aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

altın kızlar ameliyat günüm belli oldu. 28 ocak 2011 saat 08.15 heyecandan ölebilirim

ay inş bebeğim. ama söz konusu cemil bey olunca sonuçtan hiç şüphem yok:)

Cevablariniz icin coook sag olun, gitmeyi cok isterdim ama yurtdisinda oldugum icin mümkün degil neyapsam acaba hayal kirikligina ugradim $imdi parayi hesabina yatirsam olmazmi???

Cok gecmi$ olsun ummarim sonuctan cok memnun kalirsin, Mail adresi icinde mersi bendeki cok farkliyidi $imdi birde senin vermi$ olduguna gönderdim 100 ytl yide Hesap nrsina göndermek istedigimi belirttim bakalim cvp vercekmi ...insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok gecmi$ olsun ummarim sonuctan cok memnun kalirsin, Mail adresi icinde mersi bendeki cok farkliyidi $imdi birde senin vermi$ olduguna gönderdim 100 ytl yide Hesap nrsina göndermek istedigimi belirttim bakalim cvp vercekmi ...insallah

ya bence cemil bey paracı değil amacı 100 lira asla olamaz. siz durumunuzu anlatın bence. arayın. görüşün. yada bildiğim kadarıyla doktorsitesi.com üye soruları aktif cevaplıyor. tekrar söylmek istiyorum cemil beyin en çok değer verdiği şey ''gerçek doktor'' olmak, para sonraki aşamalarda.yurtdışında oluğunuzu söyleyince mutlaka yardımcı olur.

canım cuma günü Cemil beye gidiyorum senden bahsedecegim gittiğimde mail atacagını souliyecegim yurt dısında ldugunu belir oluru mutlaka ilgilenecektir eminim ben gercekten paragöz bir insan degil kendisi.

Ya cook mutluyum Doktor Bey mailime cevap verdi burdaki önerileriniz yardimlariniz icin coook sag olun kendisine Dktorsitesi.com dan ulastim mail attigimi yazdim tekrar atmama istedi ve tasarim bile yapmi$ süüüüüper

Ya cook mutluyum Doktor Bey mailime cevap verdi burdaki önerileriniz yardimlariniz icin coook sag olun kendisine Dktorsitesi.com dan ulastim mail attigimi yazdim tekrar atmama istedi ve tasarim bile yapmi$ süüüüüper

cicim ben sana demiştim:)

ben cemil bey e accayip güveniyorum..bu güvenimi bosa cikartmayacagini da biliyorum..para konusunda da oldukça makul ve hastasına son derece ilgili biri...herturlu saçma sapan soruları bile büyük bir içtenlikle yanıtlıyor :) aynı şeyi bin kere anlatabilme kapasitesine sahip,hemde sıkılmadan :))))
bu konuda tek gecerim cemil bey i :)
iciniz rahat olsun bence...benim öyle :))))
iyi senler :)

3 ocakta ameliyatımı oldum çok rahat geçti hiç ağrım olmadı...şu an atel var çıktıgı zaman sonucu yazıcam mutlaka...

cnm hiç ağrım acım olmadı...ben ameliyatdan önce hastanede kalmak istemiyordum ama iyikide kalmışım bebek gibi baktılar resmen...ben böyle ilgi alaka görmedim....çook memnun kaldım yani..hiç korkmayın ağrı sızı yokk...sadece 2. gün biraz şişlik oldu oda şu an geçti zaten normal yüzüm yani...hiç korkmayın çok rahat geçiyo...ki benim cnm çook tatlıdır

Son düzenleme:

ay çok mutlu oldum senin adına inş. benimde öle olur. bişi sorucam. hastane için ayrı ücret ödemeyeceğiz değil mi herkes kent deyince bi şok oluyor da çok pahalı diyorlar sonra fatura çıkmasın.

ay çok mutlu oldum senin adına inş. benimde öle olur. bişi sorucam. hastane için ayrı ücret ödemeyeceğiz değil mi herkes kent deyince bi şok oluyor da çok pahalı diyorlar sonra fatura çıkmasın.

yok cnm hastaneye ayrı bir ücret vermiyorsun..sadece doktora verdiğin para...herşey dahil yani:))valla hastaneden çok memnun kaldım hatta bizde ilgi alakayı görünce dedik acaba içindemidir ayrıca vericezmi diye ama sadece doktorla konuştugun fiyat cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…