• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

:KK50::KK19::KK28::KK36::KK36:
BU sefer birakmiycam canim olur. yi insallah artik bende 70 lerden kurtulup 60 lari gormek istiyorum surda yaza ne kaldi simdiden isi ski tutmaliyim:)
Elimden geldigince yardimci olurum tabiki canim ama kilo vermek azim sabir devamlilikla birliktebasariyi getiriyo her yeni bir gun yeni bir baslangic benim icin ...bu zamana kadar cok birakmanin esiginden dondum ama bu son birlikte basaracagiz buna inaniyorum olucak biz hanimlarin basaramayacagi bisey yok adim adim hedef kilolarima kilitlendim :KK55::D:D:D
Benim moralim bozuk bu hafta :( Düzenim bozuldu.İnşallah dedipin gibi olur

merhaba bende ayça kayayı takip ediyorum önerilerini uygulamaya çalışıyorum yaklaşık iki yıl kadar önce 83.5
kilo ile devlet hastanesinin diyetisyenine gittim 2 ayda 74 kiloya inmeyi başardım
ama yıllardır hep böyle oluyordu 73 kilonun altına inmiyordu ayça kayanın kitabıni aldım onu tv de facebok da her yerde takip ettim önerilerini uygulamaya
çalıştım şu anda 67 kilodayım uzun zamandır koruyorum artık ilk önce 60 sonra 55 olmak istiyorum diyet ve sağlıklı beslenme macerama burdan devam etmek istiyorum

merhaba bende ayça kayayı takip ediyorum önerilerini uygulamaya çalışıyorum yaklaşık iki yıl kadar önce 83.5
kilo ile devlet hastanesinin diyetisyenine gittim 2 ayda 74 kiloya inmeyi başardım
ama yıllardır hep böyle oluyordu 73 kilonun altına inmiyordu ayça kayanın kitabıni aldım onu tv de facebok da her yerde takip ettim önerilerini uygulamaya
çalıştım şu anda 67 kilodayım uzun zamandır koruyorum artık ilk önce 60 sonra 55 olmak istiyorum diyet ve sağlıklı beslenme macerama burdan devam etmek istiyorum
kimse yokmu buralara takılan yanlız tadı çıkmıyor

ıspanak yemeği saymıyorum
2 tavuk baget 2 et
1 kâse yoğurt 1 süt
2 dilim ekmek 2 tahıl
salata 1 tk yağ ve limonlu 1 yağ

selam kızlar herkes ayça kaya diyetini bırakmış galiba sayfaya uğrayanda yok anlaşılan ama tekrar ayça kaya diyetine başlayacağım hadi kızlar önceki gibi hep birlikte yola devam edelim :)

Bende başlamak istiyorum
Kilometre 85 :oops::oops:
Ayça KAYA nin kitabını aldım sayarak zayıfla 5333 okuyorum
Inşallah sizlerle birlikte zayiflarim

herkese günaydın ;
diyetime kaldım yerden devam edeceğim ilk günüm tabi ki üzerine malesef ki kilo aldım ama olsun yine vereceğim.bugünkü listem;
sabah:2 kaşı yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi,tarçın,zencefil.zerdeçal
ara:1 mandalina
öğlen:2 kepçe çorba,salata,sebze yemeği
ikindi:1 fincan kahve,5 fındık
akşam:seze yemeği,salata
gece:1 bardak süt
4 tahıl+1 meyve+2 süt+1 yağ
şimdilik listem böyle kızlar
kilo bildirimim ise;
15,01,2015 89,800 :KK43::KK43::KK43::KK43:

Bende başlamak istiyorum
Kilometre 85 :oops::oops:
Ayça KAYA nin kitabını aldım sayarak zayıfla 5333 okuyorum
Inşallah sizlerle birlikte zayiflarim

insan isteyince herşey oluyor buna inan ben daha önce 13 kilo vermiştim ama bir ara bıraktım yine eski halime geldim ama diyete kesinlikle suç bulamam tek suçlu benim ben yersem diyet ne yapsın dimi ama bundan sonra yemek yok inşallah hep birlikte zayıflayacağız.

13 kilo iyi vermissin ne güzel inşallah veririz benim doğum kilolarim 74 le hamile kaldım 91 le doğuma girdim 3 ay oldu 85 de takıldım. ..

hiç
Sen naptin listene uydunmu
Kaçamak falan yok değilmi :KK49::KK49:
Ben yiyorum ama birkaç gündür akşam 6 dan sonra hiçbir şey ağzıma almıyorum
hiç kaçamak yapmadım bende en geç saat 6 altıdan sonra kesinlikle birşey yemiyorum.sadece süt içiyorum.bakalım yarın tartıda kaç çıkcaz.

günaydın kızlar hemen listemi vereyim;
sabah:2 dilim tambuğday ekmeği ,peynir,zeytin,1 bardak süt
öğlen:sebze yemeği,1 dilim ekmek , yoğurt
ikindi:1 fincan kahve,3 badem
akşam:2 kepçe çorba,salata,yoğurt
gece:1 meyve

kilo bildirimim ise:15,01,2015 88,900
16,01,2015 88,700 :KK9:

Gunaydinlar bugun ben de basladim Ayca Kaya diyetine fakat kitabin adi 5-3-3-3 burada neden 4-3-3-3 yaziyor merak ettim dogrusu.
Boyum 1.69 kilom 62, yarin sabah tartilip net kilomu yazarim

Sabah kahvaltim:
2 haslanmis yumurta
Çay
Salatalik
:)))

Yani 2 et gitti su an oglen yemegimi de paylasacagim :)

ayça kayanın da dediği şey doyuyorsanız fazla yemeğe gerek yok illede diye.ben de doyduğum için fazla yememeye çalışıyorum.

günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin,1 bardak süt
ara:1 portakal
akşam:sebze yemeği,salata,yoğurt

kilo bildirimim ise :16,01,2015 88,700
17,01,2015 88,600

günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin,1 bardak süt
ara:1 portakal
akşam:sebze yemeği,salata,yoğurt

kilo bildirimim ise :16,01,2015 88,700
17,01,2015 88,600
hem listenizi hemde kilonuzu paylasmissiniz ne kadar guzel bir hafta olmus sanirim keske son durumunuzu da paylassaniz

Kaç diyete başladım bıraktım bilemiyorum dukan la istediğim kiloya iniyor ama o kiloda kalamiyorum yiyecekleri özlüyorum... Ayça kaya yaptım daha önce ama çabuk sıkıldım,yeniden başladım. 16 şubatta 66.900 den bugün sabaha 63.300 sanırım 3.600gr devam mı mecburen çünkü herseyi yiyorum az hesaplı ama özlemeden bakalim

Back