan başladım.-300 ile güne başladım.Çok mutluyum.Yürüyüşe de başladım.İnşallah bu sefer olur.

Nehir sende yediklerini paylaşır mısın? Bizden daha deneyimlisin :) Ceroni sen kaç yaşındasın ,boyun ve kilon kaç?

Hoş geldin.Ben de dün tekrardan başladım.-300 ile güne başladım.Çok mutluyum.Yürüyüşe de başladım.İnşallah bu sefer olur.

Nehir sende yediklerini paylaşır mısın? Bizden daha deneyimlisin :) Ceroni sen kaç yaşındasın ,boyun ve kilon kaç?
geldım canım:KK55::KK55::KK55:hemen paylasıyorum

sen de hoş geldin tatlım :KK25: senin paylaşımların benim gibi yeni başlayacaklara yol gösterecektir. kızlar siz hangi diyeti yapıyorsunuz

MENUM
kahvaltım:kk77::kk77:
1 tavada yumurta
1 dılım peynır
salatalık maydonoz
1 dılım ekmek
5 ad zeytın
1 tatlı kasıgı tahın pekmez

1 tahıl ,2et, 2 yag 1 meyve

ara:kk77::kk77:
5 ad cılek yesıl cay
1 meyve

oğle ıle aksam aynı:kk77::kk77:
tavuk suyuna çorba
cacık
salata

2 tahıl 1 et 2 sut

ara:kk77::kk77:
sutlu turk kahvesı

1 sut

toplam
3 tahıl, 3 et, 3 sut, 2 meyve, 2 yag:KK22:

sen de hoş geldin tatlım :KK25: senin paylaşımların benim gibi yeni başlayacaklara yol gösterecektir. kızlar siz hangi diyeti yapıyorsunuz
canım ben gecen yaz sayarak 87 den 75 e dustum 3 ayda ramazan bayramından sonra 77 kılo ıdım epeyce bı zaman o kıloda kaldım kasımda yenıden başladım ama saymıyodum karma dıyet yapıyodum kafama gore ıste son durumum bu sabah 69,6 gordum bundan sonra sayarak dıyete devam edıcem cunku yaz kapıda meyvalar çıkmaya baslıycak ve ben meyvasız duramam dıger dıyetler meyve yı hep yasaklıyor eee allahın verdıgı nımetlerden yararlanmak lazım dımı ama:KK72::KK68:

Listen çok güzel, yapılabilir. ben çalıştığım için kahvaltıyı çıkartmam gerekiyor ya da yanımda kahvaltılık taşımam :110:

canım ısyerınde kahvaltı yapma ımkanın varsa evden gotur eger yok ıse sabah kalkar kalkmaz yumurta hasla yanına salatalık peynır zeytın o senı oglene kadar tutar canım bazı günlerde ekmek arası sandvıc yapıp ısyerıne goturursun :KK51:

Back