• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aybur34 arkadaşımız için dua edermisiniz:(

$1.jpg
Bu ona.geçmiş olsun.İnş şimdi daha iyidir

raßßim aciL şifaLar verSin.sevdiklerine ßağışLasın İnşallah(amin)

RABBİM acil şifalar versin .RABBİM eşine evladına bağışlamış .çabucak ayaklanır inşallah çok geçmiş olsun canımm

Duyunca çok üzüldüm gerçekten...
Ayburu çok severim,çok canayakın,tatlı biri.
Allah kısa zamanda şifa versin...Yusuf Eymen'ine ve eşine bağışlasın.
Ayburcuuuummm sağlıkla gel aramıza inşallah
Dualarım seninle

cok üzüldüm ama go-kartta okdr hız yapılmıyo ki lastiklere vurunca nasıl olmuşş bukdr kırık ya gerçekten cok üzüldüm hemde go kart delisi olarak korktum acıkcası..

Allah şifalar versin . cok cok geçmiş olsun .umarım cabucak iyileşir :71:

Rabbim her nerede şifa bekleyen her kim var ise hepsinin yardımcısı olsun inşallah.

Arkadaslar simdi konustum ayburumla..
sesi iyi geliyordu... Agrilarim var biraz dedi.. Kirik ayak bilegindeymis, kaburga boyun ve vucutta carpmadan dolayi eziklik morluklar varmis yani kirik degil ..
Kaski oldugu icinde yüzünde darbe cok yokmus ama o hizla dilini isirdigi icin dilide agriyormus.. Kendi su an bakamamis ama doktorun söyledigi kadariylada disinin birinde kirik varmis ..

Agri kesici serum veriliyormus, kirik dedigim gibi ayak bileginde tekerlekli sandalye ile kalkiyormus, Carsamba günü taburcu olacakmis...
Allahim korudu birkezdaha diyorum melek gibi bir insan, icinde kötülük fitne fesat barindirmayan, rabbim onu sevdiklerine bagisladi ...

Son düzenleme:
Arkadaslar simdi konustum ayburumla..
sesi iyi geliyordu... Agrilarim var biraz dedi.. Kirik ayak bilegindeymis, kaburga boyun ve vucutta carpmadan dolayi eziklik morluklar varmis yani kirik degil ..
Kaski oldugu icinde yüzünde darbe cok yokmus ama o hizla dilini isirdigi icin dilide agriyormus.. Kendi su an bakamamis ama doktorun söyledigi kadariylada disinin birinde kirik varmis ..

Agri kesici serum veriliyormus, kirik dedigim gibi ayak bileginde tekerlekli sandalye ile kalkiyormus, Carsamba günü taburcu olacakmis...
Allahim korudu birkezdaha diyorum melek gibi bir insan, icinde kötülük fitne fesat barindirmayan, rabbim onu sevdiklerine bagisladi ...

Seloşum balımmm :29:
Allaha bin şükür canım benim ya...Korktuğumuz kadar kötü değilmiş gene de çok ağrısı vardır elbette
:43:

Çok geçmiş olsun ...

Allah hastanelerde evlerde şifa bekleyen tüm

kardeşlerime, biran önce şifa versin inşallah amin.

1 ay önce kardeşimde go karta binmişti.. yanlardaki koruma diye yapılan lastiklere çarpıp devrildi.. heryeri mosmor üstü başı yırtık çıktı.. allah şifa versinnn eglence olsun diye bindik ama başımıza iş açtı..
onun için mümkünse 5 dk lık zevk için binmeyinn...daha töbeee ogunden sonra.. allah arkadaşımıza acil şifalar versin inş..

Back