xxxxxxxxxxxxxxcemil Beye buradan daha rahat ulasırsınız arkadaslar ama bence gıdıp yuzyuze gorusun ısteklerınızı soyleyın. 100 tl ucret ameliyattan dusuluyor zaten bence deger Cemil bey ıcın:)) Ayrıca benımde 6 gun sonra ınce bandajımla makyajımla gezmem basladı:) nefes alıssa sadece tampon cıkasıya yanı 1 gun sonra hc nefes alma problemı yasamadım
Cok gecmi$ olsun ummarim sonuctan cok memnun kalirsin, Mail adresi icinde mersi bendeki cok farkliyidi $imdi birde senin vermi$ olduguna gönderdim 100 ytl yide Hesap nrsina göndermek istedigimi belirttim bakalim cvp vercekmi ...insallah
Cok gecmi$ olsun ummarim sonuctan cok memnun kalirsin, Mail adresi icinde mersi bendeki cok farkliyidi $imdi birde senin vermi$ olduguna gönderdim 100 ytl yide Hesap nrsina göndermek istedigimi belirttim bakalim cvp vercekmi ...insallah
canım cuma günü Cemil beye gidiyorum senden bahsedecegim gittiğimde mail atacagını souliyecegim yurt dısında ldugunu belir oluru mutlaka ilgilenecektir eminim ben gercekten paragöz bir insan degil kendisi.
Ya cook mutluyum Doktor Bey mailime cevap verdi burdaki önerileriniz yardimlariniz icin coook sag olun kendisine Dktorsitesi.com dan ulastim mail attigimi yazdim tekrar atmama istedi ve tasarim bile yapmi$ süüüüüper
3 ocakta ameliyatımı oldum çok rahat geçti hiç ağrım olmadı...şu an atel var çıktıgı zaman sonucu yazıcam mutlaka...
bende ölüyorum meraktan:))
cnm hiç ağrım acım olmadı...ben ameliyatdan önce hastanede kalmak istemiyordum ama iyikide kalmışım bebek gibi baktılar resmen...ben böyle ilgi alaka görmedim....çook memnun kaldım yani..hiç korkmayın ağrı sızı yokk...sadece 2. gün biraz şişlik oldu oda şu an geçti zaten normal yüzüm yani...hiç korkmayın çok rahat geçiyo...ki benim cnm çook tatlıdır
ay çok mutlu oldum senin adına inş. benimde öle olur. bişi sorucam. hastane için ayrı ücret ödemeyeceğiz değil mi herkes kent deyince bi şok oluyor da çok pahalı diyorlar sonra fatura çıkmasın.
geçmiş olsun bak nerden nereye=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?