• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

selam kızlar bugünmkü menüm şöyle
sabah:peynir 1E , 4 zeytin 1Y,elma 1M,yarım dilim ekmek 0,5 T
öğle:1 kepçe mercimek 0,5 T -0,5 E,2 tane etli biber dolması 1E-1T,1 kase yoğurt 1S
akşam da :fırında pişmiş sebze ve yoğurt yiyeceğim.1S
TOPLAMDA:2T-2,5E-2S-1M-3Y(yağı yemeklerden almışımdır)
daha hakkım kalıyo aslında eğer çok acıkırsam meyve yerim bir tane

selam kızlar niye kimse topiğe girmiyor ya ben bu diyeti salı gününden beri uyguluyorum.ve 5 günde tam 1 kg verdim.ilk başlarda belki bu kadar hızlı oluyodur ama yine de devam etmeyi düşünüyorum.kimse menü paylaşmıyor foruma girmiyor ama nedeeeeeeen

selam kızlar niye kimse topiğe girmiyor ya ben bu diyeti salı gününden beri uyguluyorum.ve 5 günde tam 1 kg verdim.ilk başlarda belki bu kadar hızlı oluyodur ama yine de devam etmeyi düşünüyorum.kimse menü paylaşmıyor foruma girmiyor ama nedeeeeeeen
evet kimse uğramıyor ben menümü paylaşayım sabah 2 yumurtadan omlet bol biberli ,5 zeytin,limonlu maydanoz ,2 dilim karışık tahıllı ekmek,1/4 peynir ,akşam doğumgünü vardı malesef yaş pasta yemedim sabah tadımlık 1/4 ünü yedim(1t+0,5 yağ) yani 3 tahıl+2 et-1/4 +1,5 yağ -ara öğün büyük kırmızı elma (2m),leslie 4 power miles yapıldı öğlen:5 yk pırasa ,1 kase yoğurt,2 yk kısır ,1 dilim ekmek (2 tahıl+1 süt) toplam :5 tahıl+2,5 et+1süt+2meyve+1,5 yağ akşam yemeğine tahıl hakkım bitti bakalım bu pasta ve kısır beni mahvetti :KK61:akşam kendimi tuttum sabah tadına bakmak istedim

merhaba arkadaşlar yeni haftaya iyi bir başlangıç dileğiyle başlıyorum ,şu ana kadar 3 tahıl+2 et+2 meyve+2 yağ yendi az öncede sporumu yaptım.Kızlar topiği boş bırakmayalım birbirimizden motive olalım.

Ben de cuma günü başladım.Cuma tartılma günüm.Bu şekilde hem doyuyorum hem de kilo veriyorum.Bir gün tahıl çok oldu onun haricinde iyi gidiyorum.Bende yediklerimi paylaşayım ama kimsecikler yok ki .

Ben de cuma günü başladım.Cuma tartılma günüm.Bu şekilde hem doyuyorum hem de kilo veriyorum.Bir gün tahıl çok oldu onun haricinde iyi gidiyorum.Bende yediklerimi paylaşayım ama kimsecikler yok ki .
devamlı giren olmayınca bende topiğe uğramıyorum benim bu günlük 1,5 tahıl+2,5 et+2 yağ az öncede elma yedim spor yapacağım için sanırım ben takıldım 63 den aşağı oynamıyor birde regl olucam sanırım

Selam arkadaslar ben geldim:)
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
Yarindan itibaren sifir kacamakla tekrar basliyorum en azindan 69 u gorene kadar hic kacamak yapmicam.bugun sabah 74.300 dum ama yarin sabahki kilomu baz alip tekrar start verdim.zaten dikkat ediyordum ama arada kacamaklar oluyodu tabii hedefe adim adim ulasicam insallah.

05.12.2014...74.300 baslangic
12.12.2014...72.500
19.12.2014...71.000
26.12.2014...70.000
02.01.2015...69.000 ilk hedef

2. Hedef ...65.000

Hadi kizlar herkes kendine kucukhaftalik hedefler koysun hatta ajandasina not alsin:)

Dun itibari ile sporada basladim 2 mil leslie yaptim duzenli sporumuda burada paylasicam insallah:)

Yarindan itibaren sifir kacamakla tekrar basliyorum en azindan 69 u gorene kadar hic kacamak yapmicam.bugun sabah 74.300 dum ama yarin sabahki kilomu baz alip tekrar start verdim.zaten dikkat ediyordum ama arada kacamaklar oluyodu tabii hedefe adim adim ulasicam insallah.

12.12.2014...72.500
19.12.2014...71.000
26.12.2014...70.000

2. Hedef ...65.000

Hadi kizlar herkes kendine kucukhaftalik hedefler koysun hatta ajandasina not alsin:)

Dun itibari ile sporada basladim 2 mil leslie yaptim duzenli sporumuda burada paylasicam insallah:)
leslie bana sporu sevdiren kişi sağolsun onun sayesinde 30 kg verdim benim şu ana kadar 3,5 tahıl+3 et+1 süt+2 meyve+2,5 yağ yendi ve spor yapıldı

leslie bana sporu sevdiren kişi sağolsun onun sayesinde 30 kg verdim benim şu ana kadar 3,5 tahıl+3 et+1 süt+2 meyve+2,5 yağ yendi ve spor yapıldı
Gercekten etkili ve zevkli iyi terletiyo bu havada disarda yurusem terleyipte hasta olurum :( guzel bi cozum:))

Ama sen supersin 30 kilo super tebrik edrrim ne kadar surede verdin peki suan kac kilosun ve kac yasindasin canim biraz fazla oldu galiba tanisalim istedim:)

Ben simdilik 34 yasindayim yaklasik 2 ay sonra 35 olucam;( 10 yasinda kizim
20 aylik da oglum var

Nisan ayindan beri kilo vermeye ugrasiyorum en yuksek 89 hatta 90 u bile gordum ama buraya basladigimda 87 kiloydum simdide 74 lerdeyim insallah dn kisa surede 69 lari ve hatta 60 lara kadar dusucem :)

Gercekten etkili ve zevkli iyi terletiyo bu havada disarda yurusem terleyipte hasta olurum :KK43: guzel bi cozum:))

Ama sen supersin 30 kilo super tebrik edrrim ne kadar surede verdin peki suan kac kilosun ve kac yasindasin canim biraz fazla oldu galiba tanisalim istedim:)

Ben simdilik 34 yasindayim yaklasik 2 ay sonra 35 olucam;( 10 yasinda kizim
20 aylik da oglum var

Nisan ayindan beri kilo vermeye ugrasiyorum en yuksek 89 hatta 90 u bile gordum ama buraya basladigimda 87 kiloydum simdide 74 lerdeyim insallah dn kisa surede 69 lari ve hatta 60 lara kadar dusucem :)
sorunlu ikiz gebelik geçirdim doğumdan sonra emzirme falan derken 93,60 oldum ilk yıl hiç veremedim nerdeyse sezeryanla doğum yaptım ilk olarak yediğimi kısmaya başladım 12 ocakta başladım emzirdiğim için çok kıstım diyemem ama ekmekle başladım şubatta 2013 spor olarak leslie 3 mile exercise tvdeki ile başladım 39 yaşında iki çocuk annesiyim ama bu 30 kg birden vermedim canım ara ara aksamalar oldu evden uzakta olunca memleket falan girince yeme düzenin ister istemez değişiyor ama bırakma Ayça'nın en güzel öğrettiği şey pes etme hergün yeniden başla sende sabırlı ve azimli ol gerisi gelir şuan 63 de takıldım veremiyorum ama olsun devam 57 olana kadar sonra koruma programı falan hayat boyu spor olsun istiyorum sadece zayıflamak için değil ama eklem ve kaslar içinde lazım.Neyse kafanı bayağı şişirdim kusura bakma kimse uğramıyor bari sen sürekli uğra canım motive ederiz birbirmizi

sorunlu ikiz gebelik geçirdim doğumdan sonra emzirme falan derken 93,60 oldum ilk yıl hiç veremedim nerdeyse sezeryanla doğum yaptım ilk olarak yediğimi kısmaya başladım 12 ocakta başladım emzirdiğim için çok kıstım diyemem ama ekmekle başladım şubatta 2013 spor olarak leslie 3 mile exercise tvdeki ile başladım 39 yaşında iki çocuk annesiyim ama bu 30 kg birden vermedim canım ara ara aksamalar oldu evden uzakta olunca memleket falan girince yeme düzenin ister istemez değişiyor ama bırakma Ayça'nın en güzel öğrettiği şey pes etme hergün yeniden başla sende sabırlı ve azimli ol gerisi gelir şuan 63 de takıldım veremiyorum ama olsun devam 57 olana kadar sonra koruma programı falan hayat boyu spor olsun istiyorum sadece zayıflamak için değil ama eklem ve kaslar içinde lazım.Neyse kafanı bayağı şişirdim kusura bakma kimse uğramıyor bari sen sürekli uğra canım motive ederiz birbirmizi

Sakin oyle dusunme canim aksine memnun oldum kilo verme surecini paylastigin icin :) heleki ikiz bebek ve gurbetteyim demissin yalniz ikiz bebek buyutmek cok zor olmustur eminim ki :( biz bi taneyle bas edemezken sen iki taneyi bakip hemde kilo vermeyi basarmissin tebrik ederim canim kilo vermek bazi donemler duruyor onemli olan sabredip devam etmek o direnc kirilinca yeniden inisler basliyo insallah hedefine ularsin canim hep birlikte ulasiriz :)

Gunaydin arkadaslar :)

Bugunku menumu paylasayim

Sabah ...1 bardak ilik elma sirkeli su

Kahvalti...2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 5 ad zeytin 1 tatli kasigi recel ve dereotu maydonoz ( 2t+2e+1m+1y) YEMISIM

2 tahil 1 et 1 meyve 2 sut 1 yag hakkim kalmis

Kahvaltiyi yeni yaptim oglen yemicem
Ara ...sade turk kahvesi ve 2 kuru kayisi ( 1 meyve)

Aksam 17.00...1 kase sebze corbasi lor peynirli salata 1kase yogurt
(2 tahil,1 et , 1sut)
Ara 20.00 ...1 kase yogurt ( 1 sut)
Toplam...43222 oluyor

06.12.2014...74.300 kg. Dunku ile ayniyim.

Sakin oyle dusunme canim aksine memnun oldum kilo verme surecini paylastigin icin :) heleki ikiz bebek ve gurbetteyim demissin yalniz ikiz bebek buyutmek cok zor olmustur eminim ki :KK43: biz bi taneyle bas edemezken sen iki taneyi bakip hemde kilo vermeyi basarmissin tebrik ederim canim kilo vermek bazi donemler duruyor onemli olan sabredip devam etmek o direnc kirilinca yeniden inisler basliyo insallah hedefine ularsin canim hep birlikte ulasiriz :)
canım kendimle ilgili yanlış ve eksik anlattım gurbette değilim çok şükür ailem yakında eşimin ailesi ilede aynı binadayız eşimin memleketine yaz döneminde gidip geliyoruz.İkiz gebelikten 1 bebeğimi kaybettim bir bebeğim kucağımda çok şükür kucağım boş kalmadı 10 gün hastanede kaldım 31 haftalık doğum yaptım 1 bebeğim 3 saat yaşadı diğer bebeğimde 1 ay küezde kaldı şuan 3 yaşına gerecek ocakta.Zor günlerdi ama atlattık bunada şükür.

devamlı giren olmayınca bende topiğe uğramıyorum benim bu günlük 1,5 tahıl+2,5 et+2 yağ az öncede elma yedim spor yapacağım için sanırım ben takıldım 63 den aşağı oynamıyor birde regl olucam sanırım

Ben çayı şekersiz içemiyorum o yüzden tahıl hep 5 oluyor buna rağmen bir haftada 1.400 gram verdim. 58.2 ile başladım 56.8 kg ya düştüm. Hafta sonu dikkat etmedim bakalım cuma günü kaç kilo olacağım. Yarın yine düzene sokacağım.

12.12.2014...72.500
19.12.2014...71.000
26.12.2014...70.000

2. Hedef ...65.000

Ben bir ara topiği takipteydim. Azminize hayranım. İyi kilo verdiniz darısı başımıza :)

Bu arada 39 yaşında 3.5 ve 12 yaşında oğullarım var. Hipotroid hastasıyım ve bağırsak sendromu rahatsızlıklarım. Boyum 1.53

Gunaydin arkadaslar yeni bir haftaya basladik insallah bol eksili gunlerimiz olur hep birlikte...

05.12.2014...74.300
08.12.2014...74.000 kg.
Kurtulamadim su 74 den :(

Back