- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.341
Canim hosgeldin:)mraba kızlar uzun zaman oldu yazamadmne yazıkki diyetimede pek uyamadım sanırım modum yok bilemiyorum güzel bşlıyor ama devamı gelemiyor en kısazamanda bu sorunu çözebilirim umuyorum..
kaçamaklarım oldu haftsonuda alkol aldım biraz, şimdi tekrar başlamaya çalışıyorum umrım olur valla ümitlerim azalıyor 80 deninemiyorum resmen
Canim hosgeldin:)
Umitsizlige kapilmak asla yook canim gec olsun guc olmasin bunu en iyi senin bilmen lazim bi uzmandan destek alan biri olarak hadi toparlan artik haftaya yeni aldigin kilolari vermeyi hedefleyerek baslamaya karar ver ve basarili ol insallah canimseni gidi senii kilolari vermeden pes etmek yook ona gore agzina aci biber surerim bak
nehir ablam sen 88lerden buralara gelmişim nasıl başardın nasıl motive oldun hangi sayıyla birde yazdınmı hergün durakladımı ümütsizliğe düştünmü..Canim hosgeldin:)
Umitsizlige kapilmak asla yook canim gec olsun guc olmasin bunu en iyi senin bilmen lazim bi uzmandan destek alan biri olarak hadi toparlan artik haftaya yeni aldigin kilolari vermeyi hedefleyerek baslamaya karar ver ve basarili ol insallah canimseni gidi senii kilolari vermeden pes etmek yook ona gore agzina aci biber surerim bak
Merhaba ayse ablacim:)nehir ablam sen 88lerden buralara gelmişim nasıl başardın nasıl motive oldun hangi sayıyla birde yazdınmı hergün durakladımı ümütsizliğe düştünmü..
Merhaba ayse ablacim:)
Diyete ilk basladigimda 12 nisan da 87-88arasiydim temmuz ortalarinda yani ramazanda 74.800 gordum yani 3 ayda 13 kilo verdim.3 aydir da ayni kilodayim +- 2 kilo oldu 77 tekrar gordum uzun bi sure 77 de kaldim ama 2 haftadir dikkat ediyorum 75 im suan....kendime once 79 u hedef koymustum kizimin balosu vardi guzel bi kiyafet giycektim 81 le giydim korse taktim yinede guzel durdu gobisimi sakladi biraz daha sonra ramazana kadar hedef koydum 75 dedim ama 78 oldu. Ramazanda da 3 kilo verdim yani kucuk kucuk hedefler koyup kendime o sekilde ilerledim olmiycak duaya amin demedim 2-3 kilo sassada onemli olan kilo vermemdi hic verememekten iyiydi bide zayifladikca daha cok mutlu oluyorsun aynalarla barisiyorsun simdiki hedefim ise oglumun 2 yas dogum gunune kadar 15 kilo vermek yani uzunca bi sure var 5 ayda 15 kilo vermem lazim 2-3 kilo sassada olaaccaak
Insallah ablacim sende kendini toparla artik su 80 lerden kurtul olucak inaniyorumbasaracagina
Ablacim faydali olduysam ne mutlu bana: )) guzel dileklerin icin de tesekkur ederim hepimizin evlatlarini rabbim korusun : )teşekkür ederim ablam cevapladığın için aynen bende hırslıyım ama bir on gün misafirliğe gittim mecburen bir haftada misafirlerim geldi bir şekilde yalmnızkenkı gibi olmuyodu ama dünden itibaren tam girdim diyete ama sanki vücudum direniyo ama verecem inşallah hedefim 70 önce ..allah kızınıda oglunuda sana bagışlasın inşallah verirsin hedefine ulaşırsın ablam bende ya verecem ya verecem
Olur canim tabikide seninle guzel kilolar vermistik yine basaricaz birbirimize destek olalim:)günaydın 1aydA 2 KİLO FALAN ALMIŞIMDIR sabahb55.8 idim cok fazla oldu bir almaya başlayınca gerisi geliyor
sabah çeyrek ekek arası 1kk peynir yeşil biber öğle meçhul akşam nohut yogurt çorbası salata aber cubur yemessem iyi 3 aydir çalışıyorum ve abur cubur tüketiyorum
nehir beraber kilo verip koruyalım motive olalım
Tabiki canim zayif ince belli olmak bizim de hakkimiz menulerini paylas sende canim destekcinim:)Banada olun valla gecen hafta guzeldi bu hafta yine kotu basladim(toparlanmiuor bi turlu
Sagol ablacim sanada basarilar:)başarılar kızlar size aslında bende burdaydım bakıp çıkıyorum bende ayça hanımın tekrardan kitabını aldım 2kez aslında bir dahada kimseye vermiyecegim çünkü kızlar ömür boyu okunacak bir kitap yaptığım hataları tesbit ettim ve 1.5 kılo gitti 2 günde veremiyorsak hATALARIMIZ VARMIŞ
bnde sabah güzel başladım ancak sonra kaçamak yptım sinirimi çikolatadan çıkardımaslında en yapılmaması gereken sey yemege anlam yüklememek bu sorunu halletmk grekiyor mutluluk yadaüüntü halinde yemek yememeli..
ama gunun kalan kısmında toparlayacağım nasıla yedim diyim salmak yok :)
sporuda iyice hayatıma aldım bakalım göreceğizz neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?