- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.201
Merhaba gulfuren kilo vermek kadar korumakda cok zor canim insallah kalici kilo kayiplarimiz olur olucaak olmali :))Bugün 57.7 kg ile başladım.Boyum 1.50
Kahvaltı
1 bardak süt
2 yemek kaşığı yulaf
Yarım şeftali
1 kuru incir
3 ceviz
Tarçın,zencefil
1 tahıl,2 meyva,1 yağ
Tşk ederim iki program var diyetick ve diyetkolik bir haftalık ücretsiz kullanım ben her hafta silip tekrar yüklüyorum en azından kalorimi hesaplayabiliyorum
Merhaba gulfuren kilo vermek kadar korumakda cok zor canim insallah kalici kilo kayiplarimiz olur olucaak olmali :))
hoş geldin canım aramıza başarılar dilerim maşallah azimlisin bizlerde bukadar az ken sıkı tutsaydık bu kiloları görmezdik ..Burada kimse kalmamış.Bende aranıza katılmak istiyorum.Karatay yapmayı denedim ama beceremedim.Ayça Kayanın kitabını almıştım.Bir ara haftalık liste yapıyordum.Şimdi tekrar başlayacağım.Yarın ilk günüm.Nehir seni de kutluyorum.Çok azimlisin ve kutlarım.Spor salonuna da yazıldık.54 kg ya inmiştim tekrar 58 kg ya çıktım.Troid ve bağırsak sendromu rahatsızlığım var.Bunlarda kilo almamı hızlandırıyor
Yulaf ezmesini hangi marka alıyorsun? Yulaf kepegi miydi neydi adı, taneli olan, o tavsiye ediliyor.yulaf ezmesi ve sarı leblebi gerçekten çok tok tutuyor tavsiye ederim.
sevgili dilek,selalmaz,nehir nerelerdesiniz haydi tekrar kaldığımız yerden paylaşımlara devam kızlar ne demişler birlikten kuvvet doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?