- Konu Sahibi BlackSwann
-
işte böyle şekerlerim. bugün gözü dönmüş olarak uyandığım için sabah evden aç çıkamadım. 1 kuru incir,1 hurma,1 lokma ekmek peynir nasıl olduğunu anlamadan anında mideme indi. sonra işe gelince akşmadan hazırladığım bir dilim ekmek peynirli sandviçimi yedim.öğleye kadar çalışacağım bugün. öğle yemeği kaynıyor eve gidince belki meyve yerim,yada yoğurt falan. akşama balık, salata olur diye düşünüyorum.
ya arkadaşlar bişey sorcam ciddi kabızlık çekiyorum buu aralar. zaten benim hep bağırsak sistemim öle çok iyi çalışmaz ama hep kilitlendim bu aralar. sizde durumlar nasıl, tavsiyeleriniz neler...
işte böyle şekerlerim. bugün gözü dönmüş olarak uyandığım için sabah evden aç çıkamadım. 1 kuru incir,1 hurma,1 lokma ekmek peynir nasıl olduğunu anlamadan anında mideme indi. sonra işe gelince akşmadan hazırladığım bir dilim ekmek peynirli sandviçimi yedim.öğleye kadar çalışacağım bugün. öğle yemeği kaynıyor eve gidince belki meyve yerim,yada yoğurt falan. akşama balık, salata olur diye düşünüyorum.
ya arkadaşlar bişey sorcam ciddi kabızlık çekiyorum buu aralar. zaten benim hep bağırsak sistemim öle çok iyi çalışmaz ama hep kilitlendim bu aralar. sizde durumlar nasıl, tavsiyeleriniz neler...
ya ne güzel iniyordum gr gr ama bu günler evde misafir olmasından dolayı grlerım durduayşe haklısın ben hergün bakıyorum ama gr eksilmediğim için sanki buraya yazmaya yüzüm yok gibi geldi hangi tarihte kaldım hatırlayamıyorum ama cumartesi 56.1 dün sabah 56.0galiba bu gün sabah daha fazla çıktım 56.5 çünkü bu 3 gün akşamları kaçırdım biraz birde hastayımhani şu geçmek bilmeyen grip artık moralim bozuluyor bir boş vermişlik var ama tatile gitmeden 53 olurum diyordum ama zor gibi kaç gün var10 günde 53 ü görürmüyüm acaba
ayşe galiba sen yanlız kalma diye biz dilekle biraz alıp senverene kadar eşlik edecez bu gidişle:) maşallah sende gr gr eksiliyorsun 82 yi sabırsızlıkla bekliyorum .
kizlar merhaba benide araniza alirmisiniZ
ben 25 yasindaim 14 aylik cok tatli gusel mi guzel cok yaramaz bir bebek annesiyim
77 kilo ile hamile kaldim 99 ile dogum yaptim kendo cabalarimla 76 kilolara indim fakat stres bebek ev derken aldim tekraran
boyum 168 kilom 79,7 kg hedefim 56 kilo olmak oncelikle 65 tabiki :)
emziriyorum hala o yuzden surekli yeme istegi oluyor
suan calismiuorum kpss ye hazirlanma istiyorum ama kizimfan fitsat kalmiyo
tabiki alırız biz ayça kayanın kitabını okuyup tavsiyelerini dinleyerek başladık.sen kitabı okuyabildinmi çünkü beslenme düzenini anlayabilmen için çok faydalı
yok cnm maalesef alip okuyamadim babam kalp ameliyatinoldu ailem ev isleri cocuk derken evden cikamiyorum
canım çok geçmiş olsun benimde 2 kızım var.en azından ayça kayanın diyeti hakkında bilgi sahibimisin çünkü bu çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?