Aybur34 arkadaşımız için dua edermisiniz:(

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
AYBUR34 arkadaşımız go-kartta kaza yapmış kırık vs olduğu içinde ameliyat olmuş..lütfen dua edin arkadaşımıza bir an önce iyileşip minik eymene kavuşsun..ve bir an önce aramızda olur inş..

Son düzenleme:
dualarımız onunla..

çok ama çook geççmiş olsun. inşallah en kısa sürede çabucak iyileşir. çok üzüldüm.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce şifa versin inşallah.

geçmiş olsun..allah şifa versin tez zamanda, bebeğine kavuşsun inşallah..

AYBUR34 arkadaşımız go-kartta kaza yapmış kırık vs olduğu içinde ameliyat olmuş..lütfen dua edin arkadaşımıza bir an önce iyileşip minik eymene kavuşsun..ve bir an önce aramızda olur inş..

Selamlar , iki gunden beri aklim hep onda kendisini toparlasin diye aramak istemedim , rahatsit olmasin diye.. Rabbim onu minik melegine bagislamis ... Guler yuzlu , vefakar dost ayburum biran once toparlanirsin insallah .. Caninin yandigini dusundukce kotu oluyorum(((

Son düzenleme:
Noolmuş Ayburuma kankama
Offf çok üzüldüm şuan!
Nolur haberleri anbean yazın kızlar, bende numarası vardı ama kaybettim...
İyileşsin hemen kankam benim ya kıyamam ben ona...

bende bugun aradım ama sanırım çekmeyen bir yerdeydi ulaşılamıyordu.alyaduannın annesinden aldıkça bilgileri aktarırım.yarın inş ararım tekrar..ilk duyduğum gece oturdum ağladım çok üzgünüm...rabbim şifa versin..

KAZA...boş bi anına gelmiş kenardaki lastiklere çarpmış o lastikte arabayı fırlatmış atmış pist dışına okadar vahim ki ambulans gelmiş çıkarmak için ondan önce çıkartamamışlar her yeri morarmış omurgada ki durum henüz anlaşılammaış bacağı kırık dişleri kırık çene de de zedelenme olmuş..arkadaşımız böyle yazmıştı..

ve en son yani c.tesi günü alyaduanın yazdığı kadarıyla bizleri bilgilendiren msj'ı şöyletdi arkadaşlar..

"ameliyat olmuş gece sabaha karşı 4 te narkozdan uyanmış çok acısı varmış
3 ağrı kesici iğne 2 de morfinli serum vermişler ama hala bas bas bağrıyordu
Rabbim acısını dindirsin inş."

Ben çok seviyorum ayburumu yaa rabbim eymenine bağışlasın biran önce ayağa kalkmasını nasip eylesin şafi adında şifalar versin rabbim

Son düzenleme:
O kadar kötü mü ecrin ?
Allahım inanmak istemiyorum kıyamam ben ona....
Keşke İstanbulda olsaydım
Off gelişmeleri haber ver nolur ecrincim.

O kadar kötü mü ecrin ?
Allahım inanmak istemiyorum kıyamam ben ona....
Keşke İstanbulda olsaydım
Off gelişmeleri haber ver nolur ecrincim.

Kuzucum burda gordum simdi seni .. Yarin konusabilirsem sana mesaj gonderirim ..yarin aramak sesini duymak istiyorum artik ..((

Kuzucum burda gordum simdi seni .. Yarin konusabilirsem sana mesaj gonderirim ..yarin aramak sesini duymak istiyorum artik ..((

Selayım balım çok üzüldüm anlatamam şuan.
Ara bitanem buraya da yazarsın, bi de benim onu çok sevdiğimi, her gün onu andığımı, çeyizime hediye ettiği her şeyi çok severek kullandığımı söyler misin (((

konuşabiliyormu bilemiyorumki?çenede darbe varsa belki konuşamaz..yarın bende arayacağım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…